![]() |
Oj chlpie zes sie nameczyl to robiac dla tego masz u mnie + ;)
pomysl : 8/10 wykonanie 11/10 :D big GzzzzzzzzzzzzzzzZZzzZzz ze ci sie chcialo robic ;'] |
Bardzo fajne czekam na wiencej!
|
Mi sie nawet podoba, tylko wiecej scen z tymi laskami:) ogólnie 7/10
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: Nigdy jeszcze na polach walki nie zdarzyło się tak, by tak wielu, zawdzięczało tak wiele, tak niewielu. |
chyba już niebędę dalej robił...
teraz zajmuje sie czym¶ innym .. oczym niewolno pisac na forum (nie nie keylogery :P) |
CZemuuuu???!!!!! ja chcem !!! i napewno to potwierdza inni niebadz noobkiem i zrob liczymy na ciebie ;)
|
Cytuj:
|
wiem czym on sie zajmuje! Teraz zaczal robic otsy bo widzialem na forum tibi.xx.pl ale go zbluzgali, bo gmem jest i zabija wszystkich a nawet nie ma dowodow ze uzywaja macro o co ich posadza :P
|
Fajne, ale szkoda że skończyłe¶.
|
Znajdz zastępce do pisania
|
Cytuj:
|
uwaga ponieważ wiele osub pisalo do mnie na gg (zmienilem nr:P) czmeu juz nierobie to raz powiem. 1. niechcialo mi sie dalej robic 2.nawed jagby mi sie chcialo to dysk sie spalil i niemam zadnych pomocy technicznych
|
dobra robota
:cup: lol niĽle Alien pajaki :D
|
ja dam za fabule 5/10 9/10 wykonanie ogółem 14/20
troche slaba fabula tylko jedne potwory i troche malo miejsc akcji |
Ehhh Fabuła Z niejednego...
Tak Jak W tytule Fabuła Z Niejednego Fak'e
|
tak se od¶wierzam temat
|
wydaje mi sie ze niektóre z
wydaje mi sie ze niektóre zdjecia troszku takie robione w 5 minut popracoj troszke a bed± efekty 7/10
fabuła taka ¶rednia 6/10 pełno jest takich pomysłów żeby byly misje i tylko walki Rób dalej zobaczymy co wyjdzie |
Po Jakiego C***a Od¦wieŻasz Tak Stary Temat?!!!!x( X(
|
Cytuj:
|
Hehe,Myslalem ze te laski... no wiecie :D hehe alo super fake's;) ;) ;) ;) ;)
www.lksfans.pl <--- wejdz niepozalujesz B) |
Ja tez zrobilem swoj Fake , umiejszcze go jak dokoncze ostatnia czesc :D
www.tibia.com |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:04. |