![]() |
.......
Ej....Jak moge wstawic Zdjecie do tego...no wiecie :)
|
Rtfm
Cytuj:
|
Heh, mówiłem. Przez pare dni PACCe kupowali i już tyle kasy zebrali, że modków nie starcza by kase rozdzielić. Ale pomysł na konkurs extra, zobaczymy jak ludzie przeniosą tibie do rl. :D
EDIT: Chyba właśnie wpadłem na extra pomysł. Jeśli wyjazd nie pszeszkodzi to może wygram. 8o |
Adlast
8o nareszcie się tego doczekałem tibia.pl sprzedaje PACC jeeeeeeeeee teraz tylko musze pomnożyc pare gp i jazda :D
sorry na błedy ort. i int. |
ŁŁŁyyyyyy mi sie tam nie chce w takie zaawy bawić ale sie bedzie szło posmiac z innych fotek:P
|
Wiadomo... startuje :) ale mam pomysly...yeah yeah xP juz sie doczekac nie moge bardzo zalezy mi na pacc xD
@EDIT: Wlasnie Dr. Omader. W moimm aparacie cyfrowym jest opcja macro, czyli ze zdjecia wychodza 2x wieksze. Takie by byly lepsze? moga byc takie no notmalne jak wychodza w cyfrowce lub macro. Szybko bo dzisiaj sie biore do roboty :evul: |
Spox pomysł
fajnie wymiśliliscie prze nowym update można wygrac pacca :D zaraz ide poogladać zdjecia ludzi co walczą o nagrode ;)
|
Ops...
Ej, to do moderatorów. Ja byłem na wakacjach na 2 tygodnie i chyba przegapiłem kilka newsów... ;( Czy nie możecie pokazywać też troche starszych wiadomośći? Bo ja sie wnerwiłem jak nie zobaczyłem żadnego newsa ktorego widziałem przed wyjazdem, i wydaje mi sie że przegapiłem kilka newsów!!!
|
Cytuj:
chyba nie trudno na forum polatac po newsach i poszukac tego czego sie nie widzialo nie? @EDIT: EJ MODY MAM PYTANIE: Otoz wszyscy wiemy, ze mamy wklejac tylko jedno zdjecie.. Pomyslalem ze da sie ominac ten punkt regulaminu, i wstawic zdjecia w formacie gif. (dla niekumatych te ruszajace sie obrazki xP). Mam pomysl na niezla historyjke, a gify umiem robic.. no co gif bedzie jednym obrazkiem :) Czy dopuszczacie taka opcje? szybka odpowiedz plax xD PS najwyzej dopiszcie punkt do regulaminu xD |
Co do konkursu : na tibia IRL wpadlem na pomysl w zeszlym roku i zrobilem temat pt. Co Tibia robi z czlowiekiem. Wieszok swiadkiem :D. na forum zdjecia dodam kilka fotek ktore robilismy w zeszlym tyg.
Enjoy |
Hmm...
heyo :) wystartuje w konkursie :P mam bomba pomysl ktory wszystkich zmiecie zobzczycie :Ork:
|
Do Igomasa...
Dzieki! :p
Ale ni9e chodzi mi o te forum na ktorym i tak malo kapuje, tylko to, co widac przy otwieraniu! Albo.... Popatrze jesdzcze na ty,m forum. X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Igomas : Przeczytaj jeszcze raz regulamin. Pisze przecież, że to jest konkurs na zdjęcie. Nie na film lub animację, tylko na zdjęcie.
|
Ja sie ciesze tylko z tego, ze bede mogl se zamowic pacc:P
|
Cytuj:
|
A to moze byc z tzw."dymkiem"? taki na tekst :P
|
No nie żle
Fajnie tylko ja z kolegami mieliśmy pomysł ale koledzy nie chcą go realizować X( ;( co ja poradze!!!! A z tym konkursem to strzał w 10 :king: Tylko trzeba się wygłupić żeby dostać nagrode ale to szcegól!! i Prosze was! powiedzcie jak zrobić awatar na forum!!!!!! :(
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:28. |