![]() |
Cytuj:
Rizufina/lvl26/mlvl4/Julera /Thais |
A co to mecz w nocy czy ja mam monitor rozwalony LOL
jak w nocy to nielegalny ||,,, ||¦¦¦|| ||,,, |
Bardzo fajny mecz jaki byl wynik
Kto jest za aby byly turnieje w pilke w tibii np guildiowe :D |
GKS RUBERA!!
ale więcej graczy znajdĽ i większe boisko :D |
Dawno mnie nie bylo ale widze ze sie podobalo.
Co do boiska to wina Dezertera on robil :] Piłke mozna zdobyc w sklepie z eq(tam gdzie lopaty) kosztoje 111gp nie mozna podniesc do plecaka wiec trza ja gdzies wrzucic najlepiej do domku |
Fajny mecz:D naprawde spoko:))
|
~~ Szkoda że ja nie robiłem ss-ów że też nie pomy¶lałem 8) . A te wyszły całkiem nieĽle :D ~~
|
heh fajnie zorganizowaliscie mecz szkoda tylko ze noc byla i bylo ciemno bo niebylo pilki zabardzo widac :P
|
Haha nie wiem czy tak sie gra ale lord or suffer was wali
a bitador mial czerwona czahe a i dla was wszystkich niech wygra najlepszy!!!!:P |
Meczyk fajny fajny ja tez juz 2 spotkania rozegralem 2 na 2 ;] tylko biegalo siem po ogniu zeby bylo ciekawie ;] :D
|
hehe fajny sposób :D Musze kiedy¶ wypróbować :]
|
Ogulnie spoko tylko szkoda ze nie było większego boiska i więcej zawkodników bo by były lepsze akcyjki 8o . Pomysł ciekawy i miło się to ogl±da
|
Fajne fajne tylko... dziwny pomysł żeby grać w nocy :P
I po ile trwały połowy? |
Kto komentował całe zaj¶cie?:D
|
To był mecz towarzyski i grali¶my jak chcieli¶my :]
|
fajny meczyk
a tak z ciekawosci kto wygrał?? :P |
¦WIETNY MECZ...
A kto wygrał?? - Pewnie drużyna czerwonej czaszki :] A pomysł z mistrzostwami to super motyw...Trzeba będzie napisać do Cipów |
hehe fajne :) a skad mozna wziasc pilke?? bo ja narazie gralem ale bagiem :P
---- ok mam pilke :P mieliscie jakiegos sedziego ??bo u nas na meczu zeszly sie nooby i robili za Cip Liderki :P |
fajne moze by tak zrobic RUGBY w tibii?? pilka moze byc paczka, albo jakie scierwo(bo pilka kosztuje 111gp w carlin ale warto)
|
Fajny meczyk musze skombinować piłke i z kolegami pograc :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:34. |