![]() |
Jako że gram na tym serwie od 1,5 roku i mam znajomości z wieloma highami może sprostuje troche wasze wypowiedzi... Bapupa to nie br... tylko szwed. Sewov to Charatcter zrobiony przez bapupe i rokkiego (bloodbrother bapupy).
Grają nim na zmiane... Wszyscy co mieli paść to polacy. Jedyny szwed z tych co padli to Lucalo, on nie miał paśc, poprostu po tych ues nie zdążył się wyuhać. Co tu dodać.. przeżył tylko Dziewka... Logout plx :> Pare godzin później Bapupa doje*** też Texaxo ""Bapupa: dla prestiżu"". Stanę też w obronie mojego bloodbrothera Spritekiller'a, to z tym plx to jego normalne zachowanie na jaja. Wiedział że już nie ma siły żeby zwiać ( został tylko on), więc zaczął na jaja mówić plx no kill me, wiece jak to jest :p ? A nie uhal bo uhwaste...po co uhac skoro aol. Tymczasowo Bapupa nie gra na Isarze :> Nasza ekipa, tzn Sazezy (131 rp) tzn też moja :P wypowiedziała wojne... Bapupa z peniał i się nie loguje. Anyway zobaczymy jak to będzie... |
@Up : tak napewno zaczął mówić "plx" dla jaj , mówił bo nie chciał paść i tyle , każdy by nie chciał dednąć i stracic aola etc. , "plx" nie jest oznaką żadnego nOObowstwa przecież .. btw. dla jaj też pisał "I pay 150k" ?? nie sądze ..
|
Cytuj:
no chyba ty, bo lider party to jego kolega wiac ze wszystko bylo ugadane bapupa mial przyjsc i dokonac dziela zniszczenia, rzezni... nie zabil lidera przeciez. wogole to co zrobili jest n/c VERY VERY LOW sam film jako taki, niezly ale jego tresc ...:p |
Bardzo fajny film.Szkoda tylko zabitych ludzi Polaków :(
|
Ehhh, jak bylo del'toro bylo zle i teraz tez jest zle. Na tym swiecie nic sie chyba juz nie zmieni.
ps: Saz~ wypowiedzial wojne bapupie ? |
No to ładnie was wrobił. Myslę, że to już było wcześniej zaplanowane a w grupie mieli zdrajce :P.
Pozdrawiam |
:)Mi sie podobało . Wspaniały pokaz PA (Power Abuser jakby ktos nie wiedzial).
Pomysł good wykonanie pyszne xD Loocik byl pyszny nie dziwmy sie na takim queście . |
widzialem jzu ten filmik na tibia. de.. nic dodac nic ujac.. ;\
musi sobie chlopak odreagowac an tibi ;\ Coz.. toco zrobil uwazam za gleboko zenujace.. a ci co pisza psoty cie ciesza ze fajny flmik.. ciekawe jakby sie oni czuli ajkby komsu zaufali.. zaplacili za zrobienie questa a tu dead... "for fun" i graj z takimi na serwerze straszne.. |
nie no film naprawdę super... n/c dla pl że dali lidera jakiemuś szwedowi...
Ale ten 98 EK to serio.. boże to jak czasami 15 lvle sie godniej zachowują ... "why" "plx" wielkie noł koment |
Cytuj:
Też byś pewnie tak pisał ,kolo poprostu nie chciał dednąć , moim zdaniem każdy by tak postąpił na jego miejscu .. "no plx" " i pay" to przecież nie jest oznaka żadnego nOObostwa ?!?! |
Cytuj:
|
Super film. Popadali ludzie i trochę im wspóczuję. Loot super. A ten knight to rzeczywiście niezły noobek.
|
Film jest The Best przez duze "T" i duze "B". :) Naprawde great a co zrobiles z loocikiem?? Zapewne byl wyczepisty :]
|
Cytuj:
NooBek to z ciebie jest .. btw. myslisz ze uwierze w twojego sorcka co masz w podpisie ?? jakoś nie barodzo chce mi się wierzyć .. |
Cytuj:
@Topic Sprytnie to zrobił, on chyba używa makro jakiegoś? W momencie kiedy chciał walnąć z sd w tego 98 ek poszło z niego tyle dymków na raz ile chodzi na survivalu z userów otsedit 0.3 ;p. |
Nie no stary jeden z najlepszych filmów jakie widziałem!!!
] |
No nie... !! Typ wymiata :d
Hail Furora ! |
Mowilem ci misiek, z nami na banshee quescie tez tak bedzie :P Jakis Latu bedzie na nas czekal zeby sobie popkowac!!!(ja i misiekmen znamy sie z titani :P)
|
Cytuj:
|
@brawden
hehe niezly fart :D @topic nie lubię takich ludzi -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46. |