![]() |
Bajki, które sobie przypomniałem jescze to np.
- Strażak Sam ^^ - Jerry i paczka (taka fajna bajka kiedyś na Minimaxie leciała) - The Simpsons - Dag Zabawny (tez na Minimaxie ale daaawno) - X-men Cytuj:
|
@up
Tak Dag Zabawny, Pati Majonez i jeszcze taki koleś w czerwono-złółtej koszulce :P Fajna kreskówka. |
Cytuj:
Wracajac do pytania z tematu...Johny Bravo na zawsze :) A tak z starszych polskich bajek: Smerfy, Kubus Puchatek, Gumisie i wszystkie bajki Disney'a. |
hmm capitan tsubasa i pilka w grze ...to byly czasy xD
|
Digimons, Spiderman, Batman, Fantastyczna Czwórka... wogóle FOX KIDS RULEZ !! :p jescze takie fajne w kinie Madagaskar ! polecam polewkowa bajka/film animowany
Byłem na nim wraz z braciszkiem :) Pozdro dla niego i dla Was !! :D |
Yattaman
Dajmos Zorro Bajki o 6:00 na Canal + ło to były bajki ;) |
DRAGON BALL, KAPITAN TSUBASA, KRULIK BUGS, WSZYSTKIE Z FOX KIDS I CARTON NETWORK :D! Bajki rox!
|
Wilk i zając i chyba tyle.
|
To teraz moja kolej:
Bolek i Lolek Reksio Koziołek Matołek Smerfy Gumisie Była kiedyś taka bajka o lwie który miał przyjaciół : psa,ptaka, wilki. I coś tam dalej nazwy niepamiętam :( |
Muminki!!!!!!!!!!!!!1111oneoneone
Ja się w Muminkach bałem Buki ;). |
Smerfy rox!!!!!1111oneoneone
jeszcze dzisiaj je oglądam :p |
Gumisie [ryjek rulezz]
Smerfy [gargamel i klakier rox] Gumisie [wszystkie orgy] Mupet's show [wszyscy wymiatają] Jak se przypomne to dopisze... |
Dragon Ball, Tom and Jerry, Dexter, Scooby-Doo, Bolek i Lolek, Reksio, Muminki, Gumisie, Pszczółka Maja i wiele innych ;p
|
Capitan Cubasa i Piłka w Grze , najlepsze bajki jakie leciały , moim zdaniem nie było lepszej bajki , fakt że w Cubasie przez pol odcinka biegli ale to szczegol ;P
|
Cytuj:
Najlepsze jak sie odbijali od tych słupków i od wszyskiego jak przy strzałach sobie swoją przyszłość przypominał co zrobiłem, co się stanie jak nie trafie :) TO było piękne... Duet Tsubasa i Misaki przypomina mi dziwnie parę Frankowski i Żurawski :) |
Pavvel: Szkoda ze juz tego nie puszczają , a moze puszczaja ? wiesz tak sie tym zaciekawilem ze zaraz poszukam w necie ;p pamietasz tych blizniaków Kao i Kakao czy jakos tak ? on wymiatali :D A bramkasz to byl Wakabayashi , ten co sie tak od slupkow odbijal , ah tamta bajka wymiatała :]
EDIT : Hahahah patrz co znalazlem http://www.uni-sw.gwdg.de/~ita/html/...ria/31_jpg.jpg |
Gokufan:
Ahh pamiętam te czasy... tylko to było tak dawno temu... Dobry był również Godziro czy jak mu tam było ..ale najbardziej mi się podobały mistrzostwa świata gdzie były same gwiazdy np Hann Schneider z Niemiec... pamiętam, że raz Tsubasa wbił na trening reprezentacji Włoch i omieszał cały zespół i strzelił gola ahh :) Na stronie www.ronaldinho.prv.pl jest ankieta dotycząca emisji odcinków Capitana Tsubasy :) więc jeśli ktoś chce aby transmitowano odcinki nie ma nic do stracenia tylko oddać swój głos ! :p A tu link do ww ankietyTSUBASA ON TV : ) |
Przeważnie wszystko co leciało na Cartoon Network. Jednak szczególnie lubiłem Tsubasę i całą serię Dragon Ball'a.
Pozdrawiam. |
Pamietam, że uwielbialem MUMINKI niesamowite byly w tedy dla mnie...
Pozniej albo wczesniej juz nie pamietam byly SMERFY tez wypas bajka! DRAGON BALL to bajka ktora ogladalem juz jaka dojrzaly meski mezczyzna, ale tez byla wypas wiec ostro...(?) Teraz juz niestety jestem tak dojrzaly, ze nie interesuja mnie baje... no chyba, ze CHOJRAK i ATOMOWKI...heh a i jeszcze LABORATORIUM DEXTERA... kurde ale zem nie dojrzaly............lol |
MUMINKI 4ever ! ;D chyba najlepsza bajka... ;)
szkoda, że teraz Cartoon Network zszedł na psy :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55. |