Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45509)

Tedson 21-08-2005 14:30

A wiec jak podobaja sie wam te filmiki a Cichy dozuca codziennie nowe too jak bedzie ich troche wiecej tooo sie przyklei ten temat?!Czekam na wasze komenty do tego posta i wasze opinie na mój pomysl

Cichy 21-08-2005 15:12

Filmiki z innych grobowców się pokaża, tak samo pozostałe kopalnie czekają w kolejce. Jesli chodzi o Cycopolis, to sprawa może być problematyczna ze względu na obecność Behemotów w końcowych partiach tego terenu. Podobnie ma się sprawa z Hero Caves i Demonami oraz Warlockiem tam występującym. Ja mam tylko 57 lev ;) Ale nie mówie, ze się takowe filmy nie pojawią. W ostateczności mógłbym pominać spawny tych potworów tylko dokładnie informujac gdzie sie znajdują. Zobaczymy. Narazie dodałem pierwszy filmik z lodowych wysp.

zimne_piwo 21-08-2005 15:25

wielkie gratulacje filmów, są naprawdę świetne...

Hory portier 21-08-2005 17:31

Wielkie dzieki za filmy, sa swietne, juz zasysam nastepny :p

PS ze ty masz cierpliwosc do takich noobow jak ten w kopalni w kazo :o
Edit: mozesz zrobic filmik z wiezienia w kazo?

Lord Maniek 21-08-2005 18:17

No rewelacja :) Stałeś się sławny :D
Ja był bym wdzięczny za film " Zamek Ab "

Z góry thx :baby:

Edit: Jesteś super :D Właśnie ściągam...

Sir Saneris 21-08-2005 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichy
Saneris, chyba trochę przesadziłeś z tą gloryfikacją mojej osoby :confused:

Masz rację wybacz.. już 5.5k postów na forum a nie 4k.. wybacz brak profesjonalizmu.. Hail Cichy mac ^^.

Yo'bak 21-08-2005 19:50

Gratki

Naprawde rewelacyjne filmy. Nareszcie ktoś się wziął za nagrywanie a nie pisanie komentów typu "ja bym to zrobił lepiej". :) Naprawde bardzo mi sie podobają. Gratki jeszcze raz, czekam na więcej!!!!

Ozi_ZSK 21-08-2005 20:09

Wszystkie filmy sa rewelacyjne. :)
Fajnie ze pokazales prawie kazdy zakaramrek w podziemiach, przynajmniej po oglądnieciu tych filmow mniejsze lvle będą wiedziały gdzie mogą wejść, a gdzie nie.
Wielkie GRATZ dla Ciebie.
Filmy godne oglądnięcia. Oby tak dalej ;)

Diuks 22-08-2005 00:12

No z tym cyclo to mi chodzi o bardziej expowisko a nie spawny tych silniejszy potworów - wszystko w swoim czasie.

A teraz miejscówki co wymyśliłem dalej co by sie przydało.
Venore Dragon Lair- bo nie znam zbytnio prócz poziomamia -1, 0 i +1, dalej to cykor chodzic. - to bedzie respekt jeśli zwiedzisz całe. Może inne miejsców z dragmi - te większe. Ank, może edron.

Lord Sozeron 22-08-2005 00:17

Cichy zadzisz te filmy sa bardzo przydatne i to bardzo ;)

Cichy 22-08-2005 00:41

I oto stało sie ;)
Dodałem film ze zwiedzania Maze of the lost souls (MOTLS)!. Filmik nie pokazuje całego, gdyż musiałby trwać ze 3 razy tyle, ile trwa, a pokazywał by tylko puste odnogi tuneli. Same przygotowania do nakręcenia tego filmu trwały pare godzin - w tym wytyczenie najbardziej optymalnej trasy po respawnach potworów (stad czasami małe przestoje, jak sprawdzalem trase wędrówki).

Generalnie film pokazuje wszystkie miejsca występowania najsilniejszych potworów. No, ciekawe ile osób miało tak zwiedzony ten labirynt? :p Tym samym wiedza o nim przestaje być "tajemna", dla tych osób ktre go faktycznie zwiedzały nie wiedząc co jest za rogiem, gdyż nie spotkałem jeszcze filmu obrazujacego MOLTS, chyba, że tylko trase na Demonie.

Dreem 22-08-2005 09:39

jak to saneris mowi "CiChy Mac Jest Wielki ;)"

fajne filmy ;]

Tedson 22-08-2005 10:00

Modki ja na waszym miejscu przykleil ten temat Cichy sie bardzo stara bo to profesjonalista.Dzieki tym filma mozna tworzyc poradniki o przeruznych terenach!

Norrin 22-08-2005 11:07

Temacik się rozwinął ;)
Wielkie brawa za filmy, temat i całą resztę.

Deanilius 22-08-2005 11:18

Cipowie musza sie wziasc za robienie mapy bo Cichy juz prawie wszytsko odslonil :D:D:D:D:D
Wielkie Gratz dla tego pana :cup:

Date youi ( jamera) 22-08-2005 11:41

ty!

za***iste xd teraz tam chodze i sobie expie...

Tedson 22-08-2005 11:42

Przyklejcie ten temat pliss

Kojotes 22-08-2005 13:12

Dawno nie widzialem tak dobrych filmów exploringowych :) .
Może warto by było dodać exploring Ancient Temple?

wielki90 22-08-2005 18:23

Cichy jesteś wielki ^^
Dzięki za MOLT's :) noi za reszte za***istych filmików :D
PRZYKLEJCIE TEN TEMAT !!

befavaza 22-08-2005 19:18

Gratz Cichy

Bardzo dobre filmiki!!! Naprawde przydaly mi sie i dawaj wiecej.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:04.