Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Tirveliusa Life :D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=43940)

Asenion 31-07-2005 13:22

Ludzie co Was obchodzi że ma 3 ownerów ? To jest dział ze zdjęciami,a nie z typerkiem liczby ownerów ! SS'y są bardzo fajne tylko dawaj też jakieś hunty/questy,bo za dużo advenców na razie ...

zoom 31-07-2005 13:59

haha to napewno acc sharing, tak jakw czesniej mowili z jednego kompa, nikt o zdrowym umysle nie bedzie siedzial 24/h przy kompie chyba ze naprawde jestes tak glupi/glupia ze zyjesz tylko po to by grac w tibie.

OWNED bardzo ciesze sie z tego bana bo nie lubie takich ludzi, moj kumpel gra ponad rok w tibie i ma 110 lvl, wiec w 3 miechy zrobic 100lvl to nawpewno sharing, tez nalezy zobaczyc ze nizsze lvle to 80 i nizej.. wiec?

i jak ktos kiedys pisal lvl to nie wszystko liczy sie przyjemnosc gry. pozdro

Pan Walek 31-07-2005 14:09

eee...
Po 1. Nie siedzi 24h na dobe
Po 2. Sa wakacje<moze tak wykorzystuje swoj czas>
Po 3. A moze ma brata i postanowili grac razem aby podbic tibie <lol>

a wy wszyscy tak gadacie bo poprostu zazdroscicie ^^<ja sie nie podlizuje :D >

zoom 31-07-2005 14:19

ja nie zazdroszcze jak pisalem dla mnie nie liczy sie lvl tylko frajda z gry

Draconis Dragontooth 31-07-2005 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Walek
eee...
Po 1. Nie siedzi 24h na dobe
Po 2. Sa wakacje<moze tak wykorzystuje swoj czas>
Po 3. A moze ma brata i postanowili grac razem aby podbic tibie <lol>

a wy wszyscy tak gadacie bo poprostu zazdroscicie ^^<ja sie nie podlizuje :D >

Ehh .. siedzi 24 h na dobe .. 3 braci nią gra .. i wcale im nie zazdroszcze .. może i mają 100 lvl + ale na Guardii większość osób jej nie lubi .. (tak mówi mój kolega który tam gra) .. btw. ja bym wolał żeby mojego chara szanowali a nie nienawidzili ...

Raistil 31-07-2005 14:26

po 1 . te ja nie wiem ale nie sadze aby tirv~ musiala zabierac im te sd..ona/on moze sobie kupic pelno sd i nie widze potrzeby zeby ona wam je zabierala...

po 2 . nawet jezeli ona sharuje konto TO I TAK NIE MACIE DOWODU ABY JA TYM OBIAZAC...

po 3 . znam tirveliuse i uwazam ze to jest uczciwa osoba nigdy mnie nie oszukala nawet na 1 gp

po 4 . nice ss dawaj wiecej i nie przejmuj sie nimi oni poprostu zazdroszcza...

Evilus 31-07-2005 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Draconis Dragontooth
Ehh .. siedzi 24 h na dobe .. 3 braci nią gra .. i wcale im nie zazdroszcze .. może i mają 100 lvl + ale na Guardii większość osób jej nie lubi .. (tak mówi mój kolega który tam gra) .. btw. ja bym wolał żeby mojego chara szanowali a nie nienawidzili ...

jestes taki glupi czy tylko udajesz?
99,9% ludzi ktorzy nie lubia np bubble nie znaja jej WCALE, tak jak z tirve, jest uczciwa nie kradnie itp. nie sharuje gdy bylem w jej guidli i znia rozmawialem o kazdej porze dnia mowila to samo tak samo a jednak malo prawdopodbne aby 3 ludzi mialo taki sam charakter, a mi kolega mowil ze w domu cie rookuja -.- ptaszek mi spiewal ze ukradles ostatnio ukradles scale armor, nie sorry nie potrafie dorownac ci debilizmem -.-

Lord Of Knight's 31-07-2005 14:47

Nie przejmuj się..

Tirve~ nie przemuj się nimi....Omg poprostu zazdroszczą to że ludzie Cie nie lubią to też jest przez zazdroszczenie bo pewnie Oni sami męczą depo i skille 40 kiedy Ty wbijasz kolejne levele...Ludzie a nawet jeżeli jest 24h na dobe to nie znaczy ze sharuje! Są ludzie co 2 dni bez przerwy potrafią grać i co? To sharing?W między tych dwóch dni wypiją kilkanaście kubków z kawą i zgrzewke red bulli i przez te 2 dni się trzmają na nogach :D ;)

Pozdro and more more more more more Ss'plx bo wymiatają :cup:

Zbychuu 31-07-2005 15:52

całkiem fajne screeny more plz B)

FilipYo 31-07-2005 16:09

hahha nie no niemoge z tych losi jak jej w dupe wchodza i tak nic wam to nieda i tka najlepsze sa texty" nie przejmuj sie nimi" hahah zeby tak w dupe wchodzi to ...

Jacko 31-07-2005 17:27

Haha fajnie ktos na forum tibia.com napisal:

> Ya, in the cold war russian prisoners (or
> in Abu Graib, Guantanamo or whatever)
> people were forced to stay
> awake 100 hours and this was heavy torture and
> extremely bad for physical and mental health. causing
> all sorts of brain dammage.
>
> If this is what is happening to Tirveliusa, they
> should be banned for their own safety.

Co mniej wiecej oznacza

Podczas zimnej wojny rosyjscy wiezniowie (rowniez w Abu Graib, Guantanamo itd) ludzie byli zmuszani aby byc na nogach (nie spac) przez 100 godzin, to byla ciezka tortura, ktora byla niesamowicie niszczaca dla fizycznego i psychicznego zdrowia, powodujac wszystkie rodzaje uszkodzen mozgu.

Jesli to sie dzieje z z Tir, powinni ich zbanowac dla ich wlasnego bezpieczenstwa.

HAHAH moze lepiej idzcie spac ?

Draconis Dragontooth 31-07-2005 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evilus
99,9% ludzi ktorzy nie lubia np bubble nie znaja jej WCALE, tak jak z tirve, jest uczciwa nie kradnie itp. nie sharuje gdy bylem w jej guidli i znia rozmawialem o kazdej porze dnia mowila to samo tak samo a jednak malo prawdopodbne aby 3 ludzi mialo taki sam charakter, a mi kolega mowil ze w domu cie rookuja -.- ptaszek mi spiewal ze ukradles ostatnio ukradles scale armor, nie sorry nie potrafie dorownac ci debilizmem -.-

yyy a ty jesteś debilem , czy idiotą ?? Tirve jest złodziejem , urkadła Tireon'owi 120 bp hmmów , i cały domek ogołociła .. jest pieprzonym thiefem i tyle , Tireon jej zaufał i dał inva .. tirve jest uczciwa i nie kradnie ? haha -.-'

Maneq 31-07-2005 18:39

:/

Ja juz nie wiem :/ grałem na guardi no ale juz mi sie odechcialo grac w tibie :( hack i wogole jakos nie mam ochoty. A co do tirve to hmm... znałem jego z lepszej strony wiec nie wiem jaki jest naprawde ... a tak poza tym (to tylko gra -.-) i nie nabijajcie postow i sie nie sprzeczajce bo to nie ma sensu.
Spotkajcie sie gdzies na rl i wyjasnijcie to po mesku :D hehe dobra nie pisze nic juz xP

Ufocznik 31-07-2005 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adnik
No to narazie nie zobaczycie sobie screenów :( Tirveliusa dostała bana na 7 dni praktycznie za nic. Za to, że skłamała GM <LOL> nie mogli na nią nic znaleźć a z tematów na www.tibia.com wynika, że sharuje. Sprawdzali jej IP i jest tylko jedno więc bana jej dać nie mogli. Znaleźli błachy powód i zbanowali ją. Przez Pier**** Teh'Flearty zresztą możecie poczytać o nich w moim temacie w propozycjach artykułów do gazetki hunted. Według mnie ten baN jest całkowicie nie zasłużony i najchętniej porozmawiałbym z tym GM ale nie znam nicku. -.-

Ps. Jestem na screen'ach :P

Uwazasz ze oklamanie GMa i kradziez kilkunastu/kilkudziesieciu bp sd to jest nic? Przeczytaj sobie zasady gry i za co mozna dostac bana na tibia.com. Chyba ze po prostu chcialems sie podlizac.... twoja sprawa....

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evilus

Po 1) nie wiem czy ty ich tak dobrze znasz tak gadasz... rany, juz masz dowod, przezucili te backpacki sd za bramke 100-lvlowa i oklamali GMa, i ty mi mowisz ze oni sa uczciwi? Tez sobie moge powiedziec ze (narazie!) mnie nie okradli......
Po 2) "nie potrafie dorownac ci debilizmem-.-" obrazanie innych na tym forum jest zabronione, kolejny ktory nie umie przeczytac regulaminu/zasad
Po 3) naprawde duzo ludzi jest ktorzy wydaja sie byc "fajnymi kumplami" a sie okazuja falszywi (Nie mowie ze Tirv~ sa falszywi!)

Thoril 31-07-2005 22:42

ss`ki fajne gz lvl i wogule na takim nowym servie ale czegoś tu brakuje bp best hitow w monstery

Master Knight de'Vere 01-08-2005 12:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik
Po 1) nie wiem czy ty ich tak dobrze znasz tak gadasz... rany, juz masz dowod, przezucili te backpacki sd za bramke 100-lvlowa i oklamali GMa, i ty mi mowisz ze oni sa uczciwi? Tez sobie moge powiedziec ze (narazie!) mnie nie okradli......
Po 3) naprawde duzo ludzi jest ktorzy wydaja sie byc "fajnymi kumplami" a sie okazuja falszywi (Nie mowie ze Tirv~ sa falszywi!)

Jak mogli wżucic za bramke 100 lvl? Tylko Tirve ma 100 lvl -.-'

Tutaj wszyscy bronią tak ją/jego/ich...Jeśli uważasz że Tirve gra 1 owner czemu piszesz jak by ich było kilku ? :>

Tomek14 01-08-2005 12:37

Heh screenki sa fajne :D, daj wiecej jak mozesz.
Gralem jeszcze niedawno na Guardii, ale ban przekreslil moje szanse na kariere xD. Co do Tirveliusy, rozne rzeczy o nim/o nich slyszalem, i bylo mniej wiecej +-. Jedno mowili ze thief i lurer (podobno probowal lurowac gsa na ~50 lvlu, ale padł - TYLKO PODOBNO) a inni, że miły kumpel, kolezenski itp. Byc moze ludzie roznie o nim / o nich gadaja, bo mieli po prostu do czynienia z innym ownerem ? :D

Monte 01-08-2005 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Knight de'Vere
Jak mogli wżucic za bramke 100 lvl? Tylko Tirve ma 100 lvl -.-'
Tutaj wszyscy bronią tak ją/jego/ich...Jeśli uważasz że Tirve gra 1 owner czemu piszesz jak by ich było kilku ? :>

Mu chodziło o to, że "ownery" Tirve wrzucili to za bramkę..

~Kałach~ 01-08-2005 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik
Uwazasz ze oklamanie GMa i kradziez kilkunastu/kilkudziesieciu bp sd to jest nic? Przeczytaj sobie zasady gry i za co mozna dostac bana na tibia.com. Chyba ze po prostu chcialems sie podlizac.... twoja sprawa....

Po 2) "nie potrafie dorownac ci debilizmem-.-" obrazanie innych na tym forum jest zabronione, kolejny ktory nie umie przeczytac regulaminu/zasad

No wkońcu znalazł się normalny człowiek ufocznik rox!!

Mafuss 01-08-2005 21:37

B) emm.. zwykle nie komentuje screenów ale te są bardzo fajne B)

more plx :P:P:P

pozdro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:56.