![]() |
@Gohan:
A dlaczego do ciebie? Ja jestem liderem :p Jak są chętni to pisać, nieważne czy do mnie, czy do Gohana. Mój nick to Buraq :D |
a dlaczego Buraq ? ;) to troche taki dziwny nick ja tam Aragorn Knight DEBEŚCIAK !!!
|
@Up:
A dlaczego Aragorn? Zero oryginalności i do tego plagiat ;p |
tutaj bylo glupie pytanie na ltóre znalazlem odpowiedz ;]
|
Gra jest spoko ale X( będą dawać pomysły wzięte z Silniku gier VALLHERU :p wytępie wszytkie gry na silniku VALLHERU !
|
ej buraq mam juz 20 lvl wiesz moze na jakic wpsolrzednych jest devos? bo jestem w albrok
PS:Gram 3 dni EDIT:albo neiche do druzyny a devos juz znalazlem kupilem 200 mikstur lvl 2 wrazie czego :P bo neichail bym stracil 10k kasy po deadzie od jakiegos potwora bo raz jak suzkalem zle poszedlem i ten potowr mnie wzial za 500 2 raz za 500 i mnie nie ma PzDr 2EDIT:mam juz 26 lvl wszytko miedziane :D Jetsem w kurthus czyli miasto prezd oassis a zaniedlugo mam sie tam wybrac jak co nick to Patryczken |
mógłby ktos zamiescic SS z odkrytej mapy?:>
tak bym wiedział gdzie jakie miasta\NPC się znajdują :D z góry THX ;] |
ja dzis wbilem 60 lv i z tego co widze teraz gra zaczyna byc nudna bo nie ma wiecej miast i juz do konca poki nie zrobia nowych bedzie trzeba sie meczyc na tych samych stworkach, no ale nic zobacyzmy ;-)
|
Jak w czasie walki uzywac mikstur leczniczych???
|
@Up:
Czytaj FAQ... musisz ułożyc odpowiedni skrypt :p |
juz 40 lvl :D naresczie dotarlem do azzard :)
|
a mi sie to tak sobie podoba
|
Moj nick w grze-Tasiu :) Jak narazie 37 lvl, zbieram kase na drwala
|
Hah! W końcu Króla Behemotów pokonałem. Fajnie w tym Ballis :D
|
A czy można coś przekazywać innym playerom, chodzi mi o itemki ? Gdyby te pkt ruchu szybciej sie odnawiały xP PS. Narazie 13 lvl, odnowią sie pkt. ruchu będzie 14
|
No, no gierka całkiem całkiem :). Gram od 5 dni i oto moja postac:
Cytuj:
No i tak w ogóle to nie rozumiem czemu Król Behemothów sprawia wszystkim takie problemy... zabiłem go za 4 podejściem :). A i nie wiem czy to się komuś przyda, ale po zabiciu KB polecam kupić srebrny zestaw (albo nawet złoty jak ktoś da radę już) i wrócić do Azarad... exp pięknie leci na noobkach które jeszcze męczą się z "pupilkiem" :). Dla ciekawskich raport z walki: http://my-fantasy.net/battle_report.php?%20r_id=293570 |
Cytuj:
A,że Cie potwór trafił 2 razy za 500 hp.Co Ty na to,że podczas mojej walki dostałem 2 razy po 4k hp ? Ale,dobra.Nie będe Cię krytykował.W końcu Ty masz tylko 26 lvl a ja 40+. P.S: Jak ktoś chce iść do drużyny to zgłoszenia TYLKO do Buraka.Ja już nie gram w tę gierke.Zrobiła sie za nudna. P.S 2: Buraq,ani słowa o tym ile wydałem :P @Down: Nie chce się przechwalać ale jakbym cały czas grał to juz bym miał z 60 lvl.A,że nie gram już jakiś tydzień,to cóż... BTW: Buraq już nie jest w drużynie.PW wysyłać do Kagaina.W ostateczności do mnie... |
/ciach/edit
|
Ta gra bardzo mi się podoba, ale coś wolno niekiedy działa :(
ZA***ICHO GIERA ! :) |
No 52 lv jeszcze kilka i pokonam tego ******* Krola behemotów >.<
http://img.photobucket.com/albums/v359/Bronek/52lv.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:05. |