![]() |
Wow!
CipSoft wie jak zachęcić gracza żeby kupił PACC. :P Niemogę się doczekać. Dobrze że za 20 dni dostanę "zastrzyk gotówki" na urodzinki :P będe mógł sobie pozwiedzać. :D:D:D |
:)
Super! Ale licze, że dla Facc też coś zrobią.. w sumie to im sie nie dziwie w końcu oni z Premium Account żyją..
|
Na starych serverach to przerypana sprawa bo wszyscy sie zuca na nowe domki, ale nowe servery jeszcze maja szanse na domeczek tam :P Ja juz moge odkladac kase ( a mialo byc na mms :/ ) bo na harmonii drogo bedzie na bank. Pacca zamówie akurat z tydzien przed update ( o ile bedzie wiadomo kiedy to ma nastapic ) i bede sie cieszyl swoim hamaczkiem :D
|
Jak zwykle jaraja nas screenami a update niema :p
Niemoge sie doczekac tych wszystkich nowych "swin afrykanskich" :) |
noo ciekawe
a czy wy te zdjecia dostajecie od cipow czy sami robicie ? (specjalny klient z nowym up i prostym do zapamietania accem ? :<) bo jak tak to dajcie sie pograc x) |
@up
oni dostaja 3 pakiety zdjec do wyboru i musza wybrac jeden z ich -.- Jak ci sie nudz i nie masz co pisac ... pospamuj na innych forach nie tu ^^ |
Dostajemy od Cipsofta ;) Jakbyśmy mogli sami robić to update nie byłby niespodzianką dla nikogo.
Btw, grtaz modka na tibia.xx.pl |
@up lol
kurde fajny będzie ten update... ja nie mam paca i nie będe mial więc nie zwiedze dzungli... a i tak wystarczą mi filmiki XD Co do paca... kupujcie jak ruszy test server... zanim się skończy powinniście już mieć |
Najbardziej spodobał mi sie wodospad trza juz chyba kase na paca wysylac...
|
trza czekac :/
ale juz po prostu nie da sie hehe ;] |
Moze beda npc murzyni xd, buehehe zapowiada sie fajnie ;], ale jakos nie oge sobie wyobrazic np. takiej maly lepszej od demona ktora wali wave jakies xD
|
Dobrze ze nabulem pacc, to sobie pozwiedzam ;)
|
Update zapowiada sie fajnie ale sie zobaczy czy CIPsoft nie popelni jakiegos glopstw jak w poprzednimupdate np. scarab stzreajacy poisonem jak gs.
Wreszcie bedzie mozna poogladac i ponakrecac jakies nowe filmy bo gs hunt juz chyba kazdemu sie znodzil I jeszcze jedno, dawno nie widzialem tylu uzytkownikow czytajacych jeden temat :p Pozostaje teraz tylko cierpliwie czekac an update i szykowac uh na zwiedzanie terenow |
A mnie się nie podobają wodospady, trochę nie pasują do wyglądu wody...
@down Skąd możesz wiedzieć, czy animacje są ładne? |
Ładne animacje, wodospad ciekawie wyglada, te roslinki i wogule- super! ;)
|
ta jasne za tydzień może dwa pokażą jakie potwory są a update wyjdzie we wrześniu,zamydlanie oczu;/
|
Idę o zakład, że update wejdzie dzień po skończeniu się mojego PACC'a... Ale wygląda to świetnie ;]
|
Bardzo się cieszę.
|
Skad wiecie...
Skad wiecie ze upade ma byc za 2 miechy jesli bedzie za miech to beznadziejnie bo wtedy zacznie sie rok szkolny moze cip'y zrobia niespodzianke i puszczal nowe tereny wczesniej skoro dali ss'y ja juz szykuje swojego knighta to wymiatanie posrud dzungli :).
|
oo ...
Ale super :)))) Kurde no :/ ja dopiero pacca po wakacjach kupuje :/ ... ja chce tam dom :O
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:25. |