![]() |
Cytuj:
|
Ja kolekcjonuje rzeczy racze rzadkie (tzw. rary), np. blue spell wand, voodoo doll, wooden doll itp. No i kamyczki (z goblinów).
|
JA TEZ ZBIERAM JEDZONKO
mam 100 hamm-ów 100 meat-ów 100 rybek :) 100 pieczrek białych 100 jajeczek :)) :)) :)) ale to nie wszsto ( zbieram tez serki i wszystko co da się zjeść 8) 8) :D):)) |
Ja zbieram ksiażki,
ale nie wszystkie muszą miec cos interesującego np. mam biblię tyle że po łacinie, nastepna książka to Menu potraw z PSA! :) , i T-book'a mam tesh a tak to ksiażek bez czegos interesującego nie zbieram :)))))) |
No to ja jestem najlepszy :].... Ja zbieram Kasioreeeeeeee........ :] KAse i tylko kase :]]]]
|
a ja se zbieram amulety i ringi no i żarcie zaczne zbierać 8) a z amuletów to ja mam : protection amulet , 2x crystal neackle , 2x bronze neackle i woolf tooth chain :P a z ringów to mam power ring i dwarven ring :P
|
Ja kolekcjonuje rozne rzeczy.
Miedzy innymi platynki, eplaty... http://www.angelfire.com/hero/kargax/lol.JPG no i wogole zbieram eq http://www.angelfire.com/hero/kargax/lol2.JPG ------ Edit by Gremlin Linki bo obrazkow nie bylo widac. |
Ja tam zieram zarcie kazdego po 100 (juz prawie all oprocz kokosow)A moim najwiekszym zbieractwem maam chleb o dokladnie 9 bp i idzie 10 bp chlebow. :D
|
ja zbieram owoce
|
ja zbieram skille, zwłaszcza z fista 43! :D
a w depo mam spora kolekcje star herbs, oraz marchefki!! |
ja kolekcjonuje pieniadze w bp...
|
A ja zbieram sobie kubeczki. Mam ich ~40.
|
Zapomnialem
zbieram miecze poczawszy od Knife a szkonczywszy na Longsword i kazdego mam po 1 oprucz longsword bo mam 2 do walki bo niemoge nic lepszego znalezc
Lukmano//Sorc//Julera//10 lvl//10 mlvl//Venore |
Witam!
Ja kolekcjonuje napoje w zwykłych niebieskich butelkach ( i tu pytanie można przelać np. manafluid do zwykłej butelki?) Na razie moja kolekcja jest trochę uboga, ale jak by ktoś miał np. lemoniadę, mleko lub mocz i nie potrzebował to może mi wysłać: Zak Van Horn>>Carlin>>Azura (obiecuje ze w miarę możliwości się odwdzięczę :)) ) Pozdrawiam. |
I tak mój kumpel kolekcjonuje najbardziej oryginalne rzeczy a mianowicie dedy :) ale jest tak zapalonym kolekcjonerem że potrafi złapać 5 dedów w jeden dzień. the best dead killed at lvl 8 by dragon lord (myślał że dl'a zsoluje :) )
|
Ja kolekcjonuje wszelkiego rodzaju jedzenie, zeby miec po 100 kazdego. Mam tez wszystkie kolory bp i bagow :D I ostatnio zaczelem zbierac wino we flaskach (brakuja jeszcze 2 do bp) :D
|
Ja zbierałwm jedzonko - skończyłem na 160+ ham, 400+ meats, 700+ breads - ale sprzedałem wszystko jakiemuś high lvlowi (wyszlo cos za 2,5k - czyli 1 bp UH-ów :D).
Teraz zbieram sprzęt: armory, tarcze, buty, legsy, hełmy, pierścienie, amulety, broń różnego rodzaju (podzielona na distance, sword itd) kwiaty, bezużyteczne przedmioty (grabki, widły, kubki itd - wszystko po jednym egzemplarzu) - to wszystko na mainie :D Na rookgaardzie zbieram platynki :D - ostatnio dorobiłem sie 132 platynek :D, a tak pozatym to żadkie przedmioty typu Silver Amulet, Bronze Amulet, Poison Dagger :D z jedzonka to wisieńki (teraz mam ich koło 50), jabłka (20+), marchewki (miałem ponad 160 ale poszedlem na kilka huntów i niemam teraz żadnej), banany, kulki śniegu, Honey Flower itd..... :D |
Nooo ja tam sobie zbieram kusze a także scale armorów mam juz chyba z 10 bp :P niedlugo ide do outclaw :)
|
Teraz zaczynam nowiutka kolekcje :)) a mianowicie zbieram BP dwarfen shieldów, BP kusz oraz BP beltów... :) jak sie sprzeda bedzie z tego niezła kasiora
|
Ja zbieram unikaty np. golden mugi klejnoty inne duperelstwa ale jedzeniem nie pogardze
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:56. |