![]() |
Z tym lukiem bez strzal mial luc tylko niewzial tych sptzral( zapomnial albo niewiedzial ze jest potrzebne... teraz ma ich 500)
P.S. Prosze niepiszcie juz ( no moze pare waszych postow..) ale bez przesady bo mi sie niechce odpisywac... tylko se posty nabijam.. a mialem ich tam malo :) P.S.2 Dobra moj bald, nauczylem sie ze niedawac, nierobic i nie niemyslac o takich filmach.... Sory Marcin wyszlo na to ze to ja n00b :> (qrde kto ma ksiazke "jak niezostac n00bem"?) :p |
Człowieku.
To nie było fajne. Jeszcze potem komentarz twojego kumpla: "Daj to na tibie.pl, bedzie grzana". Bo rzeczywiście jest się z czego śmiać. |
Jakie nooby
gościu ma 8 lvl i wyszedł 1 raz z rooku a wy mu daliscie pustą blankę i muwicie że to jest niby jakies sd . Widać że jesteście choży albo kturys z waz spadl z 3 pietra na głowe X( X( X( X( X(
|
...
No comments... Takich noobishów już dawno nie widziałem (mówie o tych dwóch panach, którzy podpuścili ziomka). Ehh... Piszesz o nim noob a sam jesteś jeszcze większy (skille 45\43) OMG takie skille to ja mam knightem na 8lvl-u! Gratz pomysłowości i głupoty wpółniedorobieni chłopcy -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ Topic: Jesteś z siebie dumny? Zamiast robić takie rzeczy, wziąłbyś się za trening. Napisałeś wyżej, że przez to przynajmniej się czegoś nauczył (mowa o nieszczęsnym newbie :( ), w ten sposób?? Bardzo wyrachowane metody nauki. Cytuj:
Powodzenia, trzymam kciuki za sukces w "nawracaniu złych nauczycieli". |
Mi sie filmik podobal przynajmniej sie posmialem ^^
|
-.- ludzie się przy*******li o jeden filmik... wiadomo przesz jaki był cel nakręcenia go... nauka połączona z rozrywką ( fakt dowcip niezbyt inteligętny) ale ciągle te same wypowiedzi. oryginalni jesteście, nie ma co.
P.S. zostawcie Reza bo sie przypie***e do waszych dup. (tibiajskich). |
Hunted!!
Chyba se na tym serwerze nabije level i poprostu tego goscia bede Huntowal. NIe wiem jak on mógł to zrobić. Osoba pewnie poczatkujaca i na Huntera X( . Ja Deda miałem na nim przy 18 levelu a ty na 9 i paladin a on ma mało obrony. HUNTED (chyba ;))
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:42. |