![]() |
Heh
Ja lootuje około 20k oz. 3 razy w tygodniu z Mintwailn. Za Uhy się zwraca, za Gfb sie zwaraca, za Stealth ringa sie zwraca i jest z tego wielki + |
muj loot bag miał tylko 15k oz i zarobiłem na nim jakisi 1k morze 2k niepamient
|
Cytuj:
|
|
@up
wszystko ladnie, pieknie ale nie bardoz widac xD |
ja nielicze na dni tylko na godziny :) w godzine robie 3000.oz+ w tombach w ank
i wychodzi okolo 3k nietracąc przy tym 1 uha. czyli się zwraca. |
Cytuj:
Cytuj:
@Nayebek Gratz loota, zajefajny jest, az mnie zazdrosc bierze jak go widze na zdjeciu i ile on ma capa! ach miodzio Cytuj:
|
My loot
Siema all
Ja zawsze jak wracam z Mintwalin mam loota ok. 12000 oz(warty ok. 6k)+ 2k w gp nic ciekawego ale zawsze jest:P:cup: a propo kosztów to trace tylko 1k na strzaly albo bolty |
moj rekord 8k oz+ z tomby w 1,5h (3,8k)
|
150k oz od save do save na dragach. Zbierałem wszystko co sie dalo. Zarobilem kolo 85k? Drag shieldy, WoI, serpenty, hammery :).
|
Cytuj:
|
Backpack złota od nooba co mi się wrąbał na respa :) zablokowałem go na guardzie.
|
Mój najcenniejszy loot z Demonii :P
http://i2.photobucket.com/albums/y18/szpila/demona.jpg |
No cóż...
Tylko small ruby z amazonki i to wszystko. |
Mój warzył 12k+oz z tombu :cup: {2handed mace świecidełka Poison daggery ss wandy i rody itp} wartość 45~k
|
Mój najlepszy loot to 20000 oz. z guardów w trche ponad minute moim 8 levelem ... :D ledwo sie zalogowalem a juz jakis 86 ek niósł loota...wiec sobie wzialem :D :cup:
|
moj loot warty byl 10k wytachany z zamku obok ab'dendriel :D
|
Loot bp z dragon lair w venore. Nie pamiętam ile ważył , ale w każdym razie dużo bo zarobiłem na nim 200k:D W tym miałem rh z dl więc troszke do kasy naleciało:p
|
coś koło 35k.oz, zarobiłem na nim 63k, Dwarfy Guardy
|
Elo all ;)
Mój best lot to 2 Royal Helemty , Dragon Lord Trophy , Woi , Small Diamond i 3k z kasy (w 1,5 na d-lair ank) Gz Waszych lootów :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:57. |