Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wyniki konkursu na zdjecie Tibia in Real! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=46194)

Dan the Automator 15-08-2005 22:55

...zupełnie jak dzieci... ;-)

LarvaExotech 15-08-2005 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kg24
Szkoda ze nie widziałem o konkursie, walnąłbym coś a la "kupowanie manasów" { the best praca moim zdaniem ]

ofcoz... kupowanie manasów moim zdaniem jest za przeproszeniem za***iste. Autorzy musieli się sporo namęczyć z wykonaniem tych rzeczy a dodatkowo zrobili zdjęcie w prawdziwym sklepie ośmieszając się przy tym nieco X(

No ale to nie ja tutaj decyduje i raczej nigdy nie będe, więc gratz zwycięscom. Cieszcie się pacciem i wykorzystajcie go dobrze.

Krzy_ek 15-08-2005 23:31

gratulacje dla zwyciezcow

Dr. Omader 16-08-2005 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatKus
Oj, zoo to to jest ;)

A tak czytając odpowiedzi zaczynam się zastanawiać, czy zamiast namawiać droma na kolejny konkurs nie lepiej go namówić na kilka piwek, mniej stresu z tego będzie a więcej przyjemności, i nikt nie będzie jęczał, że złe kupiłem.

O popieram, bedzie lepiej i jesli ktos bedzie jeczal to bedziemy to my na nastepny dzien przez kaca ;)

Nevons 16-08-2005 00:46

GratZ

Gz zwyciesca :D Mi tam sie kazde zdjcie podobalo te przebrania ehh ;)

anas 16-08-2005 03:04

Gratz dla wszystkich.Fotki fajne ale ja zrobilbym lepsze. :p
Chętnie se bym wygral pacca :cup: ale nie chcialo mi sie fotki kombinowac a poza tym nie mam aparatu. ;)

Gratz za pomysł , wykonanie i odwage zebu je tu wystawic , naraziliscie sie na wiele krytyki ale jak dla mnie wszystkie fotki powinny wygrać.

^Zohop^ 16-08-2005 10:38

@Dr. Omader

Eksekwo ? co to za wyraz? rotfl... Jezeli chodzi ci o 'ex equo' to pisze sie to wlasnie tak jak ja to napisalem :) Nie uzywaj wyrazow ktorych tak naprawde nie znasz lub nie potrafisz ich pisac, bo wyglada to zalosnie.

Z gory dzieki. Papa.

Pramus 16-08-2005 11:23

Do Moderatorów:
Rozumiem, ze niektórzy użytkownicy są niezadowoleni z wyników konkursu, ale obraza innych (w szczególności Venderera) jest nie na miejscu i krótko mówiąc chamska, więc czy nie można tym oto userom wręczyć chociaż nagrodę pocieszenia w postaci pkt. karnych?

@EDIT
THX Raul ;]

Krzy_ek 16-08-2005 12:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
O popieram, bedzie lepiej i jesli ktos bedzie jeczal to bedziemy to my na nastepny dzien przez kaca ;)

hehe nastepnym razem wy bedziecie se kupowali manasy <piwo>

Ampowski 16-08-2005 13:04

Heh Jestescie Sławni Nawet Br-y zamieszczają was na swoich Fotologach
1 Miejsce http://www.flogao.com.br/erics159
2 Miejsce http://www.flogao.com.br/p4dr3 :D

Dr. Omader 16-08-2005 13:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^Zohop^
@Dr. Omader

Eksekwo ? co to za wyraz? rotfl... Jezeli chodzi ci o 'ex equo' to pisze sie to wlasnie tak jak ja to napisalem :) Nie uzywaj wyrazow ktorych tak naprawde nie znasz lub nie potrafisz ich pisac, bo wyglada to zalosnie.

Z gory dzieki. Papa.

A ty zanim cos napiszesz to sie doinformuj. Po pierwsze to powiedz mi co to jest za wyraz "ex equo"? Bo jesli chodzi ci o Ex Aequo to jest to po łacinie. My zyjemy w kraju, w ktorym jezykiem urzedowym jest jezyk polski i tlumaczenie wyrazu "Ex Aequo" jest wlasnie "Eksekwo"(ewentulanie osobno). I kto teraz wyglada zalosnie synku, poprawiasz mnie i to jeszcze zle. Jak czegos nie wiesz, to lepiej nie pisz, bo tylko sie oglupiles wlasnie piszac "ex equo" zamiast "ex aequo".

Arbalest 16-08-2005 15:53

Moim zdaniem to PawlosII powinjien wygrać, gdyż moim zdaniem 1 zdjęcie jest calkowicie do bani (nic z tego nie rozumiem). A mankieta też bardzo dobrze wyszla... Na 1 zdjęciu 2 dzieci przebralo sie w placzsze rodziców i cynkeli zdjęcie... a na 2 to cos sie juz dzieje... X(

Venderer 16-08-2005 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arbalest
Na 1 zdjęciu 2 dzieci przebralo sie w placzsze rodziców i cynkeli zdjęcie...

OMG, to tylko uwidacznia prawde, iż nie czytasz poprzednich wypowiedzi i piszesz 1 lepsze myśli... Ale cóż, twoje zdanie.

Opuszczony 16-08-2005 22:28

:d

Mi sie syske te prace podobają ale jak na moje zdanie...

Pierwsze miejsce Pawlos II Czy jak mu tam

Drugie to ta makietka rooku

a trzecie to te "niby" najlepsze... że mi się zepsół aparat cyfrowy ;( Może bym wygrał :D

Okrutny 16-08-2005 23:16

Venderer, tka przy okazji, napisałeś że "masz rodzeństwo które sie nei boi pomóc". Ej, to sie zamieńmy, ja ci dam brata ty mi dasz siostre. Zalety? Bedziesz mieł kogo bić w domu :)

Venderer 16-08-2005 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Okrutny
Venderer, tka przy okazji, napisałeś że "masz rodzeństwo które sie nei boi pomóc". Ej, to sie zamieńmy, ja ci dam brata ty mi dasz siostre. Zalety? Bedziesz mieł kogo bić w domu :)

Mam siostre i brata -,^ Zalety? Czasem pomaga... Wady? Brat jest starszy silniejsyz i ma większą władze... 2-go nie chce thx -,-

Bayba 17-08-2005 00:39

Ojjj te foty to naprawde bardzo kiepskie :/// moim zdaniem powinna wygrać ta fotka gdzie jest pokazany swiat z tibi z plasteliny :D to foto wymiata a reszta SUX :D :P GRATZ dla 3 miejsca :D :cup:

Arbalest 17-08-2005 12:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Venderer
OMG, to tylko uwidacznia prawde, iż nie czytasz poprzednich wypowiedzi i piszesz 1 lepsze myśli... Ale cóż, twoje zdanie.

Tak, to moje zdanie więc sie na mnie nie "rzucaj", bo każdy ma prawo do własnego zdanie. I nie pisze 1 lepszej myśli tylko wypowiadam sie na dany temat. Masz coś przeciwko temu?? Powiedziałem tylko to co uważam. To, że mi się 2 praca bardziej podoba, bo jak juz mówiłem wcześniej coś się tam dzieje... To moja i tylko wyłącznie moja sprawa. To, że ci sie co innego podoba to juz TWOJA sprawa. -.-

Venderer 17-08-2005 12:24

Cytuj:

Tak, to moje zdanie więc sie na mnie nie "rzucaj", bo każdy ma prawo do własnego zdanie. I nie pisze 1 lepszej myśli tylko wypowiadam sie na dany temat. Masz coś przeciwko temu?? Powiedziałem tylko to co uważam. To, że mi się 2 praca bardziej podoba, bo jak juz mówiłem wcześniej coś się tam dzieje... To moja i tylko wyłącznie moja sprawa. To, że ci sie co innego podoba to juz TWOJA sprawa. -.-

Ta twoja sprawa, ale prosze niewypowiadaj się jeśli nie wiesz całej prawdy bądź nie czytałeś poprzednich komentarzy, chyba, że naymyślnie napsiałeś że jest to 2 dzieci i mają płaszcz rodziców. Więc.... n/c

Pramus 17-08-2005 13:43

Cytuj:

Nie gadaj, ze dwoje dzieci, bo dla twojej wiadomosci on jest w twoim wieku -,-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:00.