![]() |
Czytaj Soze~!!
Cytuj:
Pozdro 4 all people from Solera!! |
Cytuj:
|
w bohah widac roznice juz na 20 lvl kiedys jak szedlem z kolega ja 24 lvl on 23 to byl duzo szubszy odemnie
nie tak duzo szybszy ale roznice bylo widac |
To ja wam teaz wsztystko wytłumacze
Wsza Postac Biega szyciej na lvl : 11 21 31 41 Czyli Np Jak ma sie 21 a kolega ma 30 to biegacie tak samo ... Ale jezeli kolega ma 31 to juz Biega o wiele szybciej... Wiem to z wlasnego doswwiadczenia |
Cytuj:
Do tematu Niektórzy uważają, że BoHy dają 40% inni mówią, że przyśpieszają o 20 lvli. Ja powiem tylko tyle, że BoHy miałem i biegałem o wiele szybciej, lecz nie bawiłem się w wyścigi bo na Guardii nie było się zabardzo z kim ścigać ;>. |
BoH'y zwiększają prędkoś o ile to mnie to wali (nie chce mi się kłucić!)! Ale na ekranie swojego kompa tego nie za uwarzysz ! jak byś miał nawed 200lvl + BoH'y to byś rurznicy nie widział jedyne co mozesz zrobić aby ją poczuć to wyścigi albo se zmierzyć czas drogi z depo do sklepa i spowrotem (z BoH'ami i bez). Aby jeszcze szybciej biegać (na strzałkach) zwiększ częstotliwość powtarzania w opcjach klawiatury (na max. ....a ten temat o zwiększaniu speeda już gdzieś był)! Ok ja mówie że koniec tematu.
|
ale....
ej ale ile ok. daliscie za bohy?
|
OmG...
To wiadome... co lvl zwieksz sie twoja predkosc... im wiekszy lvl tym wiksza predkosc... B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:21. |