![]() |
Cytuj:
|
Jak najbardziej "ZA !!: :D
|
Ja także jestem za B)
|
Cytuj:
|
A tyle :P
Cytuj:
A co do tematu, To ja też jestem za :) |
ja jestem za
|
:p
ja jestem za a ludzie ktorzy mowia bzdurne komentarze po prostu wy nie lubicie rooka i nie musiecy byc w grupie ^^
|
ja jestem za :cup:
a takw ogole to jest jak w idolu masz 2 odwpoiwiedzi do wyboru jestem na tak albo jestem na nie:D:D |
Omg jesteście jakimiś idiotami -.-" wychodzić z rooka na 15lvl! Pomyślcie wychodzicie druidem i chcecie sobie zrobić kilka runek..........ops niemożecie brakuje wam many a to pech chyba załapiecie o co mi chodzi noobki papa
|
Po pierwsze ROOKSTAYERZY!!! Kiedy wy się wreszcie nauczycie...
Po drugie warto przypomnieć, że podanie o tę grupę już było, bo sam miałem zamiar taką grupę założyć jednak zobaczyłem zgłoszenie takiej grupy, które nie było jeszcze rozpatrzone (około miesiąca temu). |
Jestem też za.
|
Macie przecież swój dział, możecie również ustawić w profilu profesje "Rookstayer" i na co wam więcej? :p
No ale niech wam będzie ;) Jestem za :] |
JA też za
JA też jestem jak najbardziej za!
Tylko wkuża mnie jeden kolo:Rockmelter /\ chodzi o to, ze bywaja tacy, ktorzy wychodza z rooka na 15+ nawet... mowia, ze "boja sie wyjsc wczesniej". A jak ktos ma 20+ to juz chyba jasne, ze zostaje. -Więc jeśłi wedlug Ciebie wyjde z rooka na 20+lvlu to bede rookstayerem grającym na mainie??:baby: |
Fajnie że jesteście "za" ale temat był ważny w 2005 roku i gość który założył ten temat też prawdopodobnie sie w 2005 roku zmył z forum :D
|
Cytuj:
@topic Jestem przeciw. Dlaczego? Bo nie ma takiego kogoś jak ROOKSLAYER. Są tylko Knighci, Paladyni, Sorcererzy, Druidzi i ROOKSTAYERZY. GRUPA ROOKSLAYERÓW - NIE! GRUPA ROOKSTAYERÓW - TAK! |
Ja też jestem za tworzeniem grupy rookstayerów, na temat pisowni tego słowa widze nie musze juz mówić(chciałem zrobic pojazd jak zobaczyłwm pirwsze posty ale zobaczyłwm, że mnie wyręczyliście). Jestem za tworzeniem grupy i w ogóle jestem za "integracją rookstayerów z rórznych serwów na wszystkie(prawie)możliwe sposoby. Jedną z najlepszyż rzeczy w graniu na rooku jets to, że wszyscy roostayerzy z serwa sie znają (chyba ze antica itp)i ze znają sie rookstayerzy z różnych serwerów irazem se mogą poględzić na tm forum np.Wg. mnie to dobrze ze inicjujecie takie rzeczy jak grupa na forum, ranking, biała i czarna lista etc.
|
Ja też jestem za utworzeniem grupy Rookstayer'ów :) Co prawda mam dopiero 9 level, ale zostanę na Rook'u do końca, więc Rookstayer'em jestem :]
|
Jestem w 100% na tak. Bardzo dobry pomysł.:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: B) B) B) B) B) B) B) B) B:] )
|
No dobra, ja tez jestem za :-)
|
Jestem za.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:59. |