![]() |
Cytuj:
Ok , miesięcznie płacą 9 $ , a popatrz ile zarabiają na premmium accountach :) |
No..widzimy tutaj 4 szczesliwych panow..robia to co lubia i jeszcze pewnie z tego zyja :-) Miejmy nadzieje ze ich znajomym spodoba sie Update, hehe :p
|
Cytuj:
a ty nie nosisz okólarow? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Menel heh z kąd masz .Ale mordziaki wspłuczuje im ten w okularac heua Ciekawe jakby dać Twoją fote na forum co?? Dajcie MI JEGO FOTE PLZ Pośmiejemy sie troche. :D |
Inaczej wyobrażałem sobie ludzi z CipSoft'u. Myślałem że będą wszyscy w orgmnnych oklarach od siedzenia przy kompie. A ty się okazuje że wyglądają zupełnie normalnie. Nawet nie widać, że długo siedzą przy kompie. :p
|
Cytuj:
|
Oni wygladaja........ normalnie
|
Normalni są lepiej podziwiajcie ich za to ze zrobili taką gre :p
|
Ciekawe jakie wy macie mordy jakie bedziece mieli w ich wieku;/
|
Cytuj:
|
Składam Prośbe do moderatorów żeby zamkneli ten temat , ponieważ jest on powodem starć między forumowiczami .. temat miał pokazać cipsoft team , a zamiast commentów pozytywnych , widze tylko takie typU "ale pyski" . "Ale nooby" .. btw. zauważyłem też ze jest to temat do nabijania sobie postów , bo co druga osoba cytuje posta innego kolesia , i wyzywa go , albo mądzrzy się .. lub poprostu pisze to samo co przed nim napisało to około 20 osób ..
|
Jakbysie wam chcialo juz dawno byscie te zdjecia znalezli na Tibia.com w okularach to Guido... ja pisalem prace do szkoly o tibi i kilka zdjec sie mi udalo znalezc :P
|
Hahahhahahah ale Gumisie ;P Guido najlepszy ehehee :]
|
Wydrukuje sobie to zdjęcie i będe składał pokłony za to że zrobili tą grę!!! :) :p
|
Nie sa az tacy brzydcy, myslalem ze beda mieli gorsze ryje. Spoko z nich kolesie:P
|
Niech tylko ktoś jeszcze raz napisze posty w stylu: "ale ryje, nooby psujol tibieee", albo "to lepiej pokaz swoja morde".
|
Fajne Foto :) najlepsza jest :flaga_pl: na koszulkach
Niektórzy ludzie na forum są dziwni -.- smieją się z wyglądu tego teamu ciekawe czy wy jesteście tacy pięki X( trzeba być kretynem żeby sie tak z kogoś nabijać 8o |
Od ich zdjec wolal bym wywiad z nimi. Co mnie interesuje jak wygladaja, zrobili przeciez tylko/az moja ulubiona gre interetowa :P
|
No i co z tego ze wygladaja jak....normalni ludzie ? Tak jak nieliczni mowili, "nie liczy sie outfit :D" ale to co w srodku. Taki Guido ma wieksze IQ niz osoby piszace idiotyczne posty w tym temacie razem wzieci.
Nastepnym razem postaraj sie o zdjecie reszty CipSoftu lub/oraz jakis h lvlowych postaci ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:28. |