![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Swiaty non pvp sa dobre wlasnie dla magow, druidow cheaterow i afk. Stoisz sobie np. przed depo, uzywasz makro, runki sie robia same i nikt Cie nie zabije (raczej pod same dp nic nei zlurują). Ale jak lubisz wojny w tibi, pk-owanie itp. to graj na pvp ;)
|
L@l
Look Na Cachero on sam (o ile wiem ) gra na NON-PVP i co z tego ma ?? 221 lvl
Cytuj:
Sorrx za bledy to moj pierwszy raz xD :P |
Ja gram na non-pvp i jest dobrze moim dridem mam 21 level i nikt jeszcze nie zabil mi summona.A zabijac tez mozna :evul: to nie problem sciagnac jakiegos lepszego potworka w miejsce gdzie przechodzi duzo ludzi ;).Minusem jest to ze potwory znikaja chociaz i tak daleko je mozna zaciagnac :) .Ale pamietaj jezeli te 2 serwery sa utworzonew tym samie czasie non-pvp jest drozszy X( .A kolejek nie ma duzych, o 21:00 bylem 12 w kolejce. :cup:
|
@up
Na non-pvp nie można zabić summona. A swoją drogą powiedz gdzie ty na 21 levelu chodzisz z summonami? |
lurowac tez juz nie mozna ( to dla tych ktorzy jeszcze nie zauwazyli ze byl update ).
|
PO kiego **** robic Sorca na non-pvp...lepiej grac knightem i szybciej bic lvle niz sie meczyc nad Sorcem którego i tak wszyscy oleja ;p Bo co on moze zrobic na Non Pvp ... no jedyny + jak sie jest na questach...UE nie rani towarzyszy...a tak to moim zdaniem sie nie pyla.Wiem jak jest na Non PvP chamstwo i rozpusta ... na PvP przynajmniej ludzie maja respekt to srednio poziomowego MS ;p
|
Teraz i tak juz daleko lurowac nie mozna ale czasami mozesz byc w "zasiegu" potworka.Więc nie wiem czy mozna tak zrobic ale np postawic sobie 2 summony i jak jakis potworek zaatakuje cie to one zabija jego.Nie wiem czy da sie tak zrobic bo chyba trzeba dac "sygnal" do ataku summonom.
|
Według mnie, powinieneś zrobić jak uważasz...
Ale ja jestem przeciwny Non-Pvp - Bleee... X( |
I wg mnie największy plus pvp, jest to bowiem wojna ^^ nie biore udziału w rl tibi poniewarz mam niski lvl i nigdy niemialem 100+ ale na otsach sie fajnie grało ;)
@Edit Zapomniałem napisać co sądze o pvp/non pvp i mówie: Pvp albo secura (moim skromnym zdaniem). |
NON PVP dla sorcerera to dobry wybór.. zaraz zarobie pewnie kilka pkt. ostrzeżeń - no ale w koncu sorc na non pvp moze sobie AFKować z włączonym TBI muultum czasu. Pod depo choćby. GM na NON PVP ? Na luminerze gram od lipca... nie widziałem tam GMa ani razu;/
|
WG mnie świat non-pvp dla sorca jest dobry ponieważ nie musi się bać "give rune or i kill you"i różnych podobnych stwierdzeń sam gram na non-pvp i mi się podoba
|
Powiem tak:
Na pvp jest lepszy sorc-70 ms to chodzaca bomba, wiele przydatnych czarow do zabijania ludzi) Na non-pvp lepszy druid-walisz sio mozesz gran mas res no jedyny nie przydatny czar na non pvp to PS :p leczysz sie o polowe taniej :D |
Kim na now-pvp
na now -pvp tylko sorcerem lub drutem :p
|
Najlepsze jest PvP. Nienawidze No-PvP! Strasznie dużo noobów i looterów!
A PvP... Są wojny, PK i wogóle super :) |
Sorc na non PvP
Ja mam 25lvl i 26mlv Sorca na non PvP i jest dobrze. Przynajmniej na Asterze nie spotkałem się z wieloma noobami. najgorze jest wpiepszanie sie na respa, ale mozna kogos przyblokowac :). No i nie masz strachu jak podróżujesz ze cie ktos zabije.
|
Pvp a Non
Wszytsko co chcialem napisac raczej zostalo napisane dodam tylko 1 zdanie na pvp tez czesto luruja.
A jezeli chodzi ci o zmiane serwa to jak nie masz 50lvl+ na pvp to spokoinie morzesz zmienic na non pvp ponizewaz to niei wymaga tak duzo pracy. |
Masz dobry level więc chyba nie ma już sensu zaczynanie nową postacią:baby: ...
|
Omg jakie non-pvp jest zalosne -.-
Expie sobie na guardach :D loocik leci stel helmy ładnie wszystko, wbija sie 13 sorek ... z wandem mowie leave wszystko, sorek leje mi guardy ( tak próbowalem blokac ale koles wie cos o tibii ) loota podjebal wnerwilem sie zostawilem mu lootbag dalem loga i juz nigdy nie wroiclem na non pvp. tyle |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:56. |