![]() |
Wedlug mnie, najwiekszymi n00bami sa brazylijczycy i szwedzi... ale zaraz po nich sa polacy. Wiekszosc z nich to mlode szczeniaki :baby: , ktore sie wyglupiaja i psuja opinie powaznym polskim graczom, ja na przyklad... ja :p
aha, i podpis nieaktualny ale nie chce mi sie zmieniac :p |
Masz racje :P
Cytuj:
Masz racje... Szwedzi, holendrzy, szwaby i hiszpany Mowia ze polaacy to nooby... tak saamo jak my mowimy o nich :D , lecz najwikszymi noobami sa na 100% br B) |
Cytuj:
liczy sie jeden czlowiek i od jego zalezy jak reprezentuje swuj kraj i miemanie o sobie ale jak na to spojrzec z innej strony to wiekszosc polakow olewa szkole i caly czas w kafei lub na kompie siedzi dlatego ta dysoutografia nam sie pojawia ale to przeciez jezyk tibijski (dla noobow) i oni ten jezyk wymyslili wiec nie bujmy sie swego kraju i doprowadzmy zeby inni o nas mysleli dobrze i zebysmy o nich tez mysleli dobrze wtedy da sie opinie troche poprawic i tylko trzeba tym lolkom powiedziec zeby przestali tak gadac i pogarszac opinie polakow (bedzie to trudne ;) ) |
janek, nie pisz wiecej o dysortografii prosze cie i zedytuj swoj post jeszcze raz, ok?
|
Masz wielką rację.Polacy to są nOOby.Podam przykład.Gośćiu z polskim nickiem stoi se rzed dp.Przychodzi drugi polak i pyta: pl?.Gościu w****iony mówi że tak,a tamten: Fri tanz plax.To może człowieka wkurzyć.
|
Co ty masz do Szwedów? Oni nie są takimi noobami, jak my. Przynjamniej tzymają się razem i jeden na drugiego ręki nie podniesie.
|
ba 95% brazylow to nooby.Podstempnie mnie strapowali.
Jeden brazyl tak jak by sie ze mna zaprzyjaznil.Powiedzial mi abym poszedl za nim.Poszedlem.Zablokowal mnie w tunelu i zabil.I kto mowi ze polacy wieksze nooby.Ale prawda polacy sa nawet nawet noobami |
zagłosowalem polacy to nooby bo dzisaj na silverze na save 16lvl zabil polaka ja mam 12lvl palka wszycy polacy w depo siedza pytam sie po co bo nawet lepsze lvl muwi taki 20+lvl polak boje sie tego 16 zaczal bic z ff 11lvl ja sie dolaczylem i zabilismy go bez eq byl zabijal pl na redzie z exori vis potme polacy dalej nei ccheli wyjsc z depo nawet jak cialo pokazalem bo powiedzeli "a jak wruci?"
|
Pani Kopytko, a ty nie bądź taka mądra bo twój podpis mówi sam za ciebie kim ty jesteś:
Nie wchodź tu-dostaniesz kody do konta z Paccem!!! (klikniecie w ten link a tak naprawdę doładujecie jej konto w thecrims http://www2.thecrims.com/?rid=872491 - na tej stronie) |
Cytuj:
Jasne ;) Polacy to nooby i nie chce mi sie wiecej gadac. |
eee może trzeba się by ich spytać nie jestem taki samokrytyczny :D:D
|
Bael Hael - Twój też. Level, nie LEWEL. Ale jestem mądra... Choć z drugiej strony forum nie jest po to, żeby dogryzać innym. Pozdrawiam.
|
Cytuj:
|
powiem jedno, Polacy to najwieksze z***y na Tibii, gdzie nie spojrzysz "pliz free iten" "free fire sword" "plz help me gs" a co ja ****a GOPR jestem? radz se sam ***any deklu Oo, Szwedzi i wiekszosc Brazylijczykow jest spoko, Polacy to zakala Tibii
Tige~ \,,/_ |
Robie z kumplem trik a ziomk podhodzi zabija monsteri i jak mu coś powiemy muwi
Cytuj:
|
Cytuj:
Litości... |
Hmm... Ja myśle, że to nie była literówka ani inne takie źle zrozumianie gówno. Poprostu człowiek (prawdopodobnie Szwed) nie lubi/nie nawidzi Polaków grających w Tibie (tak jak ja, przynajmniej większości).
Może chce zrobić gildie, która wypowie wojne Polakom, albo będzie stostować PA na naszych niestety rodakach-n00bach... Tak mnie się wydaje... |
Wiadomosc z przed paru minut:
11:37 Krav'en: ej 11:37 Krav'en: zhakowali mnie 11:37 Krav'en: daj jakols zbroje 11:37 Krav'en: plz 11:37 Krav'en: scal 11:38 Krav'en: byle co I potem podchodzi do innych ludzi w dp i mowi: ,,pl?" Ehh. |
Cytuj:
|
poalcy sa swietni koels ma od tygodia 8lvl i prosi o bron chcialwem mu dac spera bo to palladyn i wytlumaczyc ze tym trzeba bic to mnie wyzywa od noobuw ze grac nie umiem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:15. |