Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Serwis o Moderatorach. Zajrzyj Koniecznie! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=42828)

Luckq 25-07-2005 23:50

Strona daje radę. Tylko 'Ankieta' nie działa jak trzeba, bo można sobie bez przerwy głosy nabijać.

SadeXoVe 26-07-2005 17:06

hoomik bardzo chetnie podystkutuje, ale na PW,

Drom, wcale nie uciekam, prosze bardzo moge ci tutaj zrobic syf ze nie posprzatasz tego do przyszlego stulecia, poki co i tak jestem bardzo mily i uprzejmy.

zreszta zal mi czasu na to forum, mam lepsze rzeczy do roboty niz klocenie sie.

Dr. Omader 26-07-2005 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SadeXoVe
Drom, wcale nie uciekam, prosze bardzo moge ci tutaj zrobic syf ze nie posprzatasz tego do przyszlego stulecia, poki co i tak jestem bardzo mily i uprzejmy.

Pfff....
Dawaj synku, ciekawe jaki ty syf mozesz tu niby narobic... Co zaspamujesz nas tematami? 2 klikniecia i tematu nie ma... Moze postami? Jeszcze lepiej 1 klikniecie i bedzie posprzatane.

Shardzik 26-07-2005 19:33

Hehe stronka fajne ^^...
Sam osobiście nie chciałbym być moderatorem, wolę być "userem skrytym w cieniu"

Ghost Nieudany 26-07-2005 19:48

Cytuj:

Hahahahahaha! Pwnt.
Jestem niezmiernie ciekaw, jak. W swojej dotychczasowej karierze moderatorskiej na innych forach podobni frustraci grożący paluszkiem jak ty najwyżej spamowali mi skrzynkę e-mailową i zakładali kilkanaście topiców. Ale co za problem - trochę kliknięć, by zaznaczyć tematy/posty do wywalenia i jedno do zatwierdzenia wywalenia. Blah.

Wiesz co? Śmieszny jesteś. Nie masz żadnych *******ch argumentów na podparcie swoich zabawnych tez.
Nie mówiąc już o tym, że na tej stronie opisuje się tak naprawdę moderatorów na WŁASNE ŻYCZENIE userów. Userów/czytelników kręci wiedza na temat osób, które "trzymają władzę" - zarówno na forum, jak i w czasopismach.

Cytuj:

zreszta zal mi czasu na to forum, mam lepsze rzeczy do roboty niz klocenie sie.
Jak ci żal czasu na to forum, to zjeżdżaj. Idź pomachać paluszkiem gdzieś indziej.

hoomik 26-07-2005 20:09

Cytuj:

hoomik bardzo chetnie podystkutuje, ale na PW,

nie mam ochoty na dyskusje z twoja smieszna osoba poprzez pw. Jezeli masz zamiar prowadzic jakakolwiek dyskusje ze mna, to tylko i wylacznie publicznie. Ja nie boje sie krytyki ze strony innych. Widac, ze ty to co innego... a z reszta, wy*******aj.

Shanhaevel 26-07-2005 21:12

@Sade~
Racja, lepiej iść poćwiczyć napady samokontroli i mimowolne przejawy inteligencji. Teraz zrób wdech... Dobrze! a teraz wyyyydech... Brawo.

Oxygane 26-07-2005 21:45

Czy kazdy zalozony przezemnie topic musi stac sie miejscem klotni, nawet gdy moje zamierzenia sa calkiem przeciwne? pfff.... No coz, zawsze znajdzie sie jakas lajza chetna do "polemiki"

Shardzik 26-07-2005 21:57

@Oxy nie przejmuj sie, nie ch**a zawsze kłótnie rozpoczyna jakiś nób

Gufat III 27-07-2005 11:15

Dobry pomysł, gorsze wykonanie. Ale rozumie że to dopiewro początki, dlatego tego wszystkiego jest tak strasznie mało.

Dan the Automator 29-07-2005 18:41

@Topic
O, to wyszło fajnie ;-)

Gufat III 29-07-2005 23:50

Bobo, mówisz o moim poście, aight? ;-)))

Dan the Automator 30-07-2005 00:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gufat III
Bobo, mówisz o moim poście, aight? ;-)))

Nie śmiałbym komentować twoich postów, bo to grozi dyskusją z tobą... ups...

Patrz mi na usta. D-O-B-O. Tak, Pierwsza litera to D, nie B. D-O-B-O

Gufat III 30-07-2005 10:50

Dzięki za przypomnienie, prawie zapomniałem ;-P

Gonzo von Krenzel 31-07-2005 13:40

Serwis ciekawy. Szkoda tylko, że postawiony na jportalu - przecież nie zawiera sporo treści i można by go łatwo i szybko napisać. No ale to mało ważne. Grafika! Bije w oczy... Typowy jPORTAL. Można by zrobić jakiegoś prostego skina. ;)
Ale gratz za pomysł. Serwis bardzo ciekawy :).

n3m3s!s 11-08-2005 13:12

Dawno sie tak nie usmialem. "Yogi hop hop". Az mi glupio bylo czytac :D
Bardzo fajny pomysl. Pozdrawiam

Nosso Mc'Furry 12-08-2005 22:57

;]

niezle :D polecam

eerion 12-08-2005 23:09

szkoda tylko że serwis umarł dzień po założeniu :P
No, ale trudno :D

Parys 12-08-2005 23:20

@up
Trudno robić updaty, jak sie jest na takiej wsi, gdzioe telewizor to święto ;) Od Wotrku jedziemy z updatami ;)

Pramus 14-08-2005 11:30

Heh. Dziwny ten serwis, ale przyłączyłem się do tego i zaglądam tam :P. Trzymajcie się i roziwjajcie tą stronę na lepsze :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:07.