![]() |
download nie dzialczy -.-
|
Cytuj:
Jakie są bugi bo z tego co wiem a grałem długo to bagów jest nie więcej jak 10-20 gdzie przy wersji alpha to jest mało ..<gdzie widziałem kilka bet gdzie było więcej bugów.. A grą jest dużo osób zainteresowanych serwer w godzinach szczytu jest pełny .A gra się jeszcze rozwija i można powiedzieć że za jakiś czas może dorównywać tibii gdzie ona traci na wartości ..Dla wszystki EO NIE BĘDZIE PŁATNE I czegoś takiego jak PACC nie będzie ...W tej grze najważniejsze będa umiejętnośi postaci :D |
Gralem 2-3 razy, bo po kilku minutach gry wyrzuca mnie z servera. Narazie nic nie zrozumialem :D Moze mi ktos choc troche w grze pomoc? Nick Veractus (albo Victruss, nie pamietam), narazie rzadko online :)
P.S. zrobilem z siebie kompletnego newbie ^^ P.S.2 jesli odswierzanie tematu sprzed 16 dni to zbrodnia, to chetnie przyjme kare, ale odpowiedzcie na ten post :P |
mi sie grra podoba. tylko troche dziwne bo ide se do jakiegos jakby miasta i tu mnie zabija jakas wielka niebieska modliszka :D
|
hehe fajna gierka mam 3 level :)
mam problem:( jak sie paczy co jest lepsze napszyklad armor bo na tibi jak klikniesz to ci pisze:D |
Cytuj:
|
Trochę niżej jest nowy temat ;p
|
armor trzeba samemu sprawdzac;/ polecam elegant/a (patrzec dla kogo-baby czy chlopa bo mozna wpasc) jak gralem to chodzil po 2-3k (teraz moze wiecej) a dawal 3 defa (co nie tak duzo ale najlepszy armor za kupe kasy daje 5)
|
mam 5 level :) i mam problem niewiem jaki armor kupic <pomocy> jakis lepszy od Dragon Armor;)
Eq: Dragon Armor Chains Normal Arrows 2x Golden Ring 2x Golden Elf Braclet 2x Leather Bracer Royal Boots Air Hat Death Glowes i tyle mysle ze dobre::] |
posłuchaj
Mam pomysła mpodaj mi swój nik a ja ci pomoge bo mam dobre armory na sprzeadrz
EQ: dark endur archery armor lens of truth bow deatch gloves 2x golden ring 2x love ring.............. .............. steel boots frog mask leather belt emelard nackle lvl:7 |
lvl 60
EQ: najlepsze... Gildia: RTB nick undeadrice :F |
32lvl.
Gildia WBW. Set - Najlepszy Status: nie grający z powodu zbyt dużej ilości cheaterów, którzy psują tą grę. |
Grałem jakis rok temu, wbilem bodajze 7 lvl i przestalem.Gra nudna jak diabli strasznie wolno sie expi ;P
|
Grałem kilka lat temu i zagościło na moim twardym dysku gdzieś około 10 minut xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:00. |