![]() |
*Jeżeli na tibia.pl jest ten armor, to znaczy, że istnieje (zawsze ufam tibia.pl,
innym stronom nie :P tibia.pl is the best :cup: *Na własne oczy go widziałem jak chcesz do pokażę Ci na Elysii widziałem jak Lo Kerim go pokazywał (mam nadzieję że znacie Lo Kerima kiedy gracie na Elysii) *Jak nie wierzycie tibia.pl to po hu*a logowaliście się na tej stronie? Żeby krytykować najlepszą stronkę o tibii? DARUJCIE SOBIE... JA OSOBIŚCIE WIERZĘ TIBIA.PL jak nie wierzycie to lepiej nie szukajcie tego armora, tibia.pl mówi prawdę i tylko prawdę Dobijają mnie cwaniaczki które zwracają na siebie uwagę, robiąc aferę z powodu że zbroja nie istnieje X( X( X( @off topic ciekawe czy będzie taki temat w którym będą mówić o magicznych zdolnościach tej "nieistniejącej" zbroji (zapewniam wszystkich noobów że zbroja istnieje) :p :p :p :p :p |
RE:up
cześć lizo dupco jakiego jeszcze nigdy nie widziałem... masz racje bo DW armor istnieje... ale don't lick tibia.pls ass plx RE: down & down down... fajnie że napisaliście dokładnie to samo co jak tylko na innym talerzu podane... |
0.o
2xup:
Eee... tibia.pl nie jest przez niektórych najlepszą stronką o tibi na świecie i twoja wypowieć troche mi się wydaje jakbyś lizał tyłek modom 8o Wiem, że informacje są wiarygodne, ale czy jest ona najlepsza? |
jaki szpan
Cytuj:
|
Sorry, ale z tego co wiem, aby zdobyć darfen armor (tak mi sie wydaje) trzeba najpierw miec "old backpack". Dzieki niemu mozna zamienic cos i pujsc po dwarfen arma... Moge sie mylic.
|
Wszystko wskazuje na literówkę ze strony CIPsoftu, ale możliwe, że kolejne osoby popełniają ten sam błąd przy robieniu fake. Niedługo pewnie wszystko będzie pewne. Pozatym przypominam, że fake *.rec są możliwe. ;p
|
Quest jest BANALNY, wystarczy troche szczescia i ma sie dvarf arm ;)
@upup Red backpack ze zwykłego orca na OF :p |
Albo little fake, albo pomyłka CIPów. Napewno by było DwarVen Armor, a nie DwarFen.
|
Napewno jest 'Dwarfen', moze to byc błąd CipSoftu.. wiec skończcie tą dyskusje.
|
Ładna rzecz :] ale nie nadaje się na nic innego niż ozdobę domku.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46. |