![]() |
Cytuj:
|
Wypas armor !!! GZ !!! Ale podaj skad go masz plx !! ;)
WORDL:XANTERA :flaga_pl: NAME:MASTER OF THE XANTERA :kat: VOKATIONS: PALADYN :lucznik: LEVEL:33 :wiking: SKILS :76/58 :elf: M LVL:14 (15 PLX) :mag: Je*ac cracovie !!! TYLKO WISLA TS!!! |
Hmm
A słyszeliście o takich potworkach- bossach, jak The Old Widow(?), Durin i inne ? Durin to krasnoludzki boss wystepuje w kopalniach. Moze to wlasnie z niego wypada Dwarven Set? Ciekawe ... B)
|
tak tak
To nie fake !!!! Widzialem ten armor i sa tez do niego spodnie jesli nie wierzycie to uwierzcie !!! :evul: :evul: :evul: :evul:
|
Cytuj:
|
Dwarfen Set?? Hmmm... ciekawe ;) Pewnie te dwarfen legi maja tyle arma co p-legi :p
|
To moja wylotowana zecz
|
To nie żaden fake, istnieje ten armor, ma arm10... nadal staram sie zdobyć :P wiem jak ale to bardzo pracochłonne i trzeba mieć szczęście.
|
To nie jest zaden fake, ten armor istnieje naprawde mozna go zdobyc z questa ma 10 obrony i jest to d armor, a nie zaden cru armor, wiec skoro nie macie zielonego pojecia o tym czy to fake czy nie to nie podwazajcie tego bo ja wiem ze istnieje ten armor i na aldorze kolega (Nokurton) zdobyl go jako pierwszy z questa, bylem przy tym (Royal Suchy) jak wyjol go ze skrzyni lecz ja sam nie moglem dostac sie do skrzyni bo znajduje ona sie za drzwiami a ich nie moglem otwozyc bo... wiecej nie bede mówil sami to rozpracujcie powiem wam jednak ze trzeba miec troche szczescia zeby móc zdobyc ten armor, no nie Wirand?:D
|
Wirand von'lee -- jak zrobiles tego questa ? :(
Mnie on juz wk**wia X( X( PlXXxxxXX o kontakt Wirand von'lee =) GG :7019961 z Gory ThxxXXx :baby: ;( :baby: Edit : Albo ktokolwie kto go zrobil xDD |
Ja myślałem że dwarfen armor ma 12arm. ama 10 :) chyba wypda z Assinów albo to inny arm wypada z nich .Leopard arm też nice (może bendzie chodził po tyle co scale :D:D) niewiem kto napisał że to fake ale mógł przeczytać te 2-4 strony -.- .
pss.Trudny ten qest ?i czy on jest w DC ? to chyba niebendzie qs ? gratz arm. :D . |
jest to z questu z Gs-ami prosty (dla takich lvl jak on xD) ma 9 arma tam trzeba rozwalic 3 gs ;F
|
No no widze ze Ci sie poszczescilo na OF w zdobyciu Old BP i dostales Armorka =) gz =) farciarz ..... =P
|
Ten quest jest łatwy 3 gs sa tam zeby cos z tymi drzwiami trzeba mieć bp który leży tam gdzie maszerują waroldy i oddać go komuś w thais wtedy chyba dostajemy key i idziem po d arm to all. Bramka lvl 35 już mnie wq*** jak pier*** że to rar
PS. NO Qs ;] |
Cytuj:
@topic GZ zdobycia arma. |
(\_/)
(O.o) (> <) ja tylko króliczkowi pomagam :) |
ale koki
jak patrze na te komenty to plakac mi sie chce . . . Jaki crusader arm -.- ma 10 defa jest gdzies na OF najprawdopdobnie pod jakims ogniem old bp czy tam adventure bp i to zamienia sie na dwarfen arma lecz nie wiem gdzie jest bp :/
|
Być może to prawda. Dziwi mnie tylko ten błąd gramatyczny. Wątpię, żeby CIPSoft popełnił błąd w nazwie =|
|
to prawda, bardziej przypomina coś w stylu crusauder arma. ile ten brzdyl ma arma??? 8o
|
http://www.tibia.org.pl/?body=przedmiot&numer=243
To jest link o z tym armorem i nie zadawajcie więcej pytań ile on ma arma czy jest crusader czy nie..wystarczy sie troche wysilic i poszukac. @topic Moim zdaniem to nie fake. GZ zdobycia armora. :) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:15. |