![]() |
Ja chce tyle MG- long swordow , blessed shieldow , Dragon legow , MPA , Grat Axe , Golden Botsow ile bogow naliczylem :evul:
|
Cytuj:
Po co by robili cofke jak moga podczas restartu serva zainstalowac i po sprawie ;) |
Hehe, jak dla mnie zamiana Depot Cheast'a w Royal Tibia Mail jest najlepsza.
Oby serwery nie zostały cofnięte ... |
10:41 GM Harmoniaqueen: There is a bug in the item description in the moment - do not trade items you don't know, please. CIP is working onit
Prace juz trwaja.Pozostaje tylko czekac :) |
Co to jest ta cofka :o
profesja: knight :sword: skille: 46/44 ;( LVL: 17 ;( ;( |
ja na rookslayerze (eternia) mam 10:48 You see a magic sword (Atk:16 Def:11).It weighs 38.0 oz. xD
|
hehe znowu cipsoftom coś sie pokiełbasiło, nie ma sie czym podniecać, statystyki broni sie nie zmienily tylko nazwy, po updacie mozna sie było spodziewac mniejszych lub wiekszych problemów.
up. cofka to cofniecie serwerów do stanu jaki był zapisany wczesniej. Po to są właśnie codziennie save serwer, w tym czasie serwery sie oczyszczają ze śmieci i zapisuje sie stan faktyczny. Gdyby nastąpił jakiś błąd albo tibia znowu została haknięta wtedy serwery zostaną cofnięte do stanu z przed 1,2 -10 dni w zależności od potrzeb. To znaczy że jesli byłęs na DL wbiłeś 50 lvl i zlotowałeś dsm, a na nastepny dzień jest cofka o 2 dni to nie bedziesz miał ani DSM ani 50 lvl |
Nie wiem co sie dzieje! Mam to od 22 sierpnia 2005 (przedtem wszystko bylo good)
Legion Helmet- 10:53 You see a studded helmet (Arm:4).It weighs 31.0 oz. Scale Armor- 10:53 You see a doublet (Arm:9).It weighs 105.0 oz. Studded legs- 10:55 You see golden legs (Arm:2).It weighs 26.0 oz. MAM GOLDEN LEGSY :D (szkoda ze to tylko bug... :)) Dwarfen Shield- 10:56 You see a rose shield (Atk:0 Def:26).It weighs 55.0 oz. Spike Sword- 10:56 You see a sabre (Atk:24 Def:21).It weighs 50.0 oz. Scarf- 10:57 You see a mystic turban (Arm:1).It weighs 2.0 oz. Leather Boots- 10:57 You see steel boots (Arm:1).It weighs 9.0 oz. Wędka- 10:58 You see a ships telescope.It weighs 8.5 oz. WTF COS TAKIEGO ISTNIEJE?! Backpack- (wielu z was wie o bp) 10:59 You see a present (Vol:20).It weighs 25.0 oz. Nieuzywana pochodnia- 10:59 You see a burnt down torch.It weighs 5.0 oz. Burnt down znaczy spalona (czyli zuzyta) 10 robaków (worms)- 11:00 You see 10 lockers.They weigh 2.0 oz. Skrzynka (dp)- 11:00 You see Royal Tibia Mail (Vol:30). hehe... to mnie rozwalilo List (niuzywany;eng. letter) 11:01 You see a label.It weighs 0.5 oz. Zasteplowana paczka (stamped parcel)- 11:01 You see a stamped letter (Vol:10).It weighs 18.0 oz. WTF?! Spear- 11:01 You see It's the magic Cyclopmania Sword (Atk:30 Def:0).It weighs 20.0 oz. LOL Mace- 11:02 You see a magic sword (Atk:16 Def:11).It weighs 38.0 oz. Gram na furorze wiec JESTEM PIERWSZYM POSIADACZEM MAGIC SWORDA NA FURORZE!!! :) Melon- 11:03 You see a carrot.It weighs 9.5 oz. Nie wiedzialem ze melon to marchewka :D Jablka sa bananami, wisnie winogronami, niebieska butelka z winem jest zieloną butelką z winem (czyżby daltonizm?), gp to small amethyts, platynki to yellow gemsy, bag to basket Wymienilem tyle ile moglem- wg mnie cos sie dzieje z ich baza danych, albo... niee to niemozliwe, ale jesli to... brrr.... moze hackneli serwer Cipow? Ale to niemozliwe wg mnie |
zauwazcie ze pojawily sie nowe nie spotykane nazwy przedmiotow czyzby tak duzo przedmiotow nie zostalo odkrytych :P
|
11:03 You see a light mace (Atk:36 Def:12). 8o
Niestety to tylko skull staff. |
heheh...to jest nawet zabawne czasami jest sie z czego posmiac :D 8o
11:35 You see a green cushioned chair. - Lawka :D 11:29 You see 29 pears. - Dragon Ham xD 11:29 You see a depot chest. - skrzynka pocztowa 11:28 You see a pool. It is empty.- Latarnia 11:28 You see You look fine today. - Tapeta (u krolowej w Carlin) 11:26 You see a poison dagger (Atk:26 Def:15).- Serpent sword 11:26 You see a longsword (Atk:100 Def:1). - ice rapier :o 11:25 You see a mystic turban (Arm:1). - Scarf Itd.... 8o |
Niektóre zmiany nazw są naprawdę śmieszne... :
Blank rune is the best: 11:39 You see your own dead body.It weighs 1.2 oz. 8o Mam nadzieję, że to szybko naprawią i obejdzie się bez cofki... |
Jak bedzie cofka to sie wkurze wylotowalem boszki z necro.
|
Dwarf
11:46 You see a dead orc and wolf (Vol:10).<- a dednal dwarf
|
Depo
Siema! Ale zmian w tej Tibii...
ja zauważyłem, że dopo jak jest otwarte, to ma nazwę: stepled parcel :D :D :D :D :D :D :D :D |
12:02 You see a thunder hammer (Atk:19 Def:13).It weighs 29.0 oz. :D:D:D<scimitar
|
11:47 You see an ancient rune.It weighs 15.0 oz.This rune vibrates with ancient powers. It seems to be rotting rapidly. - ksiazka kucharska
11:48 You see It's the Sword of Valor (Atk:25 Def:0).They weigh 20.0 oz. - thorwing stary 11:48 You see a family brooch for level 2. It's an "adori flam"-spell (3x).It weighs 1.2 oz. - nie trzeba tlumaczyc 11:48 You see It's the magic Cyclopmania Sword (Atk:30 Def:0).They weigh 80.0 oz. - speary 11:49 You see 14 model ships (Atk:0 Def:0).They weigh 11.2 oz. - sniezki 11:50 You see 36 pears.They weigh 1080.0 oz.a red apple. - dragon ham |
Po co każdy wypisuje zmienione nazwy itemów -.- ? Zwykłe nabijanie postów.
|
A patrzyliście na Royal Helmet? To jest Amazon Helmet! :D albo You see The shield is made of dragon scales (Atk:0 Def:25)
hehe fajnie |
Czy oni to zrobili specjalnie, oby to szybko naprawili X( X( X( X( X( X( X( X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:45. |