Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Kalinowa team na Dl-ach (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=40181)

Mech palladin 01-07-2005 14:12

@Tymon~
Weź sei Ty przymknij.. ? nOOb team to Ty możesz sobie w gildi poszukać...
Pokaż Nam wszystkim filmik.. jak Ty sobie radzisz z 5 dragami.. to zmienie o Tobie zdanie..

Co nie dasz rady.. ? za słabe skille ?? i nie używaj SD przy tym... no pochwal nam sie .. "wymiataczu"
No. skoro tak sie mądrzyłeś.. powinieneś Nam wszystkim pokazać jaki dobry jesteś.. i dac rade z 5 dragami. co do dla Ciebie..

Rotfl...

Elbero 01-07-2005 14:20

-.-

Tymon komentuje bo myśli że weźmie 5 dragów na klate...kiedyś widziałem jak musiał sie uhac na 2 cycach LoL 69 Royal Paladyn musi się uhac w walce z 2 cycami :D I on weźmie 5 dragów na klate lol

Edit :
Tymon uważa że Kalinowa to nOOb team tylko szkoda że tymon jest na 167 miejscu w diście ma 69 lvl , niejaki Koki Kalinowa jest na 138 miejscu w h scores na 48 lvl...tymon to tylko 21 lvli eee tam ty z bp uh bierzesz 2 cycki na klate więc jestes madafaka więc panowie szacunek...:D

Mech palladin 01-07-2005 14:26

Tak to jest jak sie skillować na non-pvp nie umie.. -.- rotfl..
ma sie te 50+ shielda.. i myśli żę jest "The Beściak"... uśmiać sie idze...
Kurde.. ciekawe jak szybko byś padł na 5 dragach.. -.- ja pewnie padł bym szybciej bo mam parenaście lvli. mniej od Ciebie.. ale nie mąrdrze sie an forum "ale słaby ejsteś" itp..
"Są ludzie i parapety.."
Zapewniam Cie,Ty jets jednym z parpaetów..

Aversin 01-07-2005 16:12

@BOtter - naucz ty się człowieku posty edytować a nie walisz 3 pod rząd.

@TyMoN Of secura - na forum to każdy może być kozakiem -.- i blokować nawet i 5 demonów naraz. Czekamy na filmik z twoimi wyczynami.

Moim zdaniem nie było źle jak na pierwszy raz. Co tam, że nie był to idealny blok, ale jakby nie patrzeć nikt na DLu nie padł.
<sarkazm> Po wypowiedziech niektórych osób z tego forum widać, że oni umiejętność gry w Tibie to chyba wyssali z mlekiem matki i od początku idealnie blokowali, zabijali i w ogóle perfekcyjnie grali. </sarkazm>
To, że wy nie chodziliście na takich levelach na DLe to nie znaczy, że tego nie wolno. Jak nie mieliście tyle odwagi, baliście się ryzyka czy cokolwiek innego to nie powód aby teraz wyśmiewać innych, którzy się na to odważyli.

Tuhamiid 01-07-2005 17:18

Huahahuha ale ja sie am usmiełem omg DLi im sie zachciało a te 60k to napewo jakis wymsył zeby juz ich tak bardzo nie krytykowac.Marzyłsie im dsm zapewne :P
Co do Tymona to sie od*******cie...od niego napewno ma wieksze umiejetnosci grania od was...

Miechu czy jak ci tam co do skillowania to poprostu bierze sie spery i idzie sie na geomancera proste nie?

TyMoN Of secura 01-07-2005 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mech palladin
@Tymon~
Weź sei Ty przymknij.. ? nOOb team to Ty możesz sobie w gildi poszukać...
Pokaż Nam wszystkim filmik.. jak Ty sobie radzisz z 5 dragami.. to zmienie o Tobie zdanie..

Co nie dasz rady.. ? za słabe skille ?? i nie używaj SD przy tym... no pochwal nam sie .. "wymiataczu"
No. skoro tak sie mądrzyłeś.. powinieneś Nam wszystkim pokazać jaki dobry jesteś.. i dac rade z 5 dragami. co do dla Ciebie..

Rotfl...

U mnie w glidi nie ma takich nóóóbów jak na noob team ;) :baby:

TyMoN Of secura 01-07-2005 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elbero
Tymon komentuje bo myśli że weźmie 5 dragów na klate...kiedyś widziałem jak musiał sie uhac na 2 cycach LoL 69 Royal Paladyn musi się uhac w walce z 2 cycami :D I on weźmie 5 dragów na klate lol

Edit :
Tymon uważa że Kalinowa to nOOb team tylko szkoda że tymon jest na 167 miejscu w diście ma 69 lvl , niejaki Koki Kalinowa jest na 138 miejscu w h scores na 48 lvl...tymon to tylko 21 lvli eee tam ty z bp uh bierzesz 2 cycki na klate więc jestes madafaka więc panowie szacunek...:D

Co ty *******isz ???Chyba za duzo Bajek sie naogladales ....Nie jestem Jakis Maniak Tibi zeby siedziec non toper przed kompem i grac -.- Albo Stac przez jakis Monsterem i trenowac.... Co Do Skilli to mam kto Gdzies ;)))
Peace

TyMoN Of secura 01-07-2005 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mech palladin
Tak to jest jak sie skillować na non-pvp nie umie.. -.- rotfl..
ma sie te 50+ shielda.. i myśli żę jest "The Beściak"... uśmiać sie idze...
Kurde.. ciekawe jak szybko byś padł na 5 dragach.. -.- ja pewnie padł bym szybciej bo mam parenaście lvli. mniej od Ciebie.. ale nie mąrdrze sie an forum "ale słaby ejsteś" itp..
"Są ludzie i parapety.."
Zapewniam Cie,Ty jets jednym z parpaetów..

Dzieciaku Starej sie Pisac Normalnie Ok ? Wtedy bedziesz mogl sie wypowiedziec albo idz do Szkoly Zamiast Siedziec przed kompem grajac w tibie ... Np : "ejesteś" "Ty jets" "paraetów" Z czym do ludu ... :D :D :D
Btw. Przed Kompem czujesz sie Macho nie ?? Na RL jak bys tak do mnie powiedzial bys mial na 100 % Pełno w gaciach ... Smieszny jestes... :baby:

BOtter 01-07-2005 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pebe83
@BOtter - naucz ty się człowieku posty edytować a nie walisz 3 pod rząd.

@TyMoN Of secura - na forum to każdy może być kozakiem -.- i blokować nawet i 5 demonów naraz. Czekamy na filmik z twoimi wyczynami.

Moim zdaniem nie było źle jak na pierwszy raz. Co tam, że nie był to idealny blok, ale jakby nie patrzeć nikt na DLu nie padł.
<sarkazm> Po wypowiedziech niektórych osób z tego forum widać, że oni umiejętność gry w Tibie to chyba wyssali z mlekiem matki i od początku idealnie blokowali, zabijali i w ogóle perfekcyjnie grali. </sarkazm>
To, że wy nie chodziliście na takich levelach na DLe to nie znaczy, że tego nie wolno. Jak nie mieliście tyle odwagi, baliście się ryzyka czy cokolwiek innego to nie powód aby teraz wyśmiewać innych, którzy się na to odważyli.

PS:LOL a bo co zabronisz mi ?? :D
<scared> :evul:
PS2:Nie lubie tego napisu który jest napisany mały mi literami :Ostatnio edytowany przez Botter - Dzisiaj o ..... :p

Tuhamiid 01-07-2005 18:56

No i co z tego ze Koki jest 138 w discie a Tymon dalej.Ciekawe jak by sie mieli zmierzyc to kto by wygrał.I OD*******CIE SIE ****A OD TYMONA !!!!!!!!!!!
Co z tego ze Koki ma wieksze skille?? Ludzie lvl tez robi swoje !! wy se chyba myslicie ze 8 knight ze skillem 90/90 dal by rade 50 knightowi ze skillem 60 ?

Mufi Kalinowa 01-07-2005 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tuhamiid
No i co z tego ze Koki jest 138 w discie a Tymon dalej.Ciekawe jak by sie mieli zmierzyc to kto by wygrał.I OD*******CIE SIE ****A OD TYMONA !!!!!!!!!!!
Co z tego ze Koki ma wieksze skille?? Ludzie lvl tez robi swoje !! wy se chyba myslicie ze 8 knight ze skillem 90/90 dal by rade 50 knightowi ze skillem 60 ?

Zauważ, że z lepszymi skillami zadne problem nabic wyzszy lvl, wiec sie niezdziw jak zobaczysz, ze Koki wyprzedzil Tymona

Mufi Kalinowa 01-07-2005 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tuhamiid
Huahahuha ale ja sie am usmiełem omg DLi im sie zachciało a te 60k to napewo jakis wymsył zeby juz ich tak bardzo nie krytykowac.Marzyłsie im dsm zapewne :P
Co do Tymona to sie od*******cie...od niego napewno ma wieksze umiejetnosci grania od was...

Miechu czy jak ci tam co do skillowania to poprostu bierze sie spery i idzie sie na geomancera proste nie?

Jezli bys umial czytac, albo przeczytal co pisalismy na forum gildi to bys nie *******il glupot ze sobie wymyslamy 60k

Elbero 01-07-2005 22:32

Hunt

Widze że jedynie jeden człowiek z tego forum zrozumiał o co chodzi "Pebe83" znany mi jako Aversin vice lider DoU...a co do tymona ehh zaczołeś kozaczyć a jak przyszło co do czego to sie nie masz czym pochwalić...omg jeśli będe w domu gdy będzie test serwer zrobimy Duela...twoja gildia vs Kalinowa Team and Friends co ty na to ? zobaczymy jak sie dobrze uhasz no na pewno świetnie skoro dasz rade z bloczyc 5 dragów na raz....a...noi wysyłam podobną prośbe do Avera..nakręć filmik jak bloczysz 5 dragów koniecznie musze zobaczyć zawodowca w akcji :D może mama ci się będzie uhać?? :baby: :D

TyMoN Of secura 01-07-2005 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mufi Kalinowa
Zauważ, że z lepszymi skillami zadne problem nabic wyzszy lvl, wiec sie niezdziw jak zobaczysz, ze Koki wyprzedzil Tymona

a wiesz ze mnie to gówno Opchodzi Czy jakis Koki mnie wyprzedzi z lvlem ??? hahahahah 8o 8o

TyMoN Of secura 01-07-2005 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mufi Kalinowa
Jezli bys umial czyac, albo przeczytal co pisalismy na forum gildi to bys nie *******il glupot ze sobie wymyslamy 60k

Tak on pewnie umie Czytac ale nie umie "Czyac" ;)))
Peace :baby: :baby:

TyMoN Of secura 01-07-2005 22:36

Cytuj:

Widze że jedynie jeden człowiek z tego forum zrozumiał o co chodzi "Pebe83" znany mi jako Aversin vice lider DoU...a co do tymona ehh zaczołeś kozaczyć a jak przyszło co do czego to sie nie masz czym pochwalić...omg jeśli będe w domu gdy będzie test serwer zrobimy Duela...twoja gildia vs Kalinowa Team and Friends co ty na to ? zobaczymy jak sie dobrze uhasz no na pewno świetnie skoro dasz rade z bloczyc 5 dragów na raz....a...noi wysyłam podobną prośbe do Avera..nakręć filmik jak bloczysz 5 dragów koniecznie musze zobaczyć zawodowca w akcji :D może mama ci się będzie uhać?? :baby: :D

Spoko ;) Mozemy nóób team+ Friedns Vs Angels of Darkness+ Friends ?? ;(
Btw. Nie mam sie czym Pochwalic ??? Powiedz mi Czy Twojego Koki-ego Stac na to co widac na SS http://photobucket.com/albums/y244/T...useInAnkxD.jpg

Elbero 01-07-2005 22:39

Tymon sam pouczasz wszystkich o jakiś drobnych literówkach a sam je też robisz..." non toper" nie słyszałem takiego czegoś...zobaczymy jeśli ty będziesz prowadził tą swoją ekipe to na pewno przegramy skoro bierzesz 5 dragów na klate :D nie będziesz miał z nami problemów

Edit :
Złożyliscie sie gildią i cfaniaki??Każdy może pożyczyć od kolegi h lvl eq do ss-a nOObie jutro koki wjedzie na forum to ci pokaze ss-a z jego prawdziwym eq

TyMoN Of secura 01-07-2005 22:40

Cytuj:

Tymon sam pouczasz wszystkich o jakiś drobnych literówkach a sam je też robisz..." non toper" nie słyszałem takiego czegoś...zobaczymy jeśli ty będziesz prowadził tą swoją ekipe to na pewno przegramy skoro bierzesz 5 dragów na klate :D nie będziesz miał z nami problemów

To ty ze wsi jestes Czy Co ??-.- w Miescie Sie urzywa takich Okreslen jakbys nie wiedzial ;)
Peace :]

Elbero 01-07-2005 22:43

miasto

Heh jeżeli Sosnowiec to wieś to spx masz kolo a tak po za tym fajne masz miasto jeżeli uczą cie tak tam pisać : To ty ze wsi jestes Czy Co ??-.- w Miescie Sie urzywa takich Okreslen jakbys nie wiedzial
Peace

Mufi Kalinowa 01-07-2005 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TyMoN Of secura
Spoko ;) Mozemy nóób team+ Friedns Vs Angels of Darkness+ Friends ?? ;(
Btw. Nie mam sie czym Pochwalic ??? Powiedz mi Czy Twojego Koki-ego Stac na to co widac na SS http://photobucket.com/albums/y244/T...useInAnkxD.jpg

Jezeli Koki by mial taki lvl i ***al na tylu MC co Ty napewno by mial lepsze, ale po za tym on jest madry i wie ze Palkowi sa potrzebne tylko UH-y, Bolty i BOH-y

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:54.