Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Chcemy imprezy? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=4729)

malukas 18-04-2004 18:08

HEHE no to co w takim razie gdzie to mialem napisać? ktoś to musi przeczytać z obslugi :P i sie zastanowić!

Gonzo von Krenzel 18-04-2004 18:12

Mogłeś napisań na PW, na maila na GG w temacie dotyczącym wyglądu strony lub stworzyć temat (który by pewnie został zamknięty;)). Ale nie w temacie związanym w znikomym stopniu z tą problematyką.

malukas 18-04-2004 18:21

no dobra niewazne ale moze by mi ktos odpowiedzial wreszcie czy zmienicie layka czy nie bo przydało by sie..... odpowiedzi na prywatnych wiadomosciach moze lepiej :P

Jedi 18-04-2004 18:37

W "o wszystkim i o niczym" są tematy gdzie można pisać swoje sugestie i rady

Ups pomyliło mi sie z innym forum. Dómbo ma racje. Dawno tu nie zaglądałem i wszystko mi sie miesza :]

Dan the Automator 18-04-2004 20:01

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Jedi
W "o wszystkim i o niczym" są tematy gdzie można pisać swoje sugestie i rady
Pudło!
Jedno forum niżej - tibai.pl opinie, sugestie~
Brzmi lepiej, nieprawdaż ;) :miecz:

Asior 18-04-2004 20:23

dobra... bede dawal glosy jak bedzie w poznaniu;P

Dr. Omader 18-04-2004 22:53

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Kicia
Hehe, ConQuest. Coś tam przebąkiwali, że będzie organizowanego coś związanego z Tibią ;).
No mial byc ConQust, tzn. bedzie ale bez nas bo nasz kochany Bosal zaspal....

Dostal maila od ludzi z ConQuest w listopadzie a nas poinformowal na poczatku kwietnia (zlot odbywa sie 30kwietnia -3maj) to nawet nie bylo na nic czasu. Dlatego nici w tym roku bo nie ma kiedy tego przygotowac. Za rok moze sie uda....

mani 19-04-2004 09:57

Zaglosowalem dzis i jutro tez zaglosuje, mamy male szanse na wygrana, ale nie wolno sie poddawac i trzeba probowac!

Gonzo von Krenzel 19-04-2004 18:34

Jak tak Wam zależy to marsz do spożywczego po tosty i zajadamy! A kody na nagrody ;).

bosal 20-04-2004 13:40

już w pierwszej 20 jestesmy!!!

Pit 20-04-2004 14:36

njapierw wygramy to pozniej bedziemy glosowac na miasto tak jak powiedzial bosal :] Ale krakow jest the best!!!!!!!!!!!1

mani 20-04-2004 21:04

Dobrze powiedziane (napisane) a ja mam jeszcze mala odezwe do forumowiczow: "Apeluje do tych zracych tosty,aby do konca trwania konkursu opychali sie wlasnie tymi, a Ci ktorzy ich nie lubia (np.Ja) niech chociarz nie zapominaja o codziennym glosowaniu!"

Dan the Automator 20-04-2004 21:16

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez bosal
już w pierwszej 20 jestesmy!!!
Dobra dobra, ale ciągle nie odpowiedziałes mi na pytanie.

Przypomnę....
@Bosal
A jeśli nie wygramy samej imprezy, a wygramy kamerę cyfrową Samsung albo inne nagrody rzeczowe: aparaty cyfrowe, odtwarzacze MP3/CD, sprzęt DVD, smycze z uchwytem na komórę [cytat ze strony] to sprzedasz je na allegro, i za tą kase pokryjesz opłate za domene itd?

;)

MatKus 20-04-2004 21:29

Dobo : Moim zdaniem lepiej bylo by zorganizowac jakis konkurs z tym czymś jako główną nagrodą.

Dan the Automator 20-04-2004 21:44

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez matkus
Dobo : Moim zdaniem lepiej bylo by zorganizowac jakis konkurs z tym czymś jako główną nagrodą.
o!
Np na layout dla naszej strony, w oparciu o wzór który Ci kiedyś pokazałem (eternal lands) :D To byłoby dobre!
A za Taki layout nagroda byłaby chyba odpowiednia :D
:miecz: :sword:

Gonzo von Krenzel 20-04-2004 22:05

No ja też sądzę, iż nagroda za pracę tylu użytkowników nie powinna iść w prywatne ręce bosala. Moim zdaniem też powinniśmy zoorganizować jakiś konkurs, w którym nagrodą był by ten przedmiot (wygrany w tostimprezie). Co Ty na to, bosal?

Bobercjusz 20-04-2004 23:03

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Gonzo von Krenzel
No ja też sądzę, iż nagroda za pracę tylu użytkowników nie powinna iść w prywatne ręce bosala. Moim zdaniem też powinniśmy zoorganizować jakiś konkurs, w którym nagrodą był by ten przedmiot (wygrany w tostimprezie). Co Ty na to, bosal?
:]

Ale co taki "biedny" Bosal mógłby nam dać? Tosta z serem? Praktycznie nic oprócz podziękowań.
A z koleji co to dla nas za wysiłek, kliknąć raz na dzień myszką. Praktycznie żaden.
(a co będzie nagrodą :D :P :D )

Gonzo von Krenzel 20-04-2004 23:11

Bobercjusz miśq nareszcie wróciłeś ! :)
Bosal mógłby przekazać swoją nagrodę z tostkonkursu osobie, która by wygrała konkurs organizowany przez tibia.pl. To by było dość ucziwe. Dlaczego nie allegro? A dlatego, ponieważ użytkownicy mogą później oskarżać, że bosal nie wydał całej kasy ze sprzedaży sprzętu na tibia.pl.

bosal 21-04-2004 15:32

no to się zobaczy napewno kasy z tego nie wezme dla siebie mozna tez konkurs sie okaze najwazniejsze aby wygrac...!!

Bofedojo 21-04-2004 16:09

Wedlug mnie impra powinna byc w miescie, w ktorym oddano najwiecej glosow :] . By wiecej ludzi glosowalo i bym mial duuuze szanse :P :P . Mam 21 maili i od momentu kiedy sie pojawil news oddaje glosy :P (napoczatku nie mialem tylu maili :P ) .

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50.