![]() |
Strona daje radę. Tylko 'Ankieta' nie działa jak trzeba, bo można sobie bez przerwy głosy nabijać.
|
hoomik bardzo chetnie podystkutuje, ale na PW,
Drom, wcale nie uciekam, prosze bardzo moge ci tutaj zrobic syf ze nie posprzatasz tego do przyszlego stulecia, poki co i tak jestem bardzo mily i uprzejmy. zreszta zal mi czasu na to forum, mam lepsze rzeczy do roboty niz klocenie sie. |
Cytuj:
Dawaj synku, ciekawe jaki ty syf mozesz tu niby narobic... Co zaspamujesz nas tematami? 2 klikniecia i tematu nie ma... Moze postami? Jeszcze lepiej 1 klikniecie i bedzie posprzatane. |
Hehe stronka fajne ^^...
Sam osobiście nie chciałbym być moderatorem, wolę być "userem skrytym w cieniu" |
Cytuj:
Jestem niezmiernie ciekaw, jak. W swojej dotychczasowej karierze moderatorskiej na innych forach podobni frustraci grożący paluszkiem jak ty najwyżej spamowali mi skrzynkę e-mailową i zakładali kilkanaście topiców. Ale co za problem - trochę kliknięć, by zaznaczyć tematy/posty do wywalenia i jedno do zatwierdzenia wywalenia. Blah. Wiesz co? Śmieszny jesteś. Nie masz żadnych *******ch argumentów na podparcie swoich zabawnych tez. Nie mówiąc już o tym, że na tej stronie opisuje się tak naprawdę moderatorów na WŁASNE ŻYCZENIE userów. Userów/czytelników kręci wiedza na temat osób, które "trzymają władzę" - zarówno na forum, jak i w czasopismach. Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Sade~
Racja, lepiej iść poćwiczyć napady samokontroli i mimowolne przejawy inteligencji. Teraz zrób wdech... Dobrze! a teraz wyyyydech... Brawo. |
Czy kazdy zalozony przezemnie topic musi stac sie miejscem klotni, nawet gdy moje zamierzenia sa calkiem przeciwne? pfff.... No coz, zawsze znajdzie sie jakas lajza chetna do "polemiki"
|
@Oxy nie przejmuj sie, nie ch**a zawsze kłótnie rozpoczyna jakiś nób
|
Dobry pomysł, gorsze wykonanie. Ale rozumie że to dopiewro początki, dlatego tego wszystkiego jest tak strasznie mało.
|
@Topic
O, to wyszło fajnie ;-) |
Bobo, mówisz o moim poście, aight? ;-)))
|
Cytuj:
Patrz mi na usta. D-O-B-O. Tak, Pierwsza litera to D, nie B. D-O-B-O |
Dzięki za przypomnienie, prawie zapomniałem ;-P
|
Serwis ciekawy. Szkoda tylko, że postawiony na jportalu - przecież nie zawiera sporo treści i można by go łatwo i szybko napisać. No ale to mało ważne. Grafika! Bije w oczy... Typowy jPORTAL. Można by zrobić jakiegoś prostego skina. ;)
Ale gratz za pomysł. Serwis bardzo ciekawy :). |
Dawno sie tak nie usmialem. "Yogi hop hop". Az mi glupio bylo czytac :D
Bardzo fajny pomysl. Pozdrawiam |
;]
niezle :D polecam
|
szkoda tylko że serwis umarł dzień po założeniu :P
No, ale trudno :D |
@up
Trudno robić updaty, jak sie jest na takiej wsi, gdzioe telewizor to święto ;) Od Wotrku jedziemy z updatami ;) |
Heh. Dziwny ten serwis, ale przyłączyłem się do tego i zaglądam tam :P. Trzymajcie się i roziwjajcie tą stronę na lepsze :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:07. |