![]() |
Ludzie co Was obchodzi że ma 3 ownerów ? To jest dział ze zdjęciami,a nie z typerkiem liczby ownerów ! SS'y są bardzo fajne tylko dawaj też jakieś hunty/questy,bo za dużo advenców na razie ...
|
haha to napewno acc sharing, tak jakw czesniej mowili z jednego kompa, nikt o zdrowym umysle nie bedzie siedzial 24/h przy kompie chyba ze naprawde jestes tak glupi/glupia ze zyjesz tylko po to by grac w tibie.
OWNED bardzo ciesze sie z tego bana bo nie lubie takich ludzi, moj kumpel gra ponad rok w tibie i ma 110 lvl, wiec w 3 miechy zrobic 100lvl to nawpewno sharing, tez nalezy zobaczyc ze nizsze lvle to 80 i nizej.. wiec? i jak ktos kiedys pisal lvl to nie wszystko liczy sie przyjemnosc gry. pozdro |
eee...
Po 1. Nie siedzi 24h na dobe Po 2. Sa wakacje<moze tak wykorzystuje swoj czas> Po 3. A moze ma brata i postanowili grac razem aby podbic tibie <lol> a wy wszyscy tak gadacie bo poprostu zazdroscicie ^^<ja sie nie podlizuje :D > |
ja nie zazdroszcze jak pisalem dla mnie nie liczy sie lvl tylko frajda z gry
|
Cytuj:
Ehh .. siedzi 24 h na dobe .. 3 braci nią gra .. i wcale im nie zazdroszcze .. może i mają 100 lvl + ale na Guardii większość osób jej nie lubi .. (tak mówi mój kolega który tam gra) .. btw. ja bym wolał żeby mojego chara szanowali a nie nienawidzili ... |
po 1 . te ja nie wiem ale nie sadze aby tirv~ musiala zabierac im te sd..ona/on moze sobie kupic pelno sd i nie widze potrzeby zeby ona wam je zabierala...
po 2 . nawet jezeli ona sharuje konto TO I TAK NIE MACIE DOWODU ABY JA TYM OBIAZAC... po 3 . znam tirveliuse i uwazam ze to jest uczciwa osoba nigdy mnie nie oszukala nawet na 1 gp po 4 . nice ss dawaj wiecej i nie przejmuj sie nimi oni poprostu zazdroszcza... |
Cytuj:
99,9% ludzi ktorzy nie lubia np bubble nie znaja jej WCALE, tak jak z tirve, jest uczciwa nie kradnie itp. nie sharuje gdy bylem w jej guidli i znia rozmawialem o kazdej porze dnia mowila to samo tak samo a jednak malo prawdopodbne aby 3 ludzi mialo taki sam charakter, a mi kolega mowil ze w domu cie rookuja -.- ptaszek mi spiewal ze ukradles ostatnio ukradles scale armor, nie sorry nie potrafie dorownac ci debilizmem -.- |
Nie przejmuj się..
Tirve~ nie przemuj się nimi....Omg poprostu zazdroszczą to że ludzie Cie nie lubią to też jest przez zazdroszczenie bo pewnie Oni sami męczą depo i skille 40 kiedy Ty wbijasz kolejne levele...Ludzie a nawet jeżeli jest 24h na dobe to nie znaczy ze sharuje! Są ludzie co 2 dni bez przerwy potrafią grać i co? To sharing?W między tych dwóch dni wypiją kilkanaście kubków z kawą i zgrzewke red bulli i przez te 2 dni się trzmają na nogach :D ;)
Pozdro and more more more more more Ss'plx bo wymiatają :cup: |
całkiem fajne screeny more plz B)
|
hahha nie no niemoge z tych losi jak jej w dupe wchodza i tak nic wam to nieda i tka najlepsze sa texty" nie przejmuj sie nimi" hahah zeby tak w dupe wchodzi to ...
|
Haha fajnie ktos na forum tibia.com napisal:
> Ya, in the cold war russian prisoners (or > in Abu Graib, Guantanamo or whatever) > people were forced to stay > awake 100 hours and this was heavy torture and > extremely bad for physical and mental health. causing > all sorts of brain dammage. > > If this is what is happening to Tirveliusa, they > should be banned for their own safety. Co mniej wiecej oznacza Podczas zimnej wojny rosyjscy wiezniowie (rowniez w Abu Graib, Guantanamo itd) ludzie byli zmuszani aby byc na nogach (nie spac) przez 100 godzin, to byla ciezka tortura, ktora byla niesamowicie niszczaca dla fizycznego i psychicznego zdrowia, powodujac wszystkie rodzaje uszkodzen mozgu. Jesli to sie dzieje z z Tir, powinni ich zbanowac dla ich wlasnego bezpieczenstwa. HAHAH moze lepiej idzcie spac ? |
Cytuj:
yyy a ty jesteś debilem , czy idiotą ?? Tirve jest złodziejem , urkadła Tireon'owi 120 bp hmmów , i cały domek ogołociła .. jest pieprzonym thiefem i tyle , Tireon jej zaufał i dał inva .. tirve jest uczciwa i nie kradnie ? haha -.-' |
:/
Ja juz nie wiem :/ grałem na guardi no ale juz mi sie odechcialo grac w tibie :( hack i wogole jakos nie mam ochoty. A co do tirve to hmm... znałem jego z lepszej strony wiec nie wiem jaki jest naprawde ... a tak poza tym (to tylko gra -.-) i nie nabijajcie postow i sie nie sprzeczajce bo to nie ma sensu.
Spotkajcie sie gdzies na rl i wyjasnijcie to po mesku :D hehe dobra nie pisze nic juz xP |
Cytuj:
Cytuj:
Po 2) "nie potrafie dorownac ci debilizmem-.-" obrazanie innych na tym forum jest zabronione, kolejny ktory nie umie przeczytac regulaminu/zasad Po 3) naprawde duzo ludzi jest ktorzy wydaja sie byc "fajnymi kumplami" a sie okazuja falszywi (Nie mowie ze Tirv~ sa falszywi!) |
ss`ki fajne gz lvl i wogule na takim nowym servie ale czegoś tu brakuje bp best hitow w monstery
|
Cytuj:
Tutaj wszyscy bronią tak ją/jego/ich...Jeśli uważasz że Tirve gra 1 owner czemu piszesz jak by ich było kilku ? :> |
Heh screenki sa fajne :D, daj wiecej jak mozesz.
Gralem jeszcze niedawno na Guardii, ale ban przekreslil moje szanse na kariere xD. Co do Tirveliusy, rozne rzeczy o nim/o nich slyszalem, i bylo mniej wiecej +-. Jedno mowili ze thief i lurer (podobno probowal lurowac gsa na ~50 lvlu, ale padł - TYLKO PODOBNO) a inni, że miły kumpel, kolezenski itp. Byc moze ludzie roznie o nim / o nich gadaja, bo mieli po prostu do czynienia z innym ownerem ? :D |
Cytuj:
Mu chodziło o to, że "ownery" Tirve wrzucili to za bramkę.. |
Cytuj:
|
B) emm.. zwykle nie komentuje screenów ale te są bardzo fajne B)
more plx :P:P:P pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:56. |