![]() |
Hehehe, ale śię uśmiałem :D . W takich fake'ach wykonanie się nie liczy, czekam na więcej ;). Najlepsza była reklama, hehe.
|
Bardzo śmieszne
More PlX0r zajefajne
|
hehe xD
spoko fake roob jeszcze !! dokoncz misje i czy mu sie uda :D
pomysl superr =DDD |
Lubie fake'i z poczuciem humoru :), Oby tak dalej, a teksty są git :D .
|
Rzadko wchodze na dziła Fake ale teraz widze ze musze tu czesciej zagladac.najlepsze fake jakie widzialem! WIelkie Gratulacje dla ciebie 'mistrzu;;)
|
Dobre Fake Ocena:9/10 rob dalej!!!!
|
To jest chyba najlepszy fake na tym forum, jaki widziałem. 9/10, jest troszeczkę technicznych błędów, ale to szczegóły. Historia z pomysłem i humorem.
|
More, more plz.
|
NAwet spoko
może nawet fake zapowiada się dobrze tylko tak pixeloza faktycznie jest straszna ale dam ci ocenę 8\10 ale rób dalej fake to bendziesz rozwijał dalej swe umiejętności!
|
W pierwszej części na 6 obrazku Nowak trzyma rękę na szafie bibliotecznej - wygląda mi to na błąd wklejania.
A tak poza wykonaniem to super jest :D |
dawaj dalej spoko fake dawaj następna część
|
Kiedy następna część?
TO JEST SUPER 100/50 |
POdoba Mi Się
Bardzo ciekawe FaKe'i !! Chyba dużo roboty włożyłeś żeby je zrobić ?? ;)
najbardziej podobają mi się Tibiomony !! ( Dalej Pikaczu, dowal mu !! :D ) :) |
Zarabisty fake nie ma co sie rozpisywac... po prostu dawaj wiecej! :D:D:D:D:D:D
|
Jeden z najlepszych fejków jakie w żuci widziałem, na pewono najśmieszniejszy, Dawaj Więcej :!:
|
No fake'i ładne, tylko niepodobał mi się ten pistolet w drugiej części. Taki rysowany w paince:P Ale fajna fabuła itd.:D
|
Takm, te fejki są zawaliste... chyba nawet lepsze od Crowala :D
Można się naprawde naczytać różnych cytatów z filmów. Naprawde rób następną cześć, bo może być tak, że bedziesz najlepszym fakowcem na tibia.pl. |
Super!!!
SUPER FAKe !!!! NA 5 STRONKA CHSUPER HISTORYJKI DROBNE SMIESZNE BLEDY TECHNICZNE <SMILE> ALE SUPERR SIE OGLADALO MOZESZ SIE CIESZYC :P :cup:
|
Wezcie wyluzujcie! To jest temat z przed 2 miesięcy... Nie będzie go raczej kontynuował... Ale jakby jednak... Było by spox... :)
P.S. Kto do jasnej ku***, odświeżył temat??? X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:52. |