![]() |
Ladnie zrobiony ax szkoda ze looka na screenie nie zrobiles bylo by bardziej wiarygodne hociaz i tak bym powiedzial ze to fake :baby: :baby: :baby:
|
Jesli to fake to doskonaly, bo grafika rodem z tibi, wszystko zdaje sie byc na swoim miejscu a jakos nie umiem sobie wyobrazic, ze koles mogl takie cos narysowac sam :F Chyba, ze to jakas grafika? :F
Narazie nie wypowiem sie, ale przychylam sie do zdania, ze to nie fake ;d |
Cytuj:
|
Ja uwazam ze FAKE! podobny do fire axe tylko inne kolory i wyszczerbiony:P ja uwazam ze FAKE!
|
Cytuj:
Po 1: To moje zdanie Po 2: Gowno mnie obchodzi, ze tego nie ma w plikach .spr panie znawco Po 3: Nie ma czegos takiego jak "REALNYM ŚWIECIE TIBII!!!!!!!!!", chyba, ze juz nie odrozniasz Tibi od RL world, wiec z czym do ludu? :/ Edit@: Jesli czepiac sie juz szczegolow, to pisze sie noob'y a nie nobby |
Nezle zrobiony jak dla mnie to jest spox :)
|
Cytuj:
2. Od .spr się zaczyna. 3. W tym przypadku są 3 rodzaje: 1. Świat realny. 2. Świat realny TIBII. 3.Fake'i o Tibii. A co do noobów, sorka mała pomyłka, już to porawiłem. |
Interesuje mnie jedna rzecz: Jak już ktoś tam napisał na 2 stronie gdzieś że moderator to przeniósł to na jakiego *&^%* jeszcze spamujecie że to fake skoro do cholery WIDAĆ że to jest w dziale fake -.-
A toporek niezły jest. |
Nie ma czegos takiego jak realny swiat tibi, bo tibia sama w sobie jest nierealna ;d
|
POsluchajcie, on nie wklejil tego tak ze narysowal to w paincie a potem gdy zabil Dla to wklejil tylko zrobil tak:
Narysowal tego Axa w paincie i podmienil spr. z np. Fire Swordem. i gdy fire Sword wypadl to wygladalo jak to Axe i wtedy zrobil screena zeby na wszelki wypadek nie bylo zle wklejone! Ameryke odkrylem co nie? :P |
Proponuje zobaczyc w jakim dziale jest to zdjecie -.- a potem komentowac
|
Nastepny wielce oswiecony... proponuje przeczytac wszystkie posty a potem komentowac
TO ZOSTALO PRZENIESIONE!! |
Koniec dyskusji.Ładny fake,byłbym w stanie uwierzyć w to axe ale jeżeli nie ma tego w .spr to nie może być tego w PRAWDZIWEJ TIBII (a nie realny świat tibii ; ) )
|
ludzie jeżeli to jest w dziale Fake to to jest Fake no nie? - Proste i logiczne (chyba że modki przenieśli temat ze zdjęć do fake :baby: :baby: )
|
Cytuj:
|
Fake... Taki sobie ale do czego to ma prowadzic ??
|
Bardzo ładny axe o ile ty to rysowales!!
To bylo na tibia Ots...... -.- xD Gratuluje ci pomyslu axa!! Fajnie by bylo gdyby byl ten axe w rl tibia xD :] |
zamknac temat moze i nie odswiezac?^^
|
Przerobiony Fire axe. Ten sam krztałt, ale fajny pomysł wielkie GZ.
|
Ludzie zwrócie uwage że bronie i tarcze które wylatują z potworów są w worku a ten w worku nie jest więc to fake
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:18. |