![]() |
uni 16
Uni 16 pkt 3000 slaba flota i obrona ale dobre tehcnolgoie:P
|
Gra ktos z was na uni 10?
|
Hmm, na ogame.org uni3
Aktualnie 139k punktów (139 tysięcy :) ), brak floty, po stracie floty spadłem o 40k punktów... Nick Spireneusz, pozycja w topce 114 sojusz Wing 303 :) |
Gralem kiedys na uni 1 ale po ataku spadlem o 1300 miejsc i po jakims czasie dalem konto koledze bo znalazlem inna fajna gre o nazwie Tibia :D
|
Ja gram na Ogame nawet dobra gra jak dla mnie :)
|
Ojczul uni 24
gram od 2 dni ogame rox dzisaj zbuduje 1 mysliwiec jeszcze 20 duteru do technologi a surowce na maly mysliweiec mam :cup: |
Jak juz wszyscy to i ja
Uni 7 (jako jedyny 8o ) Nick Ksiadz Rydzyk (nie pytajcie z kad takie glupie nicki biore :p ) Pkt ~50k Sojusz ASYLIUM |
Uvi 15.
Nicku nie podam :P Mam okolo 63k punktow, a to daje miejsce w top 600. Flote mam tam jakas ( 140 OW, 1k lm itd) aktualnie probuje rozwinac flote. |
Nick: Tytusziom
Planeta: Tytuslandia Uni : 10 |
Uni 31
Lance eXtreme |
Nick: Visage
Planeta: Stock Large Uranium Pkt:4 (i'm wow) Prawie w ogóle nie gram w OGame, tylko wchodzę zobaczyć co tam... Sojusz: Nationale Japan Aenotick (NJA) Nick: Zero Planeta: Platinum Planet :D Pkt:5.194 Jak wyżej Sojusz: The Zero Aenotick (TZA) Lider sojuszu T.Z.A. |
Nick: Luuzik
Uni: 30 Pkt:0 Liczba godzin grania w Ogame:15minut Btw. Szukam sojuszu na uni 48 miałem ponad 70 tys. pkt tylko jakoś mi się znudziło ;d Teraz podczas skillowania bym sobie pograł. Jest tutaj jakiś gość z sojuszu na uni 30? |
Grałem przez wakacje 2007 miałęm 40 k coś pkt rzuciłem ogame i sraka.
Grałem na uni 24 gracz fazitek. Ale już skasowałem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:24. |