![]() |
@crowal nie plyna tylko zwiewają al ze zirio sie topi czekaja az go prince wylowi xD
@up a czego nie mogą UE na to pozwala xD |
Fake bardzo mi się podobał :D Jak na pierwszy raz, to super :D Czekam na 4 część :) Świetnie wyglądała ta scena walki po dwóch stronach rzeki :P
|
Buuuuuuu nie wczytuja mi sie linki :( A sadzac po komentach fejk musi byc fajny xd
|
@up :( a mozesz powiedzec jak to wyglądna jest czerwony ,,x''?
@ 2 up 4 czesc bedzie najkrótsza ale potrzeba mi bedzie na nią troche czau bo nie moge jednoczesnie grac i robic;( PS thx dla mosaka za dostarczenie pomocy do 4 czesci:) @2down wiem robilem na pospiech troche bo tu ccha zeby wiecej na pw ccha wiecej to co ja mialem zrobic;( robilem szybciej |
Bardzo fajny fake nie czepiam sie do fabuly, nie podobaja mi sie tylko napoczatku te krzywe wybuchy, czary i to ue, bo ue inaczej wyglada :P
Rob dalej nie moge doczekac sie kolejnych czesci |
Ah te ludki ;D
Te ludki idę w BARDZo równym szyku :p
Ogólem to był mógł się bardziej przyłożyć ;) |
Przy komencie "Brzydacy Kontra mali" i "Heheheheheh xD i znowu orci przgraliscie xD" widac w prwaym górynym rogu ze ziomek wali z e-wawe
w dwa orcy z dołu ma red hp a z góry ma yellow hp. na następnym obrazku widać że teen z yellow dostaje za 30 i pada aa ten z redem dostaje za 100 i pada. zouważyłem narazei tylko taki błąd ;) |
Cytuj:
|
@up
To nie wiem tylko ty masz taki problem :( CHCIAŁBYM ogłosic ze fejk zostanie opuzniony z powodu ********* sie ojej myszki:(skarki kierowac do mojej myszki:) |
Udalo mi sie ptaszydlo :) muj 1 fake :P
http://img6.imageshack.us/img6/3118/zamek0ft.gif |
GZ ale to chyba nie tu jest temat 1 prace -.-
|
Cytuj:
Wyglada to tak, jak walki w knajcu ( knights and merchants ) |
mzoe i tak ale nie ten temat xD ja tez uwazam ze wajny pomysl wykonanie tez nie zle:P
|
A kto wie co to za zamek :>
|
Ten kolo aba elvenblane czy jakos tak chyba
|
Może być tylko że to troszke zabardzo namjeszane ten cie lubi 4 obrazki potem już nie potem znów itd... :p
Wykonanie 7\10 Fabuła 7\10 troche to namieszane... |
Bardzo fajne story ale widzialem lepsze
|
Po której wkoncu stonie są te Dwarfy ? Orkow czy ludzi? :confused:
|
Fajny fake
Wykonanie 9,5/10 widzałem bardzo szczegółowe błędy Fabuła 10/10 Masz talent do fakeów. Czekam na następną 4 część. |
GRAtz ładny fake
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:57. |