Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Smuggler - jaja sobie robia? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45227)

Yoh Asakura 14-08-2005 20:14

Boże,chcecie zrobić taką samą afere jaka była z Codename Panzers ?

kerny 14-08-2005 20:40

Mysle, ze autor tego tematu amputowal sobie glowe w celach zdrowotnych... :\

Innego wytlumaczenia glupoty plynacej z jego wypowiedzi nie widze -.-

Arkar Nales 15-09-2005 21:24

Smuggler ty jesteś wszędzie:) gratzzzzz XD dla całego Cd-Action pozdrowienia:) :]

Inkanto 15-09-2005 21:34

Hail CD-ACTION!!! Uwilbiam wasze czasopismo!! Ale nie o tym mowa... co do cholery!! Tak sobie myślałem kiedy się tym zainteresujesz!! Może mam lekkiego bzika na punkcie plagiatowania :p ale to jest już przesada. Bana im X(

Walekifa 15-09-2005 21:39

OMG,skończcię już,to czysty przypadek.Nieczytaliście nawet kilku postów tylko odrazu zabraliście się do swojego.Myslicie że tojedyny przypadek? Duzo potworó ma barwy "FLAG PAŃSTW " Robicie panike jakby niewiem co...

Rabanbar 15-09-2005 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mathias
A pozatym czemu akrutat wzieli barwy bialo - czerwone? X(

Dla uczczenia wielkiego narodu polskiego!

Blade Elf 15-09-2005 23:06

Mi ten Smuggler nie przeszkadzał. No ale po przeczytaniu tego tematu ( 8o ) chyba zmienie zdanie. Rzeczywiście coś chcą pokazać i to coś nie jest fajne X( Mogli by wziąść kolor różowy lub żółto-zielony. Z br są większe (i głupsze) lamy. Nikt nie zauważył łażących różowych ludzików rodzaju męskiego mówiącego "BR?!". Na pewno każdy, przynajmniej raz!!

SoBo 16-09-2005 14:11

O nie! jak to możliwe! wydało się! teraz już nas napewno tajniaki nakryją : ( dobra, przyznaję się, trzymam za komodą lewy spirytus z Jugosławii i tanie fajki bez akcyzy, a na bazarku handluję chińskimi kalkulatorkami i podrabianymi dresami : (

tak poważnie, ten temat to głupota ;)

Hemuś 17-09-2005 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gohan-san
Boże,chcecie zrobić taką samą afere jaka była z Codename Panzers ?

Popieram! Poza tym ten Smuggler pewnie jest kolejną polską aferą!! To za naszego hydraulika w Francji!! Unia Europejska się mści!! BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ!!

Ps. Ludzie, dajcie sobie juz luz i dyskutujcie o czymś normalnym...

W.A.C 17-09-2005 18:34

NIe wiem po kiego grzyba zakładac takie z***ane tematy to tylko zaś
mieca forum

Sir Saneris 17-09-2005 18:59

LOL.. tyle Wam powiem.. co z tego ze jest czerwono bialy.. tez macie problem.. dali taki outfit i ladnie wyglada.. to ze to kolor flagi.. moze czysty przypadek? poza tym mi sie ten Smugg podoba w takich barwach.. fajnie wyglada.. swamp troll w kolorze Libii i nikt sie nie czepia.. naprawde ten topic jest smieszny.. mam nadzieje ze wiekszosc postow to tylko podpucha/zart.. mam nadzieje ze moi rodacy nie sa az takimi rasistami ktorzy wszedzie widza obraze flagi.. OMG..

Marshal Law 17-09-2005 20:06

Patriota się znalazł X(
To że Smuggler ma takiego outfita ni znaczy że odrazu musi się kojarzyć z Polską i tyle bo poco by Polskę wyzywali Cipowie żeby 3 Wojnę Światową rozpętać . Za duży z Ciebie patriota i tyle .SKOŃCZYŁEM !!! :kat:

Takie Sobie Coś z Julery 18-09-2005 15:56

Mi outfit Smugglera nie przeszkadza. A kiedy zabijam naszych Smugglerów, wyobrażam sobie, że zmniejszam populacje Polskich noobów :)

shero 18-09-2005 16:22

Prawda jest taka, że pewnie 60% graczy, którzy nie są polakami nie wiedzą jak wygląda polska flaga.

Teraz każdy kraj, może wysłać petycje, że ich flaga okrył sie jakis stforek i cipy by musieli zrobić je gołe :]

Pramus 18-09-2005 16:45

watpie szcerze zeby to cos mialo sugerowac. Dopiero teraz jak powiedziales skapowalem sie, ze moznaby miec takie objekcje. Jak komus cos nie pasuje to niech napisze petycje do CIPsoftu:P

wazz 18-09-2005 17:53

smuggler to cos pokroju pirata... a piraci mniej wiecej tak wygladaja... biala koszula, czerwone/brazowe spodnie... wiec wyluzujcie -.-

Wielki Mati 18-09-2005 18:15

Być może miało to coś sugerować nie wiem . Mi to nie przerzkadza. Choć myśle że i tak to przypadek. 8o

Humak 18-09-2005 19:00

Jak oni mogą przecierz Smuggler to jeden z redaktorów CDA ... Smg rlz ! AR rlz ! :)

BeinFester 18-09-2005 19:03

a dlaczego papuga krzycząca PL?BR?SWE? krzyczy w pierwszej kolejnosci nasz kraj?toż to profanacja!<joke -informacja dla niekumatych>

Rybzor 18-09-2005 19:05

Jak pomyslicie logicznie dowiecie sie, ze przeciez CipSoft nie ma nic do polakow, napewno nie zrobil tego specjalnie :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09.