![]() |
... Heh fajny fake mi sie tam podoba
A bardzo bym kogos prosil bo ja tu jestem nowyzeby do mnie napisal czy cos takiego iby ktos mi pomogl jak sie w podpisie wstawia zdjecie jakies?? |
Thx
Cytuj:
Wielkie dzieki, że stanołeś w mojej obronie :crusader: Dobrze, że oprócz takich "krytyków od siedmiu boleści"(X() są też ludzie dobrzy i wyrozumiali ;) _________________________________________________ nick: Green Sorcer of Doom :p profesjia: Sorcerer oc :mag: swiat: Fortera ;( lvl: 21 :baby: mlvl: 34 :) |
fajne mi sie podoba more plx :p
|
Tiaaaa... to tylko fake, a nie jakaś Tibia: Realism. Kiepski początek, ale masz szanse jeszcze to nadrobić
Fabuła(na razie):5/10 Wykonanie:10/10 |
Ludzie którzy uważają że ten Fake jest zły to w większości ludzie którzy nigdy niezrobili fake albo robią gorsze :baby: a ten fake wpędza ich w kompleksy :evul: Ten fake ma może jeden albo dwa błędy (max).Ten fake krytykować mogą tylko osoby które robią lepsze. X( ODCZEPCIE SIĘ OD TEGO FAKE GDYŻ JEST BARDZO DOPRACOWANY (LUDZIE KTORZY NIEROBIĄ LEPSZYCH)!
|
@UP
Nie tylko, zabronisz komuś ocenić fake ? Oni poprostu się nie znają, ale to nie znaczy, że nie mogą krytykować. |
Thx następnemu obrońcy.
Cytuj:
I znowu ktoś stanął w mojej obronie :crusader: . Mam nadzieję, że osoby które dopiero zaczynają dopiero (tak jak ja :baby: ) Fejkowanie nie będą umieszczać swoich dennych tekstów typu "...Ten Fake mi się nie podoba..." lub "...Nie przylożyleś się do niego..." ;( X( . |
Fajne fake'i, ale wydaje mi się, że fabuła została podciągnieta z Orca Vethiego.
Wykonanie: 9/10 |
szczerze to mi sie bardzo podoba,nie mam zadnych uwag ale tez nie zrobilem nigdy fejka i nie krytykuje...najlepije jak sie ludzia nie podoba to niech nie wypowiadaja sie..
ocena: fabula:9,5/10 wykonanie:9,5/10 razem: 19/20 GZ! |
:D:D:D spoko ta historyjka mam nadzieje ze bedzie nastepna czesc :D:D:D
ocena 9/10 MOre Plax plaxplaxplax :P |
Cytuj:
A może tata skeleton miał siostre lichke i ta lichka urodziła małe liche ale ona użyły stałego czaru na niewidzialność i stały się stalkerami... Wshystko jest możliwe :D |
Ja w ogole nie robie fake'ow, ale skrytykuje to :P Blad, jaki znalazlem to zle wklejony trup. Nic wiecej nie znalazlem. Fabula spox, a teraz Zdzisio powinien znalezc jakies zakurzone szmaty (dirty cape?) i stac sie ghoulem. To cape bedzie go chronic od slonca.
Cytuj:
|
Część druga - git!
Nie minęło dużo czasu od pojaiwienia sie części 1, a już mamy okazję poczytać (pooglądać) co zdarzyło się w części 2. Nie mam większych zastrzeżeń, kilka małych bugów nie psuje całości :) Chyba tylko ja zauważyłem nową część, bo jak narazie tylko ja ją skomentowałem ;) Rób dalej... :D
|
fake'i zajezyste :D
|
Dla mnie bomba :D czekam na kolejne czesci B)
|
W 2 części jest błąd, niby wyszedł na powierzchnię w nocy, a akcja pokazana jest w dzień. Reszta jest chyba bez błędna. Oby tak dalej. ;)
|
A może...
Cytuj:
|
Cytuj:
@TOPIC: Fake niezły, oprócz niewielkiego "plagiatu" z przygód Vethiego i wyglądu ciała w trumnie nie zauważyłem rażących błędów... Niestety wystawię "zaledwie" 8/10, gdyż ostatnio historie opowiadane oczami potworów jako tych "dobrych" są bardzo częste, przez co Zdzisio na pewno oryginałem nie jest... Aha, jednak jest... hum, może nie błąd, a taka nieścisłość: Dlaczego Zdzisio już prawie na samym początku staje się DS-em? I to wchodząc w płomienie? Ja jak zastawiałem na potwory pułapki z fire fieldów wcale nie miałem na głowie tłumu DS-ów gdy zabłąkany szkielet wlazł w płomienie... XD Się rozpisałem XDXDXD @EDIT: Jeszcze jeden błąd, a właściwie literówka: jest Wojek (Wójek? XD) Zdzisia... Kiedy Zdzisio mówił "Wojek mi mówił..." myślałem że "Wojek" to czyjeś imię... a tu "Wojek Zdzisia"... Hum, błąd rażący jak na jakość tego fejka... PS Sory za liczne powtórzenia "Wojek" w drugim Edicie... |
Nah, to ma byc DS pszebrany za ghoula. Taki ghoul na sterydach :P
|
Bardzo fajne, tylko pare błędów a najlepszy wujek zdzisia.More, give More!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:57. |