Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Konkurs na zdjęcie Tibia in real! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=42062)

Bizistin'Ander 14-07-2005 10:20

.......

Ej....Jak moge wstawic Zdjecie do tego...no wiecie :)

szymi 14-07-2005 10:31

Rtfm

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gratul
Ja mam pytanie , a mianowicie czy to moze byc zdjecie np. ubarwnione czcionka tibijska tudzież jeskimis motywami do fakeów? czy ma być to tylko czyste zdjecie bez zadnych bajerów czyli tak jak nas Pan Bóg stworzył?

w regulaminie wszystko jest napisane

Gniew Mroku 14-07-2005 10:38

Heh, mówiłem. Przez pare dni PACCe kupowali i już tyle kasy zebrali, że modków nie starcza by kase rozdzielić. Ale pomysł na konkurs extra, zobaczymy jak ludzie przeniosą tibie do rl. :D

EDIT: Chyba właśnie wpadłem na extra pomysł. Jeśli wyjazd nie pszeszkodzi to może wygram. 8o

Alron 14-07-2005 11:23

Adlast

8o nareszcie się tego doczekałem tibia.pl sprzedaje PACC jeeeeeeeeee teraz tylko musze pomnożyc pare gp i jazda :D

sorry na błedy ort. i int.

vonbayba 14-07-2005 12:31

ŁŁŁyyyyyy mi sie tam nie chce w takie zaawy bawić ale sie bedzie szło posmiac z innych fotek:P

Stefan12341 14-07-2005 13:52

Wiadomo... startuje :) ale mam pomysly...yeah yeah xP juz sie doczekac nie moge bardzo zalezy mi na pacc xD

@EDIT:

Wlasnie Dr. Omader. W moimm aparacie cyfrowym jest opcja macro, czyli ze zdjecia wychodza 2x wieksze. Takie by byly lepsze? moga byc takie no notmalne jak wychodza w cyfrowce lub macro. Szybko bo dzisiaj sie biore do roboty :evul:

L@p0juf0 14-07-2005 13:55

Spox pomysł

fajnie wymiśliliscie prze nowym update można wygrac pacca :D zaraz ide poogladać zdjecia ludzi co walczą o nagrode ;)

Nieznany 14-07-2005 14:15

Ops...

Ej, to do moderatorów. Ja byłem na wakacjach na 2 tygodnie i chyba przegapiłem kilka newsów... ;( Czy nie możecie pokazywać też troche starszych wiadomośći? Bo ja sie wnerwiłem jak nie zobaczyłem żadnego newsa ktorego widziałem przed wyjazdem, i wydaje mi sie że przegapiłem kilka newsów!!!

Stefan12341 14-07-2005 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nieznany
Ej, to do moderatorów. Ja byłem na wakacjach na 2 tygodnie i chyba przegapiłem kilka newsów... ;( Czy nie możecie pokazywać też troche starszych wiadomośći? Bo ja sie wnerwiłem jak nie zobaczyłem żadnego newsa ktorego widziałem przed wyjazdem, i wydaje mi sie że przegapiłem kilka newsów!!!

chyba pomylily ci sie tematy... i dzialy zreszta tez xD

chyba nie trudno na forum polatac po newsach i poszukac tego czego sie nie widzialo nie?

@EDIT:

EJ MODY MAM PYTANIE:

Otoz wszyscy wiemy, ze mamy wklejac tylko jedno zdjecie.. Pomyslalem ze da sie ominac ten punkt regulaminu, i wstawic zdjecia w formacie gif. (dla niekumatych te ruszajace sie obrazki xP). Mam pomysl na niezla historyjke, a gify umiem robic.. no co gif bedzie jednym obrazkiem :) Czy dopuszczacie taka opcje? szybka odpowiedz plax xD

PS najwyzej dopiszcie punkt do regulaminu xD

Krzysztof Knoblauch. 14-07-2005 18:20

Co do konkursu : na tibia IRL wpadlem na pomysl w zeszlym roku i zrobilem temat pt. Co Tibia robi z czlowiekiem. Wieszok swiadkiem :D. na forum zdjecia dodam kilka fotek ktore robilismy w zeszlym tyg.

Enjoy

Adiux Kreah 14-07-2005 21:58

Hmm...

heyo :) wystartuje w konkursie :P mam bomba pomysl ktory wszystkich zmiecie zobzczycie :Ork:

Nieznany 14-07-2005 23:32

Do Igomasa...

Dzieki! :p

Ale ni9e chodzi mi o te forum na ktorym i tak malo kapuje, tylko to, co widac przy otwieraniu! Albo.... Popatrze jesdzcze na ty,m forum. X(

Raul 15-07-2005 09:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nieznany
Ale ni9e chodzi mi o te forum na ktorym i tak malo kapuje, tylko to, co widac przy otwieraniu! Albo.... Popatrze jesdzcze na ty,m forum. X(

Przecież na forum jest to samo co widać przy otwieraniu.

Stefan12341 15-07-2005 09:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Przecież na forum jest to samo co widać przy otwieraniu.

heh... moderator byl w temacie a nie odpowiedzial na moje pytanie... dlaczego? :(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igomas
chyba pomylily ci sie tematy... i dzialy zreszta tez xD

chyba nie trudno na forum polatac po newsach i poszukac tego czego sie nie widzialo nie?

@EDIT:

EJ MODY MAM PYTANIE:

Otoz wszyscy wiemy, ze mamy wklejac tylko jedno zdjecie.. Pomyslalem ze da sie ominac ten punkt regulaminu, i wstawic zdjecia w formacie gif. (dla niekumatych te ruszajace sie obrazki xP). Mam pomysl na niezla historyjke, a gify umiem robic.. no co gif bedzie jednym obrazkiem :) Czy dopuszczacie taka opcje? szybka odpowiedz plax xD

PS najwyzej dopiszcie punkt do regulaminu xD

MatKus 15-07-2005 10:27

Igomas : Przeczytaj jeszcze raz regulamin. Pisze przecież, że to jest konkurs na zdjęcie. Nie na film lub animację, tylko na zdjęcie.

Rybzor 15-07-2005 17:03

Ja sie ciesze tylko z tego, ze bede mogl se zamowic pacc:P

Stefan12341 15-07-2005 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatKus
Igomas : Przeczytaj jeszcze raz regulamin. Pisze przecież, że to jest konkurs na zdjęcie. Nie na film lub animację, tylko na zdjęcie.

no dobra wygrales xD

Murzyn barbarzynca 16-07-2005 09:18

A to moze byc z tzw."dymkiem"? taki na tekst :P

Strażnik Nobow 16-07-2005 10:24

No nie żle

Fajnie tylko ja z kolegami mieliśmy pomysł ale koledzy nie chcą go realizować X( ;( co ja poradze!!!! A z tym konkursem to strzał w 10 :king: Tylko trzeba się wygłupić żeby dostać nagrode ale to szcegól!! i Prosze was! powiedzcie jak zrobić awatar na forum!!!!!! :(

Rendarn 16-07-2005 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Strażnik Nobow
Fajnie tylko ja z kolegami mieliśmy pomysł ale koledzy nie chcą go realizować X( ;( co ja poradze!!!! A z tym konkursem to strzał w 10 :king: Tylko trzeba się wygłupić żeby dostać nagrode ale to szcegól!! i Prosze was! powiedzcie jak zrobić awatar na forum!!!!!! :(

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=32509 , tu masz opsiane co i jak. Żeby nie było offtopicu :P. Pomysł bardzo dobry, wystarczy spojrzeć na oglądających i na ilość zamieszczanych prac żeby przekonać się o tym jak pomysł się dobrze przyjął.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:28.