Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   czy muzyka POP jest wporzo?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41882)

noobowaty mistrz 05-07-2006 19:19

Ja tam lubie pop a zwlaszcza mandaryne

Dan the Automator 05-07-2006 19:29

@Kald
A ja Ci mówie, że pierwszy Korn niszczy wszystko co SOAD stworzył ;-)

@Temat
W każdym gatunku jest 2% rzeczy świetnych i 98% chłamu. Pop nie jest tutaj inny. Osobiście polecam Bjork.

Ashlon 05-07-2006 19:36

5 stron bez klotni? Oj, chyba trzeba temat rozkrecic :> HIPHOP JEST LEPSZY OD METALU :P

@edit
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo
ale:
Dowolny metal > Hemp Gru

Wsz, WLKP I CKZ, elo, spal to, nie jestes zią? :/

Dan the Automator 05-07-2006 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nekromanta
5 stron bez klotni? Oj, chyba trzeba temat rozkrecic :> HIPHOP JEST LEPSZY OD METALU :P

To zależy ;-) np
Kanał Audytywny > 98% metalu
L.u.c > 96% metalu

ale:
Dowolny metal > Hemp Gru

Caer 05-07-2006 19:39

Zależy jaki pop :P Od czasu do czasu trafi się coś niezłego. W sumie to tak jak w każdym innym gatunku muzyki, jest chłam i jest dobra muza ;]

noobowaty mistrz 05-07-2006 20:08

rotfl ja juz myslalem ze tym odswiezeniem tematu koncze swoja egzystencje na forum a tu prosze nawet modek sie wypowiedzial, no no chyba zmiana strategii dzialania ;) bo innymi nickami to juz dostalem bany za odswiezanie tematow sprzed pol roku (o zgrozo!)

@topic
A tak na powaznie w popie to 99,999% kawalkow to totalne badziwie typu bronie dystansowe do treningu dla newbie paladynow (mam nadzieje ze wszyscy wiedza co mam na mysli) ktore wzajemnie przesciagaja sie w tym kto glosniej ryczy do mikrofonu majace glos grubej baby 150kilo albo palacza papierosow no ale raz na rok trafi sie fajny kawalek, ktory potem mozna na dyskotekach posluchac.
Ale ogolnie pop to jest jeszcze wieksze badziewie niz i tak beznadziejne polskie hiphopolowo pod przewodnictwem jeden osiem L albo 52 debiec (i na dodatek powala mnie jak widze liste przebojow i na pierwszym miejscu w hip hopie widnieje "wybitnie hiphopowy" 18L "jak zapomniec" - neich to najlepiej swiadczy o stanie polskiego HH)

Olorion. 05-07-2006 20:13

Pop to wszystko co sie sprzedaje

Hydro 05-07-2006 20:18

dla mnie najwiekszy szajs pop to th drze sie koles jakby go mieli zabic.

a co do tematu coraz wiecej kiczu idzie, a rodzice sie dziwia czemu ja sie kloce zeby program z muzycznego powiedzmy na wiadomosci zmienila

Olorion. 05-07-2006 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hydro
dla mnie najwiekszy szajs pop to th drze sie koles jakby go mieli zabic.

a co do tematu coraz wiecej kiczu idzie, a rodzice sie dziwia czemu ja sie kloce zeby program z muzycznego powiedzmy na wiadomosci zmienila

jezeli w/g ciebie tokio hotel drze sie swoimi miekkimi glosikami to nie slyszales nigdy prawdziwej muzyki

noobowaty mistrz 05-07-2006 20:59

Cytuj:

Pop to wszystko co sie sprzedaje
Gówno prawda. Wiele rodzajów muzyki "sie sprzedaje", nie tylko pop. Nawet powiem ze te inne bardziej sie sprzedaja, bo tych co lubia podnosic wlocznie nie jest juz tak znowu wiele.
Cytuj:

jezeli w/g ciebie tokio hotel drze sie swoimi miekkimi glosikami to nie slyszales nigdy prawdziwej muzyki
Jakby tego nie nazwac, to popisywanie sie swoim glosem w popie poprzez śpiewanie jednej sylaby w 10 sekund zawsze sie konczy kichą w stylu mandaryny.

gorgi 05-07-2006 21:03

Pop?
Ale takie disco polo, czy orginałka?
Orginalne piosenki, które wnoszą jakiś klimat - jestem na tak-
Piosenki w których każdy jara blanta, oraz chodzi w białych gejowskich koszulkach wyśpiewując przy tym słowa typu "mydełko faa, siabada, siabada, daba, daba, dam" - odradzam.

Jaskot 05-07-2006 21:59

A ja słucham popu!!

Ostatnio dowiedziałem sie, ze Rob Zombie jest wokalista popowym O.o.
Tak wiec, pop rulz ;)

A na serio... Mnie tam gatunek wisi, grunt, zeby byla fajna pioseneczka! (byle nie polski hip-hop, ani techno).

Antyhak 05-07-2006 22:42

p.... o szopenie....
Pop jest również dla ludzi, ja osobiscie lubie posłuchać sobie tego rodzaju muzyki dla relaksu, nie jestem na nie. Jestem na tak...:)

Vil 05-07-2006 22:42

culcha candela >> normalna muzyka >> pop

Ashlon 06-07-2006 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaskot
A na serio... Mnie tam gatunek wisi, grunt, zeby byla fajna pioseneczka! (byle nie polski hip-hop, ani techno).

Czlowieku, sam sobie przeczysz ;)

noobowaty mistrz 06-07-2006 00:18

Cytuj:

Pop?
Ale takie disco polo, czy orginałka?
No nie wyobrazam sobie zeby mozna bylo pomylic disco polo z popem bo disco polo jest tak bardzo charakterystyczne ze nie jest podobne do zadnego innego rodzaju muzyki. (po 3 sekundach piosenki juz slychac ze to disco polo :P)

Jaskot 06-07-2006 01:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nekromanta
Czlowieku, sam sobie przeczysz ;)

Najwyzej troszki ;P.

Moze to dlatego, ze z polskiego Hip-Hopu juz od daaaaawien dawna nic nie wpadlo mi w ucho? Tak samo techno. Wiec wychodzi na to, ze w tych gatunkach muzycznych nie ma "ladnych pioseneczek". ;)

Ps. Jesli ktos nie zrozumial przesłania tego posta to serdecznie przepraszam! Jest 00:30 i nie potrafie sie skupic na tyle, by sklecic cos latwego w czytaniu ;P.

Mewtu 06-07-2006 01:16

Techno wymiata i jest coraz lepsze , a Hip-Hop jest coraz gorszy nc @ hh ~

Walekifa 06-07-2006 02:07

POP,eee. To ten rodzaj muzyki promowany wyglądem? Ogółem mówiąc nie słucham,szczerze mówiąc,nie jestem w 100% pewien co do tego gatunku muzyki zaliczać.A na dyskotekach? Jak wszystko. Przecież kiedy się wkręcisz, to tańczysz nawet przy biesiadzie.

joey 06-07-2006 08:47

Shakira i Madonna(ta młoda też) są wporzo, reszty nie lubie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:47.