![]() |
ALBO SCORR ALBO KNIGHT!
Knighci som dobrzy na poczontek bo trenojesz i zadziej cie PK atakoja niz scorrow i droidow na 8-12 lvl'u.Ale w pozniejszym okresie jak juz sie przebrnie okres cioglrgo zabijania cie przez PK bedziesz ze scorra bardzo zadowolony i na 40-50 lvl'u scorr jest 100 x lepszy niz knight ispokojnie by sobie z nim poradzil. Scorr na 40 zabije knighta na 60 , tak mi sie wydaje ale jak grasz 1 raz wez knighta to sie obeznasz z gra i wogule :) .
|
Ja grałbym palkiem , ale nie lubie broni dystansowych... :P
|
Na Danubi mialem Knighta i druida:
Knight-nie tak źle,szybko rozwalasz potwory itd.ale co do czaruw=dno pozatym poruwnam moje pojedynki bo jeszcze na isarze mam palka Pojedynek z ds(te same lvl)gdy knight idzie to przyjmuje na siebie potezne ciosy i po 1 ds jush ledwo żyje a takim palkiem biegam sobie na okolo trumny ds nie trafi mnie ani 1 razu nie strace ani 1 hp i moge tak w nieskonczoność!A druid to byla poraszka!!!!lol hehe |
PALADYNI RULEZ!!!
|
Questy
Ludzie !
Pomocy !!! Skad mam wziac quest dla maga???co mam powiedziec w gildii zeby go miec HELP!!! Sir Adamkazik |
Witam all !
Mam male pytanko. Jakie jest najlepsze miasto dla maga ??? |
3 lata temu nie bylo rozdzek wiec knight byl najlatwiejsza profesja. Teraz to sie zmienilo. Gratz odswiezenia.
|
Ja wole knighta , racja trzeba sie pomeczyc przy skillowaniu. Ale po tym update jest to najlepsza postac. Sorc musi nabic 25 lv zeby hmm robic a knight ?? wytreni nabije przy tym kaski i sobie kupuje uhy hmm i explo i idzie expic na dobrych skillach solo draga zabijesz i to kolo 20 lv. Troche uhow zejdzie ale kto wie morze akurat wypadnie serpent sword ,dragon hammer czy dragon shield to tez kasa.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
A kto mowil ze na slimach trenie ? Wiesz ile kaski z rotow i dwarfow leci ?? zanim nabilem skille 41/41 kupilem sobie spokojnie p set d shield i jeszcze dragon hammera iw ar hammera wienc mi tu nic nie mow ;p
|
Ja max zuzyje 5 uhow na 4 dragi wienc lepiej nic nie mow chyba ze taki ciasny jestes ze zuzywasz bp uhow na 2 3 dragi bo jak tak to z ciebie lol
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ale pomysl jak bede miec skille to lotbaga bede robic 2 3 razy szybciej bo np ghula na hita bede miec a tak ?? z 5 6 7 hitow by musialo siosc:)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
W ghule ale nie zawsze a zreszta ghule sie lecza raz mialem taka seria ze co shot mi sie leczyl :/
|
Cytuj:
|
Nie zawsze zdarzaja sie mutanty ;p moj kolega mi filmik poslal jak byl na dragu i 4 min sie meczyl bo sie ciogle leczyl ;p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:53. |