![]() |
xD
haha ten film powinien zaslugiwac na miano najsmieszniejszego filmu tego forum xDDDDDDDDDDDDDDDDd
|
Cytuj:
|
dobry filmik śmieszny przedewszystkim:Pmożna to ruszyć??hahaha;d
|
Jestem w 100% pewnien ze to shail~ metran stal przyparchmencie ale na 100% go nieruszył shail~ podchodził do parchmetu wtedy metran napisal czy mozna to ruszyc a sekunde przed shail~ ruszył parchment (na drugi raz uwazniej oglądajcie) i niewyzywajcie nikogo od noobow gdy niewiecie czy to napewno nie on
|
@up
widac ze az taki jestes uwziety ze zrobiles account o specjalnym nicku xd |
pytanie kto zrobił ten account? Wg mnie to Metran jest taki zdesperowany....... sknerus jest juz za stary na jakeis gowniane pisanie na forum btw odrobil juz prawie lvl i mlvl ;-)
|
"Można to ruszyć?" huauhauahuahu.
|
Spoko ale szkoda ze nic exp dla ciebie nie przyroslo :P
|
Śmieszny filmik, który ukazuje obowiązek uświadamiania ludzi o niebezpieczeństwie parchmentu :P
Metran: mozna to ruszyc? Muahahaha |
Cytuj:
|
Xd
Filmik widzialem juz dawno temu, ale komentarz dalej ten sam: to bylo glupie... |
Cytuj:
|
hehe filmik smieszny :P
i to nie bylo solo tylko 3/4 solo :P waste manaskow ze hej mi by bylo zal ... a co do te go "czy moge to przesunac" - powiedziane juz po tym jak przesunal :P uehehehe to bylo smieszne :] ale i tak gratz dla solo 3/4 demona :] |
buhahahahahah
czy mozna to ruszyc lol co za glupek |
Cytuj:
Gdzie Cię obraziłem pozatym mniejsza z tym :-) stalo sie trudno hehehe xdddd może się ludzie nauczą |
14:55 Metran: mozna to ruszyc?
to mnie rozwalilo -.- ale ogólnie film fajny :] |
Lol co za debil idiota to ruszył -.- jak ja nienawidze padac przez kogos omfg a on swoją głupotą zabil kilku doswiadczonych graczy -.- X(
|
Cytuj:
|
Ale Filmik, rox XD usmialem sie XDDD
Gratz! |
Cytuj:
Powiesz mi po co robisz nowy account? Boisz sie napisac na normalnym jak go masz? Moze to juz twoj trzeci? ... @topic Nieiwem co tu wiecej gadac... Wszyscy gadacie non stop o tym samym to juz nie ma sensu ... Mozemy temat uznac za zamkniety... :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:15. |