![]() |
Dabek! ZROBIŁEŚ TO PRZEPIĘKNIE!
Naprawdę big gratzzz! |
Fajne ;] Ten GS smieszny xD
|
Ja mam zwałe, bo tylko muza leci :/ Obrazu brak :(
Zainstalowałem kodeki z pierwszego posta i chodzi!! Normalnie ten filmiq wymiata xDD A ten gsik jest rozbrajający ;p |
Chyba mi jakis kodekow brakuje, bo odtwarza mi sama muze... :/
Musze poszukac, bo pewno warto obejrzac XD |
Gratulacje, wprost pięknie zrobione ^__^
PS. You Are Dead ^_~ editq: aha i Ramms+ein bardzo dobrze pasuje do takich filmików ^__^ DU HAST ~.^ editq2: mmm, mam pytanie do wszystkich: gdy klikacie na film to wam sie komp wiesza? bo u mnie jest tak, że gdy tylko klikne na film to od razu musze "control + alt + del" bo zwisa się :( editq3: o lol, Total commanderem przeniosłem film do Moich Dokumentów, to przy otwieraniu ich komp zwisa... mmm powiedzcie czy tylko ja mam tak czy film jest "zbugowany" ? |
bardzo ładny model. Kwestia powiększenia GSa.
BTW: GS walący z dyńki, rox :p |
Cytuj:
|
:d
Za***iście!!! Zrób tak całą tibia ... LOL Ale filmik super :)
|
Prawda, Dabek, że rapidshare ssie? ;\
@Topic Nawet bym nie wpadł na pomysł, że to coś to gs, to w łóżku to kukiełka chyba. I tak bardzo fajny filmik, zachowam sobie :P. |
Ten ludzik w łóżku wygląda jak jeden z tych z Playmobila. Tylke z sterczącymi włosami.
|
Spoko
Wszystko fajnie, ale spodziewalem sie wiekezgo obszaru wzietego przy kreowaniu tego ów filmu :D (a nie tylko Twojego domku i śmiesznego GSa :P).
Ogólnie wszystko super...mozesz poswiecic wiecej czasu na obrobke przujamniej Carlin i POH :P |
Bardzo fajnie zrobione. Realistycznie. Podkład muzyczny dobrze dobrany i ten gs pokazujący całą prawdę o Tibii.;)
|
Oo.. Super Ci to wyszło, ten kolo, co spał, miał fajne oczy :S I muzyka fajna xD Dużo musiałeś przy tym pracować?
|
Omfg to je poprotsu piekne xD
Ale ja zlookałem gsa to prawie spadłem z krzeszla xD |
Bardzo fajny filmik. ;)
|
Wypas filmik xDD 8o
|
ja tego sciagnac nie moge... pisze ze tylko dla premium account -.- . wtf ?
|
Rehost plz ja mam przekroczony limit bo jakies noobki z mojego osiedla caly czas cos sciagaja z rapidesh ;( ;(
|
wymiatasz koles ;)
|
oO
Zarabiste aha i jeszcze jedno...
MY SANOCZANIE MAMY TALENT :D. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:38. |