![]() |
Equ wywalone, skille wywalone, szybkość expienia super... ajj czego wiecej chcieć? :).
Tylko pisał byś częściej do starego kumpla -.- |
|
Kondolencije chyba nieprzestajesz grac??? :(( co cie zabilo???
PS: Nieprzejmuj sie to tylko gra ;] |
Poor Archer :(:(:( Głowa do Góry bedzie Git ;)
Yours, MM2 |
Archer nie kończ gry... prosze Cie... jesteś dla mnie wzorem paladyna. Nie pozwól żeby jeden kick zaprzepaścił wszystko.
|
Fajny Temat
niezle ss'y a itemki koles ma naprawde niezle :P :)
|
no i tutaj 2 dead tata po raz drugi w akcji wylonczyl specjalnie prad z usmiechem na ustach no i archer zaliczyl kolejny dead;/
bye bye Tibia.. a to wszystko przez starego.. http://img353.imageshack.us/img353/4268/dead25qw.jpg ****a teraz niewiem co robic;/ |
Archer Ja tez Tak mialem ... 3 dedy w nie cale 20 godzin :( I Gram jakos Dalej
Narazie Daj Sobie Spokoj z Expem i graj dalej tren albo nie wiem co ;/ Yours, MM2 |
niepoddawaj sie graj az zrobisz 100tke a potem anni to sie wymienimy przezyciami :) i filmikami ;<
wiec Gl w dalszej grze |
Nawet mnie niezałamuj Archer masz grać olej dedy to sie odrobi !!!
Zawsze mozesz liczyc na moją pomoc i pomoc przyjaciuł niezapominaj o tym !! I wez przykład z Eagle dednol i to to go zmotywowało do jeszcze wiekszej gry wbił ponad 400k expa !! Dasz rade odrobic to wszystko z nawiąską |
Nie dziś nie jutro, być może niedlugo ale wruce ,napewno;] ;( :cup:
http://img352.imageshack.us/img352/7...tuwruce6yj.jpg :cup: :cup: Pozdro dla Ziober, Eagleneo of Distans, jesteście wielcy. :cup: :cup: |
Gratz eq i lvlu
|
Spoo Archer nie załamuj sie...Wiem ze duuzo straciles ale postaraj sie o tym zapomniec i graj dalej :]
Ps. Ja ze straszym mam pdobny problem bo mi modem z pradu wylanczaja(równiez z usniechem na twarzy) Ale jak widze ze juz im cos nie pasi to porpstu przelogowuje sie na druta i runy robi na wylaczonym monitorze 8o |
Koles padles 2razy i juz masz zalamke? TO TYLKO GRA
ja mialem 12 dedów na liscie Zostalo mi 3 zobacz od jakiego lvlu nie padlem a wiesz dlaczego? Bo czlowiek uczy sie na bledach Masz za***iste skile i powinienes dalej grac, Co do eq Selnij go w cholere kup se Sdków/uh bolts a lataj w p secie i Exp :) P Set /or c set R00xor :D Ale widze ze ty lubisz trenic to jednak eq ci sie przyda ;> |
Powiedz mi jedno. Po co Palkowi takie EQ... do 100 lvla latasz w Plate Secie i koniec.. Bedziesz kase na EQ wydawal jak i tak expisz bijac z daleka potwory...Marnujesz kase na AOLe...Poza tym Gz skilli i Lvl-a..3maj sie.
|
Ziomek jesteś Wielki. Nie mozesz sie tak załamac przez jeden Dead. Rozumiem cie ale przy twoich umiejetnosciach daleko zajdziesz w tibie :) nie zaprzepasc takiej szansy POzdro
|
Swieta Racja kruszek A nie teksty Typu "kochamy cie bo masz e plata -.^"
a ja mam p set i stac mnie na e plate i co :D? i nie trace kaski na glupie aole zrob 100lvl to se kup E plate g legi Nawet se demon armorka wez z anni jak ci sie uda pozatym z tego co widze to nie bo jak ty po 2 dedach chcesz isc plakac to lepiej nie graj w ta gre bo ci psychike z***ie :) ps. nie czepiac sie mnie pisze co mysle i nikomu dypy lizac nie bede! :D |
nooo takie screeny to mogą być, to nie to co mms z tym jego dwarf huntem
|
Cytuj:
A jak Trenujesz Na Geo to w P-secie ?? Not good Idea ...;P Yours, MM2 |
Dzieki ziomy za wsparcie w trudnych chwilach.
Odrobie. Nadrobie. Nie wierzycie? Zobaczycie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:20. |