![]() |
Ehh... Zwała, że jestem druidem... Nie poradze zbyt dużo runek xD Najchętniej pojde sobie popekować :P
|
Aaaa oto lota
bo widzisz nigdy niewiedzialem jak tego uzywac wkoncu jakis pozadny czlowiek prosto powiedzial oco chodzi
|
Bueheheheheh...mój kolega już dawno robił podobne:P Ma jeszcze uhy,SD i różne inne runki :P Mógł by zrobić parogodzinny hunt na demonach ^^
|
"Ten kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem"
Człowieku, wielkie ROTFL :D |
Cytuj:
@EDIT: A tak poza tym, próbowałem użyć HMMa pierwszym sposobem. Stałem pół godziny z runką w łapie i czekałem aż pies przede mną odwali kitę ale nic... Z nerwów cisnąłem runą i zadałem 50 obrażen GA'owi (Giant Ant XD). Walnąłem jeszcze cztery razy, 3 razy trafiłem, za czwartym runka rozbiła się o chodnik :( (5 pocisków miała :]) Zrobię jeszcze parę runek i idę na mass hunt na GA... Exp będzie leciał jak dziki, ale loot mizerny :( @EDIT2: Srry, w Raymanie (nie bezpośrednio) było o soku ze śliwek. |
a co z czarami takimi jak utevo lux ??
|
Cytuj:
poza tym poradnik świetny ;) |
Kogo obchodzi jaki tytuł.
Gratz poradnik zrobie se z plecak i bende pkował w sklepach :D .wkoncu troszke humoru.Aha i hentnie dam adres mojego ots psizcie na gg 5089634 lub e-mail [email protected]
|
Zajefajne
Ja bym nawet nie próbował pierwszego sposobu.
Ale drugi wypróbowałem ;) :) ;) Świetne |
Przyda sie ludzia ktorzy chca startowac do konkursu "Tibia in real" ;)
|
Za dużo pisania
Gratz poradnik :D .Może człowieka zabijesz hmm no ale jak zabić stone golema to jest głaz chyba nie :D .Zrubcie poradnik o sd jeszcze to nOObki sie powybija hehe.Kto mi da adres serwera ots nuda pograł bym skimś plz dajcie adres serwa ots z gury thx podro all niezapomnijcie o adresie :D .
|
No dobra...poradnik jest swietny(przyda sie na siore:evul: )
Ale ja jestem knightem i nie umiem robic run(dopiero ihy uzywam(plastry :) ) I nie spamowac mi tu ze odswierzam bo dostanie bo bedzie HUNTED!!HUNTEED!!!HUNTED BY RAT BUAHAHAHA!!! PS. I pamietajcie czytajcie wszystkie gazety(SELL BP HMM 5 Zloty!) i proscie o FRI ITANZ PLXPLX!!!11!1:evul: |
Dobre to :D
Hahahahahaha8o , ostatni raz usmialem sie tak na tym forum jak czytalem o jezyku nOObish :p
|
Pustak
Niezle, niezle :P Alle lepiej sie robi runy z cegly "pustak" (czy jakos tak) juz pare wyrzezbilem na lekcjach ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:36. |