![]() |
Według mnie religie powinni znieść ze szkół.Zamiast niej mogli by dać jeszcze jeden polski,matme,angielski...przecież to przez religie niektórzy mają złe stopnie ,bo muszą się uczyć do jakichś durnych sprawdzianów z reldy ,a potem nie mają czasu na polski lub coś im się myli.
PRECZ Z RELIGIĄ! |
@up:
Tak. A potem zacofance co nie chodzili ani na rweligie ani do kosciola maja czelnosc pieprzyc glupoty, ze ksieza sa bogaci, nic nie robia i ogolnie sa slugami szatana. Bez obrazy, ale wiekszosc was zyje w katolickich rodzinach. Nie chcecie chodzic na religie - karteczka od rodzicow. Nie daja - przekonajcie ich. Nie mozecie ich przkonac - nie dorosliscie jeszcze do tego, zeby decydowac calkowicie samodzielnie o sobie. Bolesna prawda. |
A według mnie religia musi zostać ja też kiedyś nażekałem ale po śmierci naszego papieża zmieniłem zdanie wcześniej do kościoła chodziłem 1 lub 2 razy na miesiąc a od kwietnia jeszcze ani razu nieopuściłem żadnej niedzelnej mszy świętej :) .Nawed pojechałem na kolonie parafialne gdzie dzinnie czeba był chodzić do kościoła :) a głowy nieurywa chodzenie do kościoła.
|
@UP
Też miałem coś w tym stylu po śmierci papieża, ale zmieniłem z powrotem zdanie. Wiesz dlaczego? Bo wszyscy gadają, że kościól jest taki świety itd. A słyszeliście o tym (to było z miesiąc temu może trochę dłużej), że w Afrykańskim KATOLICKIM kościele zamordowali w kościele na oczach wiernych zakonnicę, bo księża uważali, że jest ona diabłem wcielony, że jest opętana itd. @DOWN To nie są bzdury... Wystarczy oglądać wiadomości przynajmniej raz na dwa dni ablo przejrzec gazetę, a będzie się na bierząco ;/ |
Zrodlo prosze! A nie bez dowodow gadasz bzdury
|
Cytuj:
>>A słyszeliście o tym (to było z miesiąc temu może trochę dłużej), że w Afrykańskim KATOLICKIM kościele zamordowali w kościele na oczach wiernych zakonnicę, bo księża uważali, że jest ona diabłem wcielony, że jest opętana itd. No i co z tego? Dlatego że gdzies w kraju trzeciego swiata ktos kogos zabil, czlowiek ma zwatpic w Kosciol? Gratuluje. Jak niemiec czeskiego pochodzenia zabije fina, to kogo zaczniemy nie lubić? Niemcow czy czechów? Oto jest pytanie! Get a life. To co czynia czlonkowie Kosciola, nie rzutuje na jego istote i olbrzymia ilosc zaslug. Ale nie, wszystko co katolickie jest be. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiadomosci ogladam raz dziennie zazwyczaj. Wiec podaj dowod bo wezme cie za kolejnego pacana, ktory obraza kosciol bez najmniejszgo powodu od tak tylko, zeby byc cool i trendy. Cytuj:
|
Tak tak tak...Ja nie uważam ,że księża są bogaci.Do kościoła chodze tylko na wielkanoc ,bo starsza wypycha ze święconką:/Wogóle to jest jakieś popierdzielone...był sobie koleś...napisali o nim troche za dużo nadciągniętych historyjek i teraz każdy się nim podnieca.Uwierze w Boga i wogóle w to wszystko jak go zobacze.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:12. |