![]() |
Według mnie nie ma najlepszej ani najgorszej profesji kazdy gra taką postacią jaką mu sie podoba
ja np gram sorkiem . |
Cytuj:
Cytuj:
//yours, |
Jak mam palkiem kupować gfb to ja dziekuje już lepiej kupić bp uh i pujść na gs. A nie męczyć się w jakiejś marnej jaskini i wywalać na potworki po kilka gfb.
|
Cytuj:
|
Paladyn. wszycsy koledzy moi tak mowia. ja tez tak uwazam juz na slabym lvl mozna chodzic na silne otwory jak cyce kiedy knight jeszcze musi trenowac. palek ma dobra czary a dobrze walczy. jest takim przejsciem pomiedzy knightem a sorcem/driudem. Ale wystarcza nawet male lagi by paladyn mogl zaliczyc deda. nie nosi zazwyczaj tarczy i jak go takie 2 cyce dopadna jak bedzie jeszcze dosc slaby to zegnaj paladynku. dlatego nie gram palkiem bo mam czasem lagi i to nieumozliwialoby mi gre.
|
Cytuj:
Odpowiednio chodzac sciagasz sobie po max 2 potworki i dobijasz je wloczniami, bez gfb :D //Yours, |
Cytuj:
Mowiles ze tez mozna paladynem do jaskin chodzic (i mowisz ze chodzisz czesto), co mi sie nie wydaje, praktycznie ciagle siedze u dwarfow i wiem ze na pelnym spawnie po 5 atakujacych cie to normalka, a GFB na guardy to rycerzem potrzebuje 5-6 strzalow, paladynem pewnie podobnie. |
po tym miejscu w ktorym expuje mozna chodzic tak, zeby max to byly 3 atakujace Cie naraz guardy... chyba ze sobie zlurujesz wiecej :D
moze polujesz w innym miejscu? //Yours, |
Bzdura...
Lol ale ten diamentowe ostrze pier.....glupoty :P (bez obrazy) Jak masz skile 80/80 to palek bedzie mial zawsze wyzsze bo mu szybciej leci dist :] (shielda mniejszego)W penym momencie rzuci utani hur jak knight jeszcze tego niezrobi wczesniej oddali sie o kilka kratek zanim knight tez walnie hasta i tak moze uciekac ile chce :) po za tym moze jeszcze uzywac sd i innych runek,a jak juz jest sie na tak wysokim poziomie ze sie ma skile 80+ to bełtów masz miliardy po 1 robisz je po 2 kupujesz w sklepie bo masz duzo kasy.Uh palka wiecej ulecza niz knighta.Jak dobrze pujdzie knight prawie nie bedzie nic robil bo ledwo bedzie nas doganial :P Po drugie belty maja 50 atk a knight zeby nam dorownac bedzie musial wziasc bron two handed czyli dajmy na to gs. Jak bedziemy mu uciekac to walimy w niego za wiecej bo nie ma on tarczy(1 reczna bronia to nam duzo nie bedzie robil ) wiec sie zastanow. :P pozdro :]
|
re: Thorinek
Zobacz sobie ile Notopek ma (zdaje sie gra na Isara), jesli paladyn duzo trenuje to mozna zrobic zeby mial takie same skille (nie bedzie latwo, ale mozna). Cytuj:
2. NIKT rozsadny normalnie nie robi boltow, nawet jak juz cos to sie bardziej oplaca robic strzaly/HMM sprzedac i kupic bolty w sklepie. Cytuj:
Po drugie GS ma tez defense w odroznieniu od crossbow, niby 22 to nie duzo, ale przy wyzszych skillach robi sie duzo. Po trzecie rycerz oprucz pancerza nosi tylko i wylacznie UH (czasem troche HMM/GFB/Explosion/Mana fluidow), u paladyna wiekszosc zajmuja bolty Po czwarte rycerza na 60+ poziomie praktycznie nie da sie zabic solo puki ma on UH, oczywiscie paladyn moze byc szybszy, ale co z tego jesli rycerz zalorzy tarcze, full defense i ma z 5 BP UH ze soba to paladyn na podobnym lvl i skillach bedzie potrzebowal z 30-60 minut na obicie rycerza dosc zeby skonczylo sie rycerzowi UH - 30 minut ciaglej walki to raptem 900 boltow - w 30 minut mozna przejsc z Venore do Thais i spowrotem 3-10 razy (zalerzy od lvl) - jesli jest zle rycerz po prostu pujdzie sobie do PZ - Wciagu tych 30 minut paladyn ani razu nie moze utknac w ciasnym przejsciu/zablokowany przez innych w ktorym rycerz bedzie mu robil 3-4 razy takie obrazenia jak on rycerzowi (nadal zakladajac 1 reczna bron + tarcze, z GS paladyn bez tarczy wogole bedzie obiektem masakry). |
Hmm
Kwestia gustu.
Ryc jest dla niecierpliwych co chcą być szybko silni; Pall jest dla cfaniaków co wolą zabijać bestie bez straty hp; Sorka jest dobra dla ludzi kochających czary; Drui nadaje sie do robienia uhów :P Wszystke profesje są fajne :) |
Ja tam uważam że knajci są najlepsi przecież szybko zarabjajom a także exp zdobywają najszypciej a tak wogule to najsilniejszą postacią w grze to bubble (knajt oczywiście :D )
|
LoLq
KazDa profesja ma wady i zalety... Knajci wala zajebiscie z bliska, paladyni na odleglosc, a czarodzieje runki... :)
|
re Kael'Thas:
takiś mądry to choć na duela z moim magiem:P Każda posatać ma wady i zalety:P |
Wszystkie postacie są jeednakowe, a wybur to już kwesta gustu. :D
|
[???]
Nie da sie podwarzyc tego ktora profesja jest najlepsza i wybiera sie ta ktora komu pasuje.
Jak dla mnie pall ponad wszystko;p i doradzam go wszystkim! Od razu po przyjsciu do maina nalezy szybko zrobic skille(knight,pall) mlvl (druid,sorc)i posc na jakies lepsze potforki radze do 10 lvla expac na potforach w zakresie obszaru miasta potem do 15 Folda a dalej to jak kto woli ja wybralem Carlin i do 30 bede koxal na Ghost Plain's i w kopalniach ---> knight spoczatku poki nie nabedzie dobrego miecza tarczy armorow itp nie moze sie za daleko ruszac. Magowie moga juz bardzo wczesiej ale potrzebuja solidnego przygotowania(runy) A ja biorem 500+bolt/arrows kusze/luk kilka UH,MMow i mozna dzialac. Grajcie pallami naprafde warto... |
Dokładnie! Sorcerer jest najpotęzniejszą postacią. Co prawda początki grania tą postacią są bardzo trudne ale już około 20 leveleu, jednoznacznie odczuamy potęge naszych spellów. Abrakadabra, moc czarów i magia! :)
|
NIE chodzi o to kto jest najpoteżniejszy tylko kto jest ogólnie najlepszy :P
według mnie jest to palek bo moze wszystko: ma czary moze robic mieczem ma łuk :] |
Zależy pod jakim względem. Jeżeli zarobki i magia to zdecydowanie druid.
@Wiewiur: Nie zgadzam się z twoją opinią, że palek może ,,robić mieczem". Skille sworda rosną mu dużo wolniej niż knightowi. Pally powinien jak najwięcej używać dista. |
Każdy gra tym czym lubi
Ja jednak jestem za Paladynem :) Pal RULZzzzzzzzzz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:20. |