![]() |
Cytuj:
|
No, no, Soldek niezla robota :)
Nic tylko pogratulować. |
Cytuj:
dzieki ci ;] |
Jest to możliwe...
|
Mam tu jeszcze jeden skrin zrobiony tym razem bez eq:
http://tibia.gamigo.de/forum/attachm...hmentid=154915 ;] PS.To tez niejest fake!!! |
To jest całkiem możliwe, kiedyś jak szedłem do hg na dsy to podrodze widzialem jak jacys goscie afkuja i trenuja na bugach. Po kilku godzinach gdy drugi juz raz szedlem do hg byli oni martwi ^^ zdziwilem sie bo to jakies 20 lvle byly...
PS. to z tymi rozmazanymi literkami pojawia sie tez na moich screenach bo nie daje wysokiej jakosci screenow zeby szybko sie wczytywaly. |
Też miealem taka sytuacje chociaż gram na non-pvp
Gdy zaczełem trenić na slimach na początku nic mi one nie robily ale po 2 godz lały mnie nawet po 40+ na 1 min. |
no dobra uwieżyłem ci a możesz zrobić to wszystko z ratem (zeby też skillował) spróbuj i zobaczymy to się stanie ciekawe bardzo ciekawe
|
a ja mialem sytuacje ale ze spiderem. zlurowalem ze spidera by atakowal ghoula bym ja mogl go przebic. i tak po 3-4 h treningu spider zaczal ghoula po 30 walic zdazylem zabic spidera bo bym nie mial na czym trenic i zurowalem nowego potworka :P. na to wyglada ze ptwory też sie robia silniejsze gdy sie z nimi trenuje :P
|
Cytuj:
|
To teraz tylko czekac na ewolucje i pokeballe :P
|
dobry jestes myslałes ze sie nie skapna przecierz to proste ze to Fake X(
|
Cytuj:
Hm.. Całkiem możliwe, niedługo może to przetestuje.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam przykład ze to jest prawda... Raz jak oglądałem sobie deady kolesi 100+ to jeden z nich na 101 lvl miał deada przez cave rata...
To nie jest fake!!! |
A ja ci wieze...
Nie wiezyl bym ci gdybym nie zobaczyl ze potwory tez moga sie klepac pomiedzy soba.
Np: Gdy bylem w ghoust landzie zszedlem na fire debila zobaczylem padajace ghoule z nie mojej reki gdy zwrocilem uwage na fire debila pokazywaly sie nad nim biale cyferki czyli exp...WTF?? :D:D:D Jak sa jakies bledy to prosze o wybaczenie nie chce mi sie wlaczyc swiatla. |
Nie chce mi sie w to wierzyc ale moze to prwda. AAA na jakie potwory skillowanie dziala ? summony czy normalne, bo jak by na te i na te to bym trenil sobie z orciem wycinal mi by za 70 i bym go convicowal XDD, i by mi pomagal na amazonkach
|
Ja narazie probowalemna bugach niezsumonowanych. Moze nastepnym razem zrobie z summonem jakims ;]. Jakims ratem sie poskiluje :D
|
ehhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeee ^.- to bylo niezwykle dziwne tyle to nawet bug przez 1 lvla sie nie przebja ^.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:10. |