![]() |
Cytuj:
probowalem twojego sposobu ale cos nie moge znalesc tego wejscia |
Cytuj:
|
Screen
Dajcie jakis screen w ktorym miejscu sa scraby bo nie wiem gdzie kopac bede wdzieczny :)
|
Sopks Pradnik
Jestem wdzięczny za ten poradnik :] W szczegulności za screeny z miejscówkami:cup: |
@Cozey
Na mapce zaznaczone są miejsca dziur z larvami, a niżej ze scarabami. Każda dziura jest do odkopania łopatą (tzn. że ją widać8o), więc zamiast prosić o dokładną miejscówkę idź tam i zajrzyj. |
[quote=Simon456]
Cytuj:
|
re
No, może być ;) ale mogłeś też opisać expowiska wokół miasta
troche ich jest :/ |
Slicznie Dziekuje :)
|
Na tej tombie w miescie tez jest faraon :) i to tam jest bramka levelowa na 80 lvl i tu sie sklada caly hełm ;) wiec jak sie nie znasz to sie nie zabieraj ;)
|
Według Pana Uszatego nie powinienem napisać tego tematu bo nie wiedziałem o jednej rzeczy (plotce?).
Pomyślałeś o ludziach, którzy pierwszy raz bywają w Ankh i nie wiedzą co i jak? Wątpie. To co, mam usunąć poradnik? |
Scraby?!?!
Gdzie są scraby? :)
|
Wielki Pozytyw
Poradnik jest super 8o ,NIE mam zastszerzenB)
Mam zamiar kupic se pacca i bardzo mi pomogles , szczegolnie z "kryjowkami" larw . ;) |
Dunis, a czytać Ty potrafisz?
|
Ładny poradnik :) postarałeś się.
Ja akurat zwiedziłam je już ale napewno się przyda poszukiwaczą przygód ;) |
Nie wiem czy to ktoś już napisał. Co się stanie jak wejdziemy w święty czy tam magiczny płomień na szczycie świątyni ?
|
Hm... O ile mi się zdaje to zostaniesz wtedy obywatelem Ankh.
|
Cytuj:
|
Gdybym nie miałą tyle rzeczy w Depo, to bym sie chyba przeniosla:)
|
niedokladna mapka okolic ank
witam na mapce nie ma zaznaczonych 2 waznych punktow a mianowice na polnoc od oazy jest kopalnia na -1 poziomie larwy na-2 larwy scaraby normalny resp na -3 scaraby hurt larwy hurt - 4 ancient scaraby (w ilosci 5 da sie lurowac ) i scaraby pozdrawiam
|
może i fajne ale mi sie wpie...la lokata 4% i nie da sie tego zamknac X( i siła żeczy nie da sie też oglądnąć:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |