Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Bapupa(129ms) zabija cały Banshe Quest team (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41392)

WielkiSorc 09-07-2005 21:34

Jako że gram na tym serwie od 1,5 roku i mam znajomości z wieloma highami może sprostuje troche wasze wypowiedzi... Bapupa to nie br... tylko szwed. Sewov to Charatcter zrobiony przez bapupe i rokkiego (bloodbrother bapupy).
Grają nim na zmiane... Wszyscy co mieli paść to polacy. Jedyny szwed z tych co padli to Lucalo, on nie miał paśc, poprostu po tych ues nie zdążył się wyuhać. Co tu dodać.. przeżył tylko Dziewka... Logout plx :> Pare godzin później Bapupa doje*** też Texaxo ""Bapupa: dla prestiżu"". Stanę też w obronie mojego bloodbrothera Spritekiller'a, to z tym plx to jego normalne zachowanie na jaja. Wiedział że już nie ma siły żeby zwiać ( został tylko on), więc zaczął na jaja mówić plx no kill me, wiece jak to jest :p ? A nie uhal bo uhwaste...po co uhac skoro aol. Tymczasowo Bapupa nie gra na Isarze :>
Nasza ekipa, tzn Sazezy (131 rp) tzn też moja :P wypowiedziała wojne... Bapupa z peniał i się nie loguje. Anyway zobaczymy jak to będzie...

Draconis Dragontooth 09-07-2005 22:11

@Up : tak napewno zaczął mówić "plx" dla jaj , mówił bo nie chciał paść i tyle , każdy by nie chciał dednąć i stracic aola etc. , "plx" nie jest oznaką żadnego nOObowstwa przecież .. btw. dla jaj też pisał "I pay 150k" ?? nie sądze ..

Diamentowe Ostrze 09-07-2005 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez p.l
no ja nie wiem kto tu wykazał się brakiem pomyślunku, gdyby nie party to nie byłoby takiego problemu.

no chyba ty, bo lider party to jego kolega wiac ze wszystko bylo ugadane bapupa mial przyjsc i dokonac dziela zniszczenia, rzezni... nie zabil lidera przeciez.
wogole to co zrobili jest n/c
VERY VERY LOW

sam film jako taki, niezly ale jego tresc ...:p

gazo 10-07-2005 09:56

Bardzo fajny film.Szkoda tylko zabitych ludzi Polaków :(

Bartix 10-07-2005 13:24

Ehhh, jak bylo del'toro bylo zle i teraz tez jest zle. Na tym swiecie nic sie chyba juz nie zmieni.

ps: Saz~ wypowiedzial wojne bapupie ?

Ciamciak 10-07-2005 15:34

No to ładnie was wrobił. Myslę, że to już było wcześniej zaplanowane a w grupie mieli zdrajce :P.

Pozdrawiam

danio joker 11-07-2005 23:44

:)Mi sie podobało . Wspaniały pokaz PA (Power Abuser jakby ktos nie wiedzial).
Pomysł good wykonanie pyszne xD Loocik byl pyszny nie dziwmy sie na takim queście .

Liroy 11-07-2005 23:56

widzialem jzu ten filmik na tibia. de.. nic dodac nic ujac.. ;\
musi sobie chlopak odreagowac an tibi ;\
Coz.. toco zrobil uwazam za gleboko zenujace.. a ci co pisza psoty cie ciesza ze fajny flmik.. ciekawe jakby sie oni czuli ajkby komsu zaufali.. zaplacili za zrobienie questa a tu dead... "for fun"
i graj z takimi na serwerze straszne..

Dark Brozyn 12-07-2005 10:43

nie no film naprawdę super... n/c dla pl że dali lidera jakiemuś szwedowi...
Ale ten 98 EK to serio.. boże to jak czasami 15 lvle sie godniej zachowują ... "why" "plx" wielkie noł koment

Draconis Dragontooth 12-07-2005 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Brozyn
nie no film naprawdę super... n/c dla pl że dali lidera jakiemuś szwedowi...
Ale ten 98 EK to serio.. boże to jak czasami 15 lvle sie godniej zachowują ... "why" "plx" wielkie noł koment

Też byś pewnie tak pisał ,kolo poprostu nie chciał dednąć , moim zdaniem każdy by tak postąpił na jego miejscu .. "no plx" " i pay" to przecież nie jest oznaka żadnego nOObostwa ?!?!

Arthevariel 12-07-2005 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neaniver
po co on dostal do party zaproszenie?

@topic
Bapupa suxx - tyle moge powiedziec na jego temat

Tak sie zlozylo ze jego qmpel byl liderem tego party :D Dlatego dostal invita...

Thimburd 12-07-2005 13:10

Super film. Popadali ludzie i trochę im wspóczuję. Loot super. A ten knight to rzeczywiście niezły noobek.

BarTek_MasTer 12-07-2005 13:15

Film jest The Best przez duze "T" i duze "B". :) Naprawde great a co zrobiles z loocikiem?? Zapewne byl wyczepisty :]

Draconis Dragontooth 12-07-2005 13:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thimburd
Super film. Popadali ludzie i trochę im wspóczuję. Loot super. A ten knight to rzeczywiście niezły noobek.

NooBek to z ciebie jest .. btw. myslisz ze uwierze w twojego sorcka co masz w podpisie ?? jakoś nie barodzo chce mi się wierzyć ..

Thero 12-07-2005 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Draconis Dragontooth
NooBek to z ciebie jest .. btw. myslisz ze uwierze w twojego sorcka co masz w podpisie ?? jakoś nie barodzo chce mi się wierzyć ..

To nic, noonek z tibia.org.pl podaje w podpisie, że jest Eternal Olbivion :D.

@Topic
Sprytnie to zrobił, on chyba używa makro jakiegoś? W momencie kiedy chciał walnąć z sd w tego 98 ek poszło z niego tyle dymków na raz ile chodzi na survivalu z userów otsedit 0.3 ;p.

Sithar 12-07-2005 15:43

Nie no stary jeden z najlepszych filmów jakie widziałem!!!

]

Papi_Hiberna 13-07-2005 08:46

No nie... !! Typ wymiata :d

Hail Furora !

Ak Weruk 13-07-2005 08:56

Mowilem ci misiek, z nami na banshee quescie tez tak bedzie :P Jakis Latu bedzie na nas czekal zeby sobie popkowac!!!(ja i misiekmen znamy sie z titani :P)

-=Misiekmen=- 13-07-2005 10:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ak Weruk
Mowilem ci misiek, z nami na banshee quescie tez tak bedzie :P Jakis Latu bedzie na nas czekal zeby sobie popkowac!!!(ja i misiekmen znamy sie z titani :P)

Latuz nie da nam rady ^_^ Pozdro :) ale nakręce filmik może będzie powtórka z rozrywki :P btw.FILMIK NIE JEST MÓJ!! to nawet nie mój świat a Bapupa to cieć ;)

Cziki 13-07-2005 11:10

@brawden
hehe niezly fart :D
@topic
nie lubię takich ludzi -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46.