![]() |
...zupełnie jak dzieci... ;-)
|
Cytuj:
No ale to nie ja tutaj decyduje i raczej nigdy nie będe, więc gratz zwycięscom. Cieszcie się pacciem i wykorzystajcie go dobrze. |
gratulacje dla zwyciezcow
|
Cytuj:
|
GratZ
Gz zwyciesca :D Mi tam sie kazde zdjcie podobalo te przebrania ehh ;)
|
Gratz dla wszystkich.Fotki fajne ale ja zrobilbym lepsze. :p
Chętnie se bym wygral pacca :cup: ale nie chcialo mi sie fotki kombinowac a poza tym nie mam aparatu. ;) Gratz za pomysł , wykonanie i odwage zebu je tu wystawic , naraziliscie sie na wiele krytyki ale jak dla mnie wszystkie fotki powinny wygrać. |
@Dr. Omader
Eksekwo ? co to za wyraz? rotfl... Jezeli chodzi ci o 'ex equo' to pisze sie to wlasnie tak jak ja to napisalem :) Nie uzywaj wyrazow ktorych tak naprawde nie znasz lub nie potrafisz ich pisac, bo wyglada to zalosnie. Z gory dzieki. Papa. |
Do Moderatorów:
Rozumiem, ze niektórzy użytkownicy są niezadowoleni z wyników konkursu, ale obraza innych (w szczególności Venderera) jest nie na miejscu i krótko mówiąc chamska, więc czy nie można tym oto userom wręczyć chociaż nagrodę pocieszenia w postaci pkt. karnych? @EDIT THX Raul ;] |
Cytuj:
|
Heh Jestescie Sławni Nawet Br-y zamieszczają was na swoich Fotologach
1 Miejsce http://www.flogao.com.br/erics159 2 Miejsce http://www.flogao.com.br/p4dr3 :D |
Cytuj:
|
Moim zdaniem to PawlosII powinjien wygrać, gdyż moim zdaniem 1 zdjęcie jest calkowicie do bani (nic z tego nie rozumiem). A mankieta też bardzo dobrze wyszla... Na 1 zdjęciu 2 dzieci przebralo sie w placzsze rodziców i cynkeli zdjęcie... a na 2 to cos sie juz dzieje... X(
|
Cytuj:
|
:d
Mi sie syske te prace podobają ale jak na moje zdanie...
Pierwsze miejsce Pawlos II Czy jak mu tam Drugie to ta makietka rooku a trzecie to te "niby" najlepsze... że mi się zepsół aparat cyfrowy ;( Może bym wygrał :D |
Venderer, tka przy okazji, napisałeś że "masz rodzeństwo które sie nei boi pomóc". Ej, to sie zamieńmy, ja ci dam brata ty mi dasz siostre. Zalety? Bedziesz mieł kogo bić w domu :)
|
Cytuj:
|
Ojjj te foty to naprawde bardzo kiepskie :/// moim zdaniem powinna wygrać ta fotka gdzie jest pokazany swiat z tibi z plasteliny :D to foto wymiata a reszta SUX :D :P GRATZ dla 3 miejsca :D :cup:
|
Cytuj:
Tak, to moje zdanie więc sie na mnie nie "rzucaj", bo każdy ma prawo do własnego zdanie. I nie pisze 1 lepszej myśli tylko wypowiadam sie na dany temat. Masz coś przeciwko temu?? Powiedziałem tylko to co uważam. To, że mi się 2 praca bardziej podoba, bo jak juz mówiłem wcześniej coś się tam dzieje... To moja i tylko wyłącznie moja sprawa. To, że ci sie co innego podoba to juz TWOJA sprawa. -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:00. |