Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Poszukiwany Poszukiwana! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41162)

Fire Magic Neo 29-03-2006 00:23

Ja chciałem powiedzieć, że dlatego lepiej chodzić samemu tak jak mój kolega z klasy, bez urazy dla wszystkich. Sam chodzi jak chce z kimś pogadać to jakiegoś początkującego zaczepi i zacznie gadać z nim.
Ja powiem, że nie wiem czy ten człowiek jeszcze gra czy nie. Czy gra na Guardii czy nie. Zaraz sprawdzę. Nazywał się Plecax. Stroj palladyna, czarna fryzura, czarne buty i spodnie, koszulka niebieska. To był koleś. Z nim chodziłem wszędzie, znaczy mogłem pójść wszędzie. Oczywiście grał/gra na Guardii. Jeśli patrzysz to Forum to napisz mi na świecie/serverze Iridia, nik: Fire Magic Neo. Albo na GG: 7538370.

Czarna_Mamba 01-04-2006 12:58

Poszukuje dziewczyny o nicku "Nifemova" ze świata Titania. < Hail Wiesia! > Wiem, że odeszła na OTSa i nigdy nie wróciła. Wieśka, brak mi Ciebie. :( GG: 7048129 Jak coś to ja Gienia, tzn. noobchar Jaden-Korr

EDIT: CUUDD!! ALLELUJA!!! Wieśka się znalazła. Pozdrowienia dla niej :*

karcio 1212 01-04-2006 21:34

Szukam Elf of Refugia. Pewnego dnia przestał grać w tibie bez rzadnego uprzedzenia.
Pomógł mi po hacku na postaci Rallashas Reluxus, a ja pomogłem mu po jego hacku na Help Chacie Karolem Skokowskim.
Jest Knightem, ma 13 lvl. Wygląda tak samo jak Wild Warrior.
Z góry dziękuje.

Vard Acal 06-04-2006 16:37

Hmmm... no więc ja też sie dopisze.

Ja poszukuje gościa o imieniu "Fenix Zenix", graliśmy kiedyś razem na Novej ja miałem nick Vard jakiśtam, już nie pamiętam ;)

Equil 06-04-2006 23:42

Szukam kolesia który nie jest z Polski [z Chorwacji]. Jeśli kiedykolwiek zobaczycie "Narko Mancer" na Refugii napiszcie mi na gg. Koleś jest palkiem.

jaroslawbeczek 10-04-2006 10:33

temat w stylu programu Zerwane wiezi czy jakos tak.
Wedlug mnie temat jest niezbyt pozyteczny, poniewaz zaglada tu max 100 osob i male prawdopodobienstwo ze ktos sie odnajdzie
Jednak gdyby pisaly tutaj setki osob, a zagladaly tysiace i wiecej, wtedy to by bylo cos, swietny temat, i kazdy by mogl odnalesc kogo tam chhce, wiec mozna to zmienic
zachecam duzo osob do zagladania, bo kto wie, moze wkrotce zobaczy siebie na tej liscie

Dudus15 10-04-2006 10:43

świetny temat...
ja szukam mojego przyjaciela ktorego niewidziałem od 2 lat.. Kolo z hiberny : Zaczarowany.. chętnie znajde tez Rafcioza (ja bylem Lawa Croft) no i oczywiscie Helix mack loka z harmoni (moj kuzyn , wyjechal i niemam jego gg :( )

wildzia pyta 16-04-2006 20:33

Fajny temat.Ja szukam mojego kolegi o nazwie Hero Hunters grał kiedyś na amerze i był w gildii "zielone berety" potem nagle przestal grać a gildia sie rozpadła i nie mam sie do kogo zwrocic.Jak to przeczytasz to napisz do "wildzia pyta" of course ;)

Rycerz Maximus 16-04-2006 21:43

Ja szuakm Lordki Cheery Cookie na Pytherze. Przestała grać po tym jak niepożyczyłem jej knight armor. Pisz na Tibiii!

Nevir 17-04-2006 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jaroslawbeczek
temat w stylu programu Zerwane wiezi czy jakos tak.
Wedlug mnie temat jest niezbyt pozyteczny, poniewaz zaglada tu max 100 osob i male prawdopodobienstwo ze ktos sie odnajdzie
Jednak gdyby pisaly tutaj setki osob, a zagladaly tysiace i wiecej, wtedy to by bylo cos, swietny temat, i kazdy by mogl odnalesc kogo tam chhce, wiec mozna to zmienic
zachecam duzo osob do zagladania, bo kto wie, moze wkrotce zobaczy siebie na tej liscie

no mylisz sie do tych setek a temat tez taki sobie bo wyobraz sobie ze jest tu tak jak ty pisales ze tysiace osob by pislay no to przegladnij sobie nawet te 500 postow to jest masakra....... no chyba ze ktos naprawde szuka dawnego dobrego przyjaciela,qmpla,przyjaciolki to moze mu sie zechce napisac jak dla mnie temat jest nawet nawet bo nie ma masy postow o byle co ze "ojej nie slyszalem go juz od 4 dni" itd... tylko naprawde stracony kontakt..... dobra to pozdro i cya

poszukiwacz przygód 07-05-2006 12:51

heh fajny temacik... no a ja szukam XMYTO to kumpel gral na ruberze... nie pamietam jaki tam mialem nick... ale wporzo koles... dobrze mi sie z nim gadalo :D a opn chyba z bialegostoku wiec jak co XMYTO odezwij sie na moje giegie

basiaaaa 22-06-2006 00:15

chyba jednak nikt mnie nie poszukuje :(

wporzo temat, widze ze juz nawet 3 czy 4 osoby sie znalazly :) :browar:

ReMM 23-06-2006 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez basiaaaa
chyba jednak nikt mnie nie poszukuje :(

wporzo temat, widze ze juz nawet 3 czy 4 osoby sie znalazly :) :browar:

A Czeku ktos ma Cie szukac ? zgubilas sie ?:P jak tak to napisz kogo Ty szukasz i moze sie znajdziecie :P I dzieki ze temat sie podoba :P

rychu1994 26-06-2006 18:10

!!!!!!!!!!!!!

Poszukuję gracza o imieniu Aldora Dawid(aldora)ja byłem wtedy pod imieniem Ramen Migma lub Codan Jafyn. Teraz jestem pod nazwą Kargo Cron.;(

Radziszek 29-06-2006 20:16

Szukam 4 osoby:

Azykil of Inferna - najlepszy ziomek jaki był!!! Swiat: Inferna
Nimfa von Besmo - Najlepszy Ziomek(tak to ziom nie ziomala!!) Swiat: Inferna
Dart Pall - Dawał mi runki itd;P Swiat: Inferna
Besmo - On już raczej nie gra ale jeśli gra to wiesz;P Swiat: Inferna

Jesli osoby wymienione wyrzej zaglądają na to forum to prosze aby napisali mi na gg lub na pw;P
A jesli ktoś widział te osoby na tych Swiatach to prosze podac im moje gg: 5166890!!

@topic: Super temacik;) Przydał sie!

Kaper2005 02-07-2006 23:38

Poszukiwany "Cegla Gienek"

Kiedyś na Guardii grał "Cegla Gienek"
Prawdopodobnie został on haknięty lub sprzedał posatać.
Jeśli to czytasz napisz do mnie:

Imię: Child of Honour
Świat: Luminera

Oraz każdy kto wie "Co z nim" niech napisze...

Zalgadis 05-07-2006 01:53

Szukam Nunka ze świata Aurea
moje gg to 5665946 napisz do mnie tęsknie...

Nunek odezwij się

Cor Tibiarz 06-07-2006 15:21

Ja szukam: Arcymag Balor, Hoxivor, Wobopego, którzy ongi grali na harmoni, gdzie ja mialem swojego pierwszego chara: Rasujat :)

Ratel 06-07-2006 22:57

Temat bardzo dobry i jak widac bardzo duzo osob poszukuje dawnych kumpli.
Ja nie wiem co sie dzieje z Rycesz Bezdrozy z Harmonii, niby gra, a nie gra ;(

...Zeck 06-07-2006 23:03

Szukam Dastosa,Avronisa,Vanti Aenydy i inncych znajomych Zeka Archera,Zeka the Knighta i resona DAWNEGO OWNERA
gg 8933775

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:50.