![]() |
Domek nice
|
Cytuj:
To żaden zaszczyt GM na czerwono pisze private do wszystkich ludzi jednoczesnie jak np pisze ze gs zlurowany na moscie krasi to nie pisze do ciebie tylko do wszystkich ktorzy sa online a Do mnie Zigi zagadl kiedys na gg ale zapomnialem zrobic screena Nice photo dawaj wiecej takich plx |
Ja tak sobie myśle, że moglibyście czytać te tematy bo takto jest temat 3x dluższy niż powinien a Zigi musi co chwile sie produkowac
|
Nie lepiej wyglodaly by fotki gdybyscie Bubble pokazali w akcji np z DL.
|
Cytuj:
@Reszta CZYTAJCIE CZASEM RESZTĘ POSTÓW ! omg ! @Zigi Widzę, że masz z tego niezłą zabawę, to, że tutaj się roi od "głupich ludzi", niektórych można nazwać "noob'ami", wiedzą wszyscy. Więc nie zakładaj takichy tematów. @Modki Close topic plx~ |
Oh Zigi, Zigi :P
Może jak by(ście) zobaczyli screeny z demonów to by było lepiej... Zigi, jak będziesz szedł to się z chęcią przejde =) Jak coś to msg... |
Ha... a ja tez na demony ide.. buehehe i mi te noobki moga naskoczyc, omg, alez ja piekny, dobry i w ogole... a reszta niech sie scierwem ratow wypcha, ot i co! :P
<ironia> Co do Zigiego, od razu jak zobaczylem tego screena to sobie pomyslalem, ze zamiescil go ironicznie... ale czytajac dyskusje sie niezle usmialem... widac, ze Zigi ma powod do smiania sie z was... respect 4u, Zigi :) |
hmm
zigi ja gej ?? co ty gadasz??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I nie mówie, ż to zaszczyt, naucz się czytać~ |
@zigi
Do you want to buy brain for 1000 gold? |
up
Chetnie tylko najpierw pomysl o modelu dla siebie, mysle ze do 10 gp cos sobie wybierzesz :] |
koles o co ci chodzi podniecasz sie ze bubble napisala ci thx :| mi gm napisal hello i co w tym takiego dziwnego :D
|
up
ty tez nie umiesz czytac i nie pofatygoales sie zeby przeczytac co napisalem pod spodem? żalosne .. |
phi
no co ty sie bubble boisz??
|
slabe
|
nie widze ss:(
|
Bez komentarzu.
|
ulala
Noc coment too lol :evil:
|