![]() |
Cytuj:
Nie robilem wielu rzeczy, ale toleruje ludzi ktorzy je robia. Oczywiscie poki nie robia oni nikomu nic zlego i sami wiedza dobrze co robia. Skoro cos komus sprawia frajde(i nikomu przy tym nic nie robi), to czemu mialbym mowic, ze jest popierzony? A niech sobie robi co chce, tylko niech innym nie robi nic zlego ;) |
Ja tam od czasu do czasu sobie pogram, ale jak już włącze to tak na 3 godzinki B)
|
sweet ;D
HEHEHE chcialbym pozniej zobaczyc loot pic z tego hunta 8o
|
Muhaha chciałbym zobaczyć ich miny jak serwery wylączyli ;)
|
Cytuj:
OMFG nie pomyslalem o tym :D Racja.. ciekawe czy sie w****ili :D |
Cytuj:
To juz drugie wylaczenie serwerow podczas ich bicia rekordu wiec dla nich to normalka... a tak na powaznie. moja opoinia o tym wyczynie jest dokladnie taka jak dr.omadera, wiec nie bede praktycznie dublowac jego wypowiedzi. Dodam tylko moze, ze gdyby wszyscy wychodzili z takich zalozen jak co niektorzy tutaj, jaki sens miala by np. ksiega rekordow guinessa. Fakt, ma sporo logicznych dziedzin, ale poza nimi jest tez mnostwo rekordow glupkowatych, bezsensownych, tyle ze najwazniejsze jest, ze ustanawianie takiego rekordu cieszylo rekordzistow i dalo im satysfakcje. |
Cytuj:
udowodnij mi, ze to sie nie powtorzy, i ze tym razem nie beda chcieli siedziec 3dni, albo tygodnia? "Jeden taki maraton nie ma PRAKTYCZNIE zadnych skutkow ubocznych" - czyzbys sam nie byl pewien tego? :> Twoje argumenty: "Wystarczy ze sie wyspia po nim i beda sie tak samo czuli jakby nigdy tego nie zrobili" - spanie w dzien to zachwianie cyklu czlowieka, czyli jedno z licznych powiklan... Moj argument: Wytrzymac 48h to trzeba miec wprawe, wiec jestem pewien, ze juz wczesniej probowali to osiagnac... |
to sie nazywa MANIACTWO czy oni spia kiedys? :D
|
Dziwni ludzie ...
|
Ba! Normalni ludzie, niech robią co chcą. Jak chcą gnić przed komputerem to niech gniją tam do usranej śmierci. Jedni muszą siedziec przed kompem, aby inni mieli więcej miejsca na świeżym powietrzu~
|
@Off
Wczoraj zalozylem ten temat, a dzisiaj musze ponad 4 stronny nadrabiac. Liczba ogladajacych nie spada :) @Topic Sam trenilem kiedys, 26 godzin :D. To juz nie to samo bo tam ciagle siedza przed monitorem, a ja moglem sie zdrzemac na chwile (z racji pochodzenia - knight). Teraz widze, ze siedzenie tyle przed komputerem zbyt dobrze nie dziala na mnie. Co prawda rozwija (zaley co sie robi, bo bezmyslne naparzanie w kompa rozwija jedynie... nie wiem co rozwija), ale mam duuuza wade wzroku (-5,5 dioptri jakby ktos pytal i nie chce stawac ;/) co jest sporym problemem. No ale jak np. pada, kumpli ni ma bo sa gdziestam to wlacze kompa i juz nie moge sie oderwac. Biorac pod uwage to, ze jak juz usiade to nie odchodze :) Moja strona w tym wypadku zmienia sie jak pogoda. |
Cytuj:
|
Racja
Rzeczywiście, grać 48 h w tibie to lekka przesada
Mnie po 5h oczy zaczynają boleć :P Dla mnie to by była męczarnia siedzieć tyle przed tibią No cóż jest to częsty problem,a szczególnie na nowych światach gdzie wszyscy próbują się wybić na najlepszych graczy... |
http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=795861
heh znalazlem... milej lektury :P "1. 24 hours. Goes ok. Done it many times. 2. 48 hours. I get sleepy, and loose some concenration. 3. 72 hours. Im getting very sleepy and staying awake is work, but it can be done. Been in army. 4. 96 hours. Having hard time to stay awake. Being half sleep and half awake. Reactions are down. You prolly realise your name and react to it by saying " Hi. " 5. 120 hours. Who are you? - What? Where are you? 6. 148 hours. ZzZzZzZ Hi? What does that mean? 7. Most likely you sleep allreaady next 60 hours." |
Cytuj:
|
@up
ale np wierze qmplowi (Nuja) ktory gdzies tam w tym temacie napisal ze siedzial przy tibii 72h max, a ogolnie to 96h przy csie |
Cytuj:
I jacy znowu specjalisci? Mowie ci na wlasnym i znajomych przykladzie. Czesto jestem na nogach ponad 24 godziny, czasem przed kompem, czasem w pracy, czasem z kumplami cos robimy. Zdazalo mi sie dluzej siedziec i zawsze wystarczy jedno normalne wyspanie sie i czuje sie jak nigdy nic. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ja jak juz dlugo siedze i widze, ze szybkosc moich rekacji spada to odpuszczam sobie CSa, bo nie ma sensu sie osmieszaszac ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
odrozniac tibie od rl swiata. Do tego dojdzie jeszcze zepsuty wzrok. Jest jeszcze kwestia umiaru i zdrowego rozsadku... Cytuj:
Cytuj:
Ale nie wierze, ze bez pewnego obycia z ta sytuacja mlody czlowiek moglby wytrzymac bez pomocy paru litrow czarnej espresso |
@Dr. Omader vs Belvedor
Dziwny spor powstal w wyniku dyskusji na ten temat. Oboje wytaczacie ciezkie dziala atakujac sie powazna argumentacja. Ja i tak zajmuje miejsce pomiedzy wami :) Dobrze chociaz, ze sie nie wyzywacie jak to u wielu osob z tego forum am zwyczaje robic tylko sensowanie dyskutujecie na ten temat :D |
Cytuj:
BTW jakos nie widzialem, zeby Chrzescijanstwo chcialo nawracac pijakow kampujacych na jakiekolwiek drobne pod calodobowym monopolowym, niedaleko mojego domu ;) Cytuj:
I nie zapominaj, ze co prawda sprzedaz itemow jest nielegalna, ale moga to zrobic i "troche" zarobic ;) Cytuj:
Od jednego razu na pewno im sie nic nie stanie. Chcieli tego, wiec czemu mamy im tego bronic? Zepsuty wzrok? Od 11 lat mam kompa, jak wiadomo kiedys byly do kitu monitory, teraz tez nie mam za dobrego i nie nosze okularow. Oni z tego co widze to maja laptopy, czyli monitory LCD, wiec ich oczom prawie nic sie nie dzieje. Cytuj:
Cytuj:
Ogolnie mysle, ze skoro chcieli to zrobic to czemu nie? Raz mozna sprobowac. Jak zaczna tak robic przynajmniej raz w tygodniu to zmienie o nich zdanie ;) Cytuj:
Dawno nie rozmawialem z kims na forum, na takim poziomie :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:27. |