![]() |
Cytuj:
Tak wogóle to wielka strata dla polskiego wychowania obywateli w "kultóże" Uczcijmy to sekundą ciszy. |
troche szkoda....
Lubilem Babke i Mariolke B) MaRiAn tez fajny byl (wredny s****ysyn) ~~~~~~~~~~ |
@Snipal
Racja ale tylko dlatego że skończyły im sie pomysły. |
Świat wg kiepskich to jeden z najlepszych seriali komediowych w polsce!!wszystko w nim śmieszyło!krytycy znajdują się w mniejszości wystarczy popatrzeć na oglondalność.oczywiście śwk vs śwb wygrywają bundy ale ich też gnoje znieśli;/mam nadzieję że kiedyś ferdek wróci!!
|
Cytuj:
|
SWK nie byl moze szczytem inteligencji, ale ja juz sie boje tego, co nam zaserwuja teraz...
Skoro SWK popadal w rutyne, to co powiecie o tych wszystkich tasiemcach? Tam to dopiero jest rutyna... Jak to powiedzieli w Shawshank Redemption, jest to rutyna z rutyna i malym dodatkiem rutyny. A moze zamiast tego puszcza Dragonball? ;) Bo kolejnej edycji historii jak to paczka 5 przyjaciol z sierocinca/szkoly/szamba/piaskownicy dorasta i sie przyjazni, nienawidzi, kocha i zdradza, to ja juz nie strawie... |
@up
Ale te tasiemce mają byćzałosne a nie śmieszne, a to bardzo ułatwia sprawę. I tematy do opery mydlanej to pestka. Wybierasz losowego bohatera potem wybierasz losowe zdażenie typu: zdrada, miłość, wygrana, choroba, problemy rodzinne. Później tylko uruchom swoją wyobraźnie i określ dokładniej i wsio. Dlatego można być dobrze poinformowanym o tym co się dzieje w telenoelachczytając tylko streczenia z gazety, bo oprócz tego co jest w tym streszczeniu w serialu znajdziesz tylko marne popisy naszych wyśmienitych aktorów. Cytuj:
|
Reszta różni się całkowicie, bo głowa rodziny zamiast sprzedawać obuwie to chodzi w kapciach.
|
To był taki za***isty serial ;(
|
Stosunek do serialu miałem raczej neutralny, nie specjalnie oglądałem, ale też nie miałem nic przeciwko żeby z kimś sobie popatrzyć. Ciekawe tylko, co dadzą zamiast ŚWK (oby nie jakąś brazylijską telenowele).
|
Cytuj:
|
Ehhh...Ferdek z rodzinką byli za***isci :/ .Teraz w ten czas będa puszczali pewnie Bar europa -.-' .
|
Nie wiem czy więkoszśc z Was, zauważyła co wyrazał ten seriel. Był on satyra polskiej rzeczywstośći. Serial był bardzo dobry, lecz kolejne odcinkii były juz oklepane. No nic raz na zawsze powiemy Paździochowi NIE :) Mendy jedne :P
|
Teraz tylko czekać aż jakąś telenowele dadzą...lepiej by zrobili jakby "Pełną Chate" zaczęli emitować...albo najlepiej:Puścić Bundy'ch od pierwszego odcinka,tzn. jak jeszcze to kręcili bez dzieci,chociaż bez Kelly to już straci swój urok :P
|
NARESZCIE.
Ten serial był tak głupi, idiotyczny i żałosny (zresztą jak prawie wszystko na Polsacie), że wolę się na jego temat nie wypowiadać. Imo nie dało się tego oglądać. |
xD Szkoda bo oglądałem wszystkie odcinki ;P I wszystkie mi się podobały ale co tam ;) nie będziemy płakac ... chyba
|
O nie! wyrzucili najbardziej prymitywny serial jaki byl na polskiej antenie : )
oby nie zamienili tego na jakis podobny syf |
Dodalem sonde, bo widze, ze zdania są podzielone.
|
50/50.
@Gohan : Wg mnie SWB to szmira ;) Nie podoba mi sie ten serial. |
Wkońcu będzie spokój, bo Kiepscy już nudni się robili...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04. |