![]() |
zaiste ładnie, bardzo ładnie, świat zapowiada sie ciekawy, prosze mi tylko powiedziec co miało na celu taki kręcenie, najpierw nie można było nic udostępniać pod groźbą nagłej śmierci a tu nagle bah! i można wklejac zdjątaka i mówić o update. Kręcą ludźmi ci z cipsoftu [;
|
Kurde juz tyle stron wątku ,a tak szybko się obudziłem :P.Fajnie to wygląda ,ale letni update z zeszlego roku jakos mi sie bardziej podobał :P.
P.S. Czytam dalej inne wasze arty.Musze sie czegos dowiedziec o nowym terenie FACC. EDIT: Kurde nie letni tylko grudniowy. Ciekawe jak bedzie sie ubijac tych assasinow dark monkow i inne plugastwa :). Oni sa chyba dla FACC wlasnie :). |
Trafili z tym kupowaniem runow, tylko nie trafili z cena ;/ Te soule mi cus nie leza...A reszta jest git xd
|
a moze ktos cos napisac o treningu for palladyn?!bo wczesniej bylo napisane ze speary beda sie lamały....to prawda...plxx fast ;]
|
Ja mam pytanie bo 2 sp - 4min a na hmm rune potrzebne sp to 2-3 mam nadzieje więc czas robienia będzie krótszy wiec chyba wychodzi na + : )
Szwagier ma szczęście bo se pacca kupił ¬¬ |
Cytuj:
P.S. Nie będe płakał z tymi soul pointsami i tak narazie nie potrzebuje runek :P. |
Zdania niezmienie, prze***ali z Soul Pointami, jeszcze to że facc 100... Lipa, coraz ciężej sie gra bez Pacca.
|
Ja siedze i sram na krzesle czekajac na update <lol>. NIE MOGE SIE DOCZEKAC!
|
Cytuj:
ey ma ktoś jakieś dokładne informacje na temat spears crashingu?? bym był wdzięczny za screeny (nie wiem czy żucać tibie) EDIT: Cytuj:
|
TE CENY RUN TO PORAŻKA ONI SOBIE CHYBA JAKIES JAJA ROBIĄ!!!! I TAK NA SECURZE JUZ RUNY DROGO CHODZĄ A TERAZ POWIDZĄ bp of hmm 2.3, or go buy in shop....
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
Cytuj:
|
runy sux, soul pouint sux, voc pal sux
moze update rox blz? X( |
Faaajny ten update...
Soul Pointsy nie takie złe, mooże da się przeżyć. PACCa na razie nie mam, ale za jakieś pół roku pewnie sobie kupię, a wtedy wyemigruję do Tiquandy!! :) Dobrze, że przynęta wypada z rotów, ratów i ghouli, inaczej to byłaby kicha. Nowe potwory dla FACC - bomba! Tarasik przy depo w moim ojczystym Carlin - EXTRA! czcijmy Update |
Nie no, nie ma rady, Tiquanda mnie wzywa! Muszę pacca kupić :P Ale najpierw oblookam potworki dla faccow ;] A nuż mnie zadowolą xD
|
fajnie sie zapowida...
moze kupie pacca zeby pozwiedzac... (dla mnie update spox) B) |
Poprostu boskie!!! Ciekawe co to za miejsce pomiedzy Outlaw a POH? :>
Musze je zwiedziec :) Pozdro!!! |
Lol !
Papugi na serio mówią BR? PL ? SWE ? :D Ale z***ane xD |
Mnie ciekawi ta papuga co krzyczy "br? pl? swe?".
Pozatym zobaczcie sobie zdjatko z tibianews.net. ktory przedstawia nowego potworasa "smugglera". http://www.tibianews.net/photos/Tibi...glefinal_s.jpg Jak widac ma quatliw dosyc znajmomy :) wrecz rzucajacy sie w oczy. Cipsoft ma ciekawe poczucie humoru... |
Nice
Wszystko bardzo ładnie ale czy będzie ten Test Serwer czy jak?
|
facc w tiquanie
:] nareszcie update jedwabiscie tylko kiedy facc bendom mieli dostemp do tiquany ???
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:39. |