Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Cip Soft Team :DDD (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=44017)

Draconis Dragontooth 31-07-2005 00:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy
Em, dodam jeszcze żę słyszałem że tibia to był program na zaliczenie jakichś tam testów ... na studiach czy gdzieś (nie pamiętam). Gra zdobyła nawet sporo graczy (jak na tamte czasy :> ) więc "CipSoft" (jeszcze wcześniej żadna firma... teraz dopiero, wcześniej poprostu zwyczajni ludzie). Gra cieszyła się coraz to większą popularnością więc założyciele postanowili chyba se na tym zarobić... no i widzicie skutek... nieźle zarabiają mimo płacenia abonamentu za serwery...bo jeśli takie 9$ za miech'a .... to i tak dużo jak za taką... gierke :> .

(Wersja skrócona i wiele elementów pominiętych bo zapomniałem, UWAGA ja tylko to gdzieś słyszałem - albo na tibia.pl - forum - albo na tibianews.net ).

Ok , miesięcznie płacą 9 $ , a popatrz ile zarabiają na premmium accountach :)

Gulka 31-07-2005 01:35

No..widzimy tutaj 4 szczesliwych panow..robia to co lubia i jeszcze pewnie z tego zyja :-) Miejmy nadzieje ze ich znajomym spodoba sie Update, hehe :p

tibia_tylko 31-07-2005 02:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Menel
heh z kąd masz :P.Ale mordziaki wspłuczuje im :P ten w okularac heua

mordziaki z nich?jak by to zobaczyli co napisalem to bys wtedy byl mordziakiem...
a ty nie nosisz okólarow?

Y@hu^^ 31-07-2005 09:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Berbon91
CHłopie z kąd to masz ale mordy ahahahahahhahahahahahaa

Ty pewnie jestes Miss Świata...

DaniaStone 31-07-2005 09:17

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Menel
heh z kąd masz .Ale mordziaki wspłuczuje im ten w okularac heua

Ciekawe jakby dać Twoją fote na forum co?? Dajcie MI JEGO FOTE PLZ Pośmiejemy sie troche. :D

Ognisty Drutek 31-07-2005 09:35

Inaczej wyobrażałem sobie ludzi z CipSoft'u. Myślałem że będą wszyscy w orgmnnych oklarach od siedzenia przy kompie. A ty się okazuje że wyglądają zupełnie normalnie. Nawet nie widać, że długo siedzą przy kompie. :p

Streck 31-07-2005 09:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafcio
hehehhehe fajne noobki z cipow <tylko rzartowalem =) >

PATRZCIE LUDZIE JAKI N00B !! JAK NAPISAŁ ŻARTOWAŁEM!! MUAHAHAHAHAHA 8o

Isair of Xel'Rash 31-07-2005 09:47

Oni wygladaja........ normalnie

Toriel 31-07-2005 09:49

Normalni są lepiej podziwiajcie ich za to ze zrobili taką gre :p

Lifjana 31-07-2005 10:01

Ciekawe jakie wy macie mordy jakie bedziece mieli w ich wieku;/

Isair of Xel'Rash 31-07-2005 10:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lifjana
Ciekawe jakie wy macie mordy jakie bedziece mieli w ich wieku;/

mow za siebie , ja nie mam mordy lecz twarz ^.^

Draconis Dragontooth 31-07-2005 10:28

Składam Prośbe do moderatorów żeby zamkneli ten temat , ponieważ jest on powodem starć między forumowiczami .. temat miał pokazać cipsoft team , a zamiast commentów pozytywnych , widze tylko takie typU "ale pyski" . "Ale nooby" .. btw. zauważyłem też ze jest to temat do nabijania sobie postów , bo co druga osoba cytuje posta innego kolesia , i wyzywa go , albo mądzrzy się .. lub poprostu pisze to samo co przed nim napisało to około 20 osób ..

Xelede 31-07-2005 12:03

Jakbysie wam chcialo juz dawno byscie te zdjecia znalezli na Tibia.com w okularach to Guido... ja pisalem prace do szkoly o tibi i kilka zdjec sie mi udalo znalezc :P

(>")> Paklik <("<) 31-07-2005 12:08

Hahahhahahah ale Gumisie ;P Guido najlepszy ehehee :]

Doktór Lewatywa 31-07-2005 13:33

Wydrukuje sobie to zdjęcie i będe składał pokłony za to że zrobili tą grę!!! :) :p

Ashyx Dras 31-07-2005 17:38

Nie sa az tacy brzydcy, myslalem ze beda mieli gorsze ryje. Spoko z nich kolesie:P

Raul 31-07-2005 17:51

Niech tylko ktoś jeszcze raz napisze posty w stylu: "ale ryje, nooby psujol tibieee", albo "to lepiej pokaz swoja morde".

J0hny 31-07-2005 18:24

Fajne Foto :) najlepsza jest :flaga_pl: na koszulkach

Niektórzy ludzie na forum są dziwni -.- smieją się z wyglądu tego teamu ciekawe czy wy jesteście tacy pięki X( trzeba być kretynem żeby sie tak z kogoś nabijać 8o

Aldruhn of Aldora 01-08-2005 12:15

Od ich zdjec wolal bym wywiad z nimi. Co mnie interesuje jak wygladaja, zrobili przeciez tylko/az moja ulubiona gre interetowa :P

Tomek14 01-08-2005 12:33

No i co z tego ze wygladaja jak....normalni ludzie ? Tak jak nieliczni mowili, "nie liczy sie outfit :D" ale to co w srodku. Taki Guido ma wieksze IQ niz osoby piszace idiotyczne posty w tym temacie razem wzieci.

Nastepnym razem postaraj sie o zdjecie reszty CipSoftu lub/oraz jakis h lvlowych postaci ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:28.