![]() |
HEHE no to co w takim razie gdzie to mialem napisać? ktoś to musi przeczytać z obslugi :P i sie zastanowić!
|
Mogłeś napisań na PW, na maila na GG w temacie dotyczącym wyglądu strony lub stworzyć temat (który by pewnie został zamknięty;)). Ale nie w temacie związanym w znikomym stopniu z tą problematyką.
|
no dobra niewazne ale moze by mi ktos odpowiedzial wreszcie czy zmienicie layka czy nie bo przydało by sie..... odpowiedzi na prywatnych wiadomosciach moze lepiej :P
|
W "o wszystkim i o niczym" są tematy gdzie można pisać swoje sugestie i rady
Ups pomyliło mi sie z innym forum. Dómbo ma racje. Dawno tu nie zaglądałem i wszystko mi sie miesza :] |
Cytuj:
Jedno forum niżej - tibai.pl opinie, sugestie~ Brzmi lepiej, nieprawdaż ;) :miecz: |
dobra... bede dawal glosy jak bedzie w poznaniu;P
|
Cytuj:
Dostal maila od ludzi z ConQuest w listopadzie a nas poinformowal na poczatku kwietnia (zlot odbywa sie 30kwietnia -3maj) to nawet nie bylo na nic czasu. Dlatego nici w tym roku bo nie ma kiedy tego przygotowac. Za rok moze sie uda.... |
Zaglosowalem dzis i jutro tez zaglosuje, mamy male szanse na wygrana, ale nie wolno sie poddawac i trzeba probowac!
|
Jak tak Wam zależy to marsz do spożywczego po tosty i zajadamy! A kody na nagrody ;).
|
już w pierwszej 20 jestesmy!!!
|
njapierw wygramy to pozniej bedziemy glosowac na miasto tak jak powiedzial bosal :] Ale krakow jest the best!!!!!!!!!!!1
|
Dobrze powiedziane (napisane) a ja mam jeszcze mala odezwe do forumowiczow: "Apeluje do tych zracych tosty,aby do konca trwania konkursu opychali sie wlasnie tymi, a Ci ktorzy ich nie lubia (np.Ja) niech chociarz nie zapominaja o codziennym glosowaniu!"
|
Cytuj:
Przypomnę.... @Bosal A jeśli nie wygramy samej imprezy, a wygramy kamerę cyfrową Samsung albo inne nagrody rzeczowe: aparaty cyfrowe, odtwarzacze MP3/CD, sprzęt DVD, smycze z uchwytem na komórę [cytat ze strony] to sprzedasz je na allegro, i za tą kase pokryjesz opłate za domene itd? ;) |
Dobo : Moim zdaniem lepiej bylo by zorganizowac jakis konkurs z tym czymś jako główną nagrodą.
|
Cytuj:
Np na layout dla naszej strony, w oparciu o wzór który Ci kiedyś pokazałem (eternal lands) :D To byłoby dobre! A za Taki layout nagroda byłaby chyba odpowiednia :D :miecz: :sword: |
No ja też sądzę, iż nagroda za pracę tylu użytkowników nie powinna iść w prywatne ręce bosala. Moim zdaniem też powinniśmy zoorganizować jakiś konkurs, w którym nagrodą był by ten przedmiot (wygrany w tostimprezie). Co Ty na to, bosal?
|
Cytuj:
Ale co taki "biedny" Bosal mógłby nam dać? Tosta z serem? Praktycznie nic oprócz podziękowań. A z koleji co to dla nas za wysiłek, kliknąć raz na dzień myszką. Praktycznie żaden. (a co będzie nagrodą :D :P :D ) |
Bobercjusz miśq nareszcie wróciłeś ! :)
Bosal mógłby przekazać swoją nagrodę z tostkonkursu osobie, która by wygrała konkurs organizowany przez tibia.pl. To by było dość ucziwe. Dlaczego nie allegro? A dlatego, ponieważ użytkownicy mogą później oskarżać, że bosal nie wydał całej kasy ze sprzedaży sprzętu na tibia.pl. |
no to się zobaczy napewno kasy z tego nie wezme dla siebie mozna tez konkurs sie okaze najwazniejsze aby wygrac...!!
|
Wedlug mnie impra powinna byc w miescie, w ktorym oddano najwiecej glosow :] . By wiecej ludzi glosowalo i bym mial duuuze szanse :P :P . Mam 21 maili i od momentu kiedy sie pojawil news oddaje glosy :P (napoczatku nie mialem tylu maili :P ) .
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50. |