![]() |
On udaje ... znaczy, w ab zawsze jest debilem nawet jak TibiCam niemam włączonej ;o ale jak gadasz na priv z rooka naprzykład ... to widać, że nie noobas :P
W skrócie to "NOOB CHAR" |
hehe co tu powiedziec:D dawno takiego mariana nie widzialem:P
|
Cytuj:
|
Ja dodam od siebie, że filmików nie będzie kręconych przezemnie (Tutaj zaznaczam :P)
|
Szczerze mówiąc już wcześniej podejrzewalem że koleś coś udawał bo niby z kąd taki n00bas miałby wiedzieć co to GM ??
11:46 Uszaty Marian: Cicho GM teraz do mnie pisze |
he ja bylem tam w ab to kompletny glupek niewiem poco on gra wogole w ta tibie :) chce byc chba sławnym czyli najwiekszym noobem.. poprostu król
|
super ziom musze te filmiki pokazac kumplom poprostu newbie ( :o )
MUHAUHAUHAUHAUHAHUAHUHAUHAUHAUHAUH XDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDD on mnie rozwala na maxa |
on raczej udaje na 100% bo jak taki noob co sie boi szczorow mogl przejsc rooka. a postaci na 8 czy 7 lvl raczej nie sprzedaja. ale zawsze fajnie popatrzec :D:D:D
|
Marian
to ja mam nową dawke przygód z Marianem. Spotkalem go przed chwila w Thais. NIe nagralem filmiku ale dam rozmowe: :)
12:05 You see Uszaty Marian (Level 7). He is a druid. 12:04 Drakie Hunter: cze 12:04 Uszaty Marian: witaj ....... 12:06 Drakie Hunter: znasz Zdzichaa 12:06 Uszaty Marian: tak wiem ktory to 12:06 Uszaty Marian: moj dobry kolega 12:06 Uszaty Marian: on jak ja jestem to niega kolo mnie zawsze jest 12:06 Uszaty Marian: wczoraj dowiedzialem sie co to runy ! 12:06 Drakie Hunter: ooo 12:06 Uszaty Marian: i niedlugo bede robil SD 12:06 Uszaty Marian: bo one najdrozsze 12:07 Drakie Hunter: najlepsze ......... 12:07 Uszaty Marian: a Ty juz zabijales smoki ? 12:07 Drakie Hunter: tak 12:07 Uszaty Marian: wow silne sa? 12:07 Drakie Hunter: moge Ci pokazac 12:07 Uszaty Marian: moim marzeniem jest zabic smoka 12:07 Uszaty Marian: oj nie boje sie ! 12:07 Uszaty Marian: one podobno zabijaja wszystko dookola 12:07 Drakie Hunter: nic ci nie zrobi 12:07 Uszaty Marian: ooo super 12:08 Drakie Hunter: chodz 12:08 Uszaty Marian: zabijesz go ?? 12:08 Drakie Hunter: tak 12:08 Uszaty Marian: WOW ......(w podziemiach w drodze do smoka) 12:08 Uszaty Marian: masz swaitrlo ? 12:08 Drakie Hunter: Utevo Gran Lux 12:08 Uszaty Marian: ooo 12:08 Uszaty Marian: super dziekuje 12:09 Uszaty Marian: on jest silny prawda? 12:09 Drakie Hunter: taa 12:09 Uszaty Marian: zebym nie umarl 12:09 You lose 3 hitpoints due to an attack by an orc warrior. 12:09 Uszaty Marian: aaaa co to za potwory ?? 12:09 Drakie Hunter: orki chodz 12:10 Uszaty Marian: silniejsze od smoka? 12:10 Drakie Hunter: nie 12:10 Drakie Hunter: tu bedzie smok 12:10 Drakie Hunter: trzymaj sie za mna 12:10 Uszaty Marian: ale nie chce umrzec 12:10 Drakie Hunter: cho 12:11 Drakie Hunter: tu stan 12:11 Drakie Hunter: nie idz 12:11 Uszaty Marian: AZJ GOOO 12:11 You lose 61 hitpoints due to an attack by a dragon. 12:11 Uszaty Marian: WOW jakis ogien 12:11 You lose 106 hitpoints due to an attack by a dragon. 12:11 You lose 89 hitpoints due to an attack by a dragon. 12:11 Drakie Hunter: exura vita 12:11 Uszaty Marian: O ****AAAAAAAAAAAAAAA 12:11 You lose 66 hitpoints due to an attack by a dragon. 12:11 Uszaty Marian: jaki wielkiiiiiiiiiiiiiiii 12:11 Uszaty Marian: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 12:12 You see a dead human (Vol:10).It weighs 800.0 oz.You recognize Uszaty Marian. He was killed by a dragon. i niestety Marain padl :( |
przeciez to wszystko sciema koles pewnie ma niezle zbyty jak udaje takiego nooba...Jezeli bylby rzeczywiscie takim noobem nie wiedzialby nawet o istnieniu GM :P
|
A zrób skulla i go zabij ;)
|
@up
W sumie nic śmiesznego w tych dialogach niebyło ale jak przeczytałem że marian dedł to aż rodzice mi zwrócili uwage że mam być ciszej :D Aug 17 2005, 12:12:03 CET Killed at Level 7 by a dragon |
Ale nawet nie wieceie jak sie Marian cieszyl ze smoka zobaczyl :p Mowil ze to dla niego wielkie przezycie :D ;)
|
lol ... :D ale koles ^^ mnie rozbroil tekst jak zobaczyl w domku Blue Robe'a i powiedzial "Ale fajny niebieski szlafroczek" lol :p
|
o jezu ale z neigo debil wiekszego nie widzialem po prostu skonczony idiota
|
Noob jak to Noob... nie da sięg go zmusić na siłę, sam musi dojść
do tego że źle postępuje :P ale to wymaga czasu Ale można się pośmiać z takich sytacji :P hehe PZDR! :D |
OMG
Zaraz spadne z krzesła xD Pan bolt i pani bolt A tutaj pan HMM xDD |
Hehehehe!... Fajny koles ^^
GZ noobka :P :) |
Sorry za postowanie w tak starym temacie ale mialem formata i nie mam juz tych filmikow :( Jak ktos ma to prosze o rechosty :)
|
Dajcie rehosta jego przygod bo nie widzialem a napalilem sie po przeczytniu paru jego tekstow
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:56. |