Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Boots of haste a szybkość (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=40524)

Marixon 06-07-2005 21:19

Czytaj Soze~!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sozemego
skoro jestes wredny to idz sobie prosze :)

omg jaka roznica bedzie jak sie dowiesz ile ci przyspieszaja bohy czy inny stuff.
jak bedziesz to wiedzial/nie wiedzial, to bedzie cie przyspieszalo tak samo. Ja nosze przy sobie time ringa i zakladam w sytuacjach krytycznych i nie zastanawiam sie czy to przyspieszylo mnie o 5% czy o 50 leveli czy iles tam...
nos i tyle
ha tez jestem wredny i ide sobie ;<

Może Tobie się wydaje, że wiedza na temat Twojej szybkości jest zbędna lub mało ważna... Otóż nie!! Warto wiedzieć, bo jak się np. będziesz chciał z gs'em pościgać to sobie możesz policzyć speeda. Oczywiście trzeba jeszcze uwzględnić wielkość lagów i może coś tam jeszcze... Sam nie wiem, czy czegoś zapomniałem wymienić. Jak coś to przepraszam.

Pozdro 4 all people from Solera!!

medivh 06-07-2005 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sozemego
omg jaka roznica bedzie jak sie dowiesz ile ci przyspieszaja bohy czy inny stuff.
jak bedziesz to wiedzial/nie wiedzial, to bedzie cie przyspieszalo tak samo. Ja nosze przy sobie time ringa i zakladam w sytuacjach krytycznych i nie zastanawiam sie czy to przyspieszylo mnie o 5% czy o 50 leveli czy iles tam...
nos i tyle
ha tez jestem wredny i ide sobie ;<

No i wlasnie o to mi chodzi :P tez nosze time ringa i wali mnie to o ile on przyspieszy... po prostu jak wypadnie mi kilka gsow to zakladam go. Chodzi mi tylko o to ze ludzie na 12 lvlach mowia ze bihy nie nie daja. :P

Dragu 08-07-2005 21:23

w bohah widac roznice juz na 20 lvl kiedys jak szedlem z kolega ja 24 lvl on 23 to byl duzo szubszy odemnie

nie tak duzo szybszy ale roznice bylo widac

Czubi 08-07-2005 22:07

To ja wam teaz wsztystko wytłumacze

Wsza Postac Biega szyciej na lvl :
11
21
31
41
Czyli Np Jak ma sie 21 a kolega ma 30 to biegacie tak samo ...
Ale jezeli kolega ma 31 to juz Biega o wiele szybciej...
Wiem to z wlasnego doswwiadczenia

Xaerno 09-07-2005 09:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czubi
To ja wam teaz wsztystko wytłumacze

Wsza Postac Biega szyciej na lvl :
11
21
31
41
Czyli Np Jak ma sie 21 a kolega ma 30 to biegacie tak samo ...
Ale jezeli kolega ma 31 to juz Biega o wiele szybciej...
Wiem to z wlasnego doswwiadczenia

O wiele szybciej huahuahua. Pomiędzy 1 lvlem wzrost nie widać zbytniej różnicy.

Do tematu
Niektórzy uważają, że BoHy dają 40% inni mówią, że przyśpieszają o 20 lvli. Ja powiem tylko tyle, że BoHy miałem i biegałem o wiele szybciej, lecz nie bawiłem się w wyścigi bo na Guardii nie było się zabardzo z kim ścigać ;>.

Fatevux 09-07-2005 12:28

BoH'y zwiększają prędkoś o ile to mnie to wali (nie chce mi się kłucić!)! Ale na ekranie swojego kompa tego nie za uwarzysz ! jak byś miał nawed 200lvl + BoH'y to byś rurznicy nie widział jedyne co mozesz zrobić aby ją poczuć to wyścigi albo se zmierzyć czas drogi z depo do sklepa i spowrotem (z BoH'ami i bez). Aby jeszcze szybciej biegać (na strzałkach) zwiększ częstotliwość powtarzania w opcjach klawiatury (na max. ....a ten temat o zwiększaniu speeda już gdzieś był)! Ok ja mówie że koniec tematu.

Piórek 09-07-2005 19:53

ale....

ej ale ile ok. daliscie za bohy?

Rycek Piotrek 09-07-2005 20:17

OmG...

To wiadome... co lvl zwieksz sie twoja predkosc... im wiekszy lvl tym wiksza predkosc... B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:21.