Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   non-pvp dla sorca? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=40088)

Jerkov Thundersword 31-07-2005 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Burakou
Mam sorca na 26 levelu na normal pvp (Xantera). Wydaję mi się, że sorc ma lepiej na non-pvp chodzi o summony itp. Nie wiem czy jest o tyle lepiej na non-pvp, że opłaca się tracić 26 level by grać tam, więc poradźcie mi kontynuować, czy zmienić na non-pvp (e-pvp nie biorę pod uwagę).

Non pvp jest lepsze głównie ze względu na pk i tylko pk...

Jerkov Thundersword 31-07-2005 00:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chudini
Gram sorcem na Non-Pvp i nie jest aż tak źle, na wyspach dla PACCów nie ma noobów, ale czasem i tak żałuje ze to nie jest PvP. Jak spróbujesz grać na Non-Pvp to dowiesz się o co mi chodzi i dlaczego czasem mam ochote powybijać wszystkich :P

Oj tak... ale żałujesz wtedy kiedy masz 40 level i jakiś noobek low level pod*******a sie do ciebie i w****ia cie na maksa a ty mu napierdzieć możesz... :)

Ashyx Dras 31-07-2005 00:21

Swiaty non pvp sa dobre wlasnie dla magow, druidow cheaterow i afk. Stoisz sobie np. przed depo, uzywasz makro, runki sie robia same i nikt Cie nie zabije (raczej pod same dp nic nei zlurują). Ale jak lubisz wojny w tibi, pk-owanie itp. to graj na pvp ;)

FoXx 13-11-2005 20:49

L@l

Look Na Cachero on sam (o ile wiem ) gra na NON-PVP i co z tego ma ?? 221 lvl

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dj Fara0n
Plusy non-pvp:
-Nie zabiją cie pk
-Nie ubiją ci summona
-Mozesz afkowac az gm cie zbanuje
Minusy non-pvp:
-Thiefy[cec***e ich szybka ręka i chęć twojego loota/expa/przedmiotu] ktorym nic nie zrobisz <<---- mi do tej pory zaden ""N00b nie zwinol Loota albo bil mojego potwora
-Nooby ktorym nic nie zrobisz <<---- wiesz co to Ignore ??
-Przeludnienie <<---- nie jest tak duzoo ludzi bo sam gram i widze
-Mass luring

<<--- nie looruja az tak bardzo

Sorrx za bledy to moj pierwszy raz xD :P

Pietru 17-11-2005 21:52

Ja gram na non-pvp i jest dobrze moim dridem mam 21 level i nikt jeszcze nie zabil mi summona.A zabijac tez mozna :evul: to nie problem sciagnac jakiegos lepszego potworka w miejsce gdzie przechodzi duzo ludzi ;).Minusem jest to ze potwory znikaja chociaz i tak daleko je mozna zaciagnac :) .Ale pamietaj jezeli te 2 serwery sa utworzonew tym samie czasie non-pvp jest drozszy X( .A kolejek nie ma duzych, o 21:00 bylem 12 w kolejce. :cup:

Burakou 18-11-2005 05:51

@up
Na non-pvp nie można zabić summona. A swoją drogą powiedz gdzie ty na 21 levelu chodzisz z summonami?

Vil 18-11-2005 08:07

lurowac tez juz nie mozna ( to dla tych ktorzy jeszcze nie zauwazyli ze byl update ).

Asieks 18-11-2005 10:27

PO kiego **** robic Sorca na non-pvp...lepiej grac knightem i szybciej bic lvle niz sie meczyc nad Sorcem którego i tak wszyscy oleja ;p Bo co on moze zrobic na Non Pvp ... no jedyny + jak sie jest na questach...UE nie rani towarzyszy...a tak to moim zdaniem sie nie pyla.Wiem jak jest na Non PvP chamstwo i rozpusta ... na PvP przynajmniej ludzie maja respekt to srednio poziomowego MS ;p

Teravista 20-11-2005 08:17

Teraz i tak juz daleko lurowac nie mozna ale czasami mozesz byc w "zasiegu" potworka.Więc nie wiem czy mozna tak zrobic ale np postawic sobie 2 summony i jak jakis potworek zaatakuje cie to one zabija jego.Nie wiem czy da sie tak zrobic bo chyba trzeba dac "sygnal" do ataku summonom.

Krizz 26-11-2005 20:50

Według mnie, powinieneś zrobić jak uważasz...
Ale ja jestem przeciwny Non-Pvp - Bleee... X(

Regaster 26-11-2005 23:24

I wg mnie największy plus pvp, jest to bowiem wojna ^^ nie biore udziału w rl tibi poniewarz mam niski lvl i nigdy niemialem 100+ ale na otsach sie fajnie grało ;)
@Edit
Zapomniałem napisać co sądze o pvp/non pvp i mówie: Pvp albo secura (moim skromnym zdaniem).

Gallar 27-11-2005 07:35

NON PVP dla sorcerera to dobry wybór.. zaraz zarobie pewnie kilka pkt. ostrzeżeń - no ale w koncu sorc na non pvp moze sobie AFKować z włączonym TBI muultum czasu. Pod depo choćby. GM na NON PVP ? Na luminerze gram od lipca... nie widziałem tam GMa ani razu;/

Knight Simon Dark lord 27-11-2005 07:40

WG mnie świat non-pvp dla sorca jest dobry ponieważ nie musi się bać "give rune or i kill you"i różnych podobnych stwierdzeń sam gram na non-pvp i mi się podoba

Nico 30-05-2006 22:03

Powiem tak:
Na pvp jest lepszy sorc-70 ms to chodzaca bomba, wiele przydatnych czarow do zabijania ludzi)
Na non-pvp lepszy druid-walisz sio mozesz gran mas res no jedyny nie przydatny czar na non pvp to PS :p leczysz sie o polowe taniej :D

Kierwon'ka 31-05-2006 07:55

Kim na now-pvp

na now -pvp tylko sorcerem lub drutem :p

Nornius 31-05-2006 12:41

Najlepsze jest PvP. Nienawidze No-PvP! Strasznie dużo noobów i looterów!
A PvP... Są wojny, PK i wogóle super :)

Sidena Daron 31-05-2006 16:49

Sorc na non PvP

Ja mam 25lvl i 26mlv Sorca na non PvP i jest dobrze. Przynajmniej na Asterze nie spotkałem się z wieloma noobami. najgorze jest wpiepszanie sie na respa, ale mozna kogos przyblokowac :). No i nie masz strachu jak podróżujesz ze cie ktos zabije.

Nike Nindza 31-05-2006 17:39

Pvp a Non

Wszytsko co chcialem napisac raczej zostalo napisane dodam tylko 1 zdanie na pvp tez czesto luruja.

A jezeli chodzi ci o zmiane serwa to jak nie masz 50lvl+ na pvp to spokoinie morzesz zmienic na non pvp ponizewaz to niei wymaga tak duzo pracy.

Redtail 09-06-2006 10:52

Masz dobry level więc chyba nie ma już sensu zaczynanie nową postacią:baby: ...

=Pekin= 09-06-2006 12:11

Omg jakie non-pvp jest zalosne -.-
Expie sobie na guardach :D loocik leci stel helmy ładnie wszystko, wbija sie 13 sorek ... z wandem mowie leave wszystko, sorek leje mi guardy ( tak próbowalem blokac ale koles wie cos o tibii ) loota podjebal wnerwilem sie zostawilem mu lootbag dalem loga i juz nigdy nie wroiclem na non pvp.

tyle

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:56.