![]() |
Oj, na szczescie Sergio dobrze to przyjal ;/ Szkoda go.
A co do filmu to muza dobrana idealnie :| szkoda tylko, ze w tego typu filmie (pozegnanie) =( |
troche go szkoda, ale zaco GM mu deletnal postac za lurowanie ?? lolz
dobrze ze mi jeszcze nieskasowano postaci za lurowanie :p |
Zaczeło sie od tego że sergio lurowal gsy masowo nieraz po 8 naraz . ale gdy troche z lvlem podskoczyl zaczol zastraszac i pa innych graczy kazał płacić sobie haracze.I to na tyle nie był on wcale taki fajny jak myślicie potrafił zajść za skure i do tego grał w 2 osoby na 1 koncie z qmplem deleted należał mu sie i to na tyle nic dodać nic ująć.
|
JAk?
Ja mam jedno pytanie jak sie robi takie filmiki w wmv, w jakim programie..do reszty sam dojde tylko podajcie tytuł programu :D
|
Cytuj:
Sergio to kawal ch***, ale respect nalezy mu sie m.in dlatego ze stworzyl najsilniejsza ekipe na serwie, swietnie nia dowodzil i byl praktycznie nie do ruszenia przez dlugie miesiace, pomimo wysilkow wieeeelu silnych graczy. Zawsze byl wierny Boundowi, nigdy nikogo nie zdradzil... |
Eh... nie znam kolesia ale i tak go mi zal :( stracic taka postac :(.
Ktos cos pisal ze przejechal by sie to tego GM'a. Co mu zrobisz? nic deleted i tak bedzie :/ |
Cytuj:
|
Fajny Filmik
Szkoda mi go :( tyle grania poszlo sie pier*****
Tylko co sie stalo z jego eq? tez sie poszlo je****? |
Filmik naprawde swietny, ladnie zrobiony, muzyka oddaje jego klimat. Ogladajac go az sie lezka w oku kreci.
|
no szkoda
bardzo szkoda byl spoko ziom ;/ wiem co musi czuc tez mialem cos podobnego
|
mi sie muza otwarza ale nie film:( dlaczego moge prosić o pomoc
|
za dobrze sie nieznam ale mysle ze Ci jakiegos kodeka brakuje
|
Daj ktos tytul piosenki.
|
Linkin Park- in the end (tak mi siostra powiedziała a ona zan sie na nich :P:P)
|
spoko filmik
|
??
Nie wiedziałem że on dzielił konto to moze tlumaczyc jego zachowania tu byl spokojny a na drgi dzień szalal. Jesli wiekszoć bound ma takie zmienne nastroje to oznacza że wiekszość z nich dzieli konto?? Co do filmiku Spoko :)
|
1. Tak, Sergio dzielil konto z kolega od 80lvlu, sam to powiedzial.
2. Tak byl zly, ale byl bardzo lojalny i stal sie legenda. 3. Nie od zawsze byl najsilniejszy, kiedys Huch'net go wyrzucil z Valorii i Sergio nie mogl grac poniewaz byl "hunted forever". Sergio zaplacil Huch'net'owi 300k i o ile pamietam demon helmet. Huch'net go uwolnil, co bylo wielkim bledem. Sergio szybko zaczal robic kolejne levele i zebral swoja ekipe z ktora wygral wojne ze Swat Team. 4. Sergio stal sie jednym z wladcow Valorii, potem przyszla wojna Shadow Pilgrims kontra Heretics, ktora wygralo Heretics. Potem Heretics przeksztalcilo sie w Bound. 5. Ci, ktorzy mowia ze Sergio to "kawal ch***" nigdy go nie znali i sa kompletnymi laikami w historii mojego swiata(czyt. Valorii) Sergio byl liderem doskonalym, najlepszym jakiego kiedykolwiek w calej Tibii poznalem. Spoczywaj w pokoju... (Prawie wszytkie poprzednie posty sa bzdura i wymyslami graczy ktorzy go nie znali, ktorzy nie znali takze historii Valorii) |
Cytuj:
*******icie bzdury ****a bardzo mi go zal jak ogladalem ten filmik to lezka mi sie w ou zakrecila ... |
nie na temat ...
News ...
za temat na forum (dokladnie ten) zostalem z huntowany by Behehuh ......... 11:50 Behehuh: Your payment is 20k atm, IF you want to be free send it to my darashia depot, ................ ktoś masz szczęście .... |
Nie przestrzegal zasad gry i dostal kare... wedlug mnie za surową po obejrzeniu tego filmu zgadzam sie z sir duetem az łezka sie w oku zakrecila ale naleza mu sie gratulacje ze wczesniej nie zrezygnowal i teraz tez nie rezygnuje....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:44. |