![]() |
poprostu chlopak starannie nieumie robic fake'ów :baby:
|
Cytuj:
hahhahah wybuchowa mieszanka polsko-angielskich slów B) |
Zepsuliście mi świetną zabawę, już nie mogłem wytrzymac z komentarzy "Dasz mi coś prosze? Jak to możliwie itp" . Co do gościa, który załozyl ten temat i kurczowo upierał się, że to nie fake póki Angel of Death (jedeny mądry w tym temacie) wziął sie do roboty, i wszytko przejrzał. Dawno się tak nie uśmiałem :D
Cytuj:
Ten text mnie rozwalił. Kogo Ty chcesz człowki oszukiwać? Tate, mame, dziadka, babcie? Pierwszy porzadny rotfl w tym tygodniu :) Cytuj:
Amera, jest stosunkowo młodym światem I taka ilośc itemów jest nie możliwa ! Jeszcze posiada ją niby jedna osobą ? IMPOSIBLE ! A może kto wie.. Radze popracowac nad angielską gramtyką, bo aż gryzie w oczy/ |
@gamge
A ja myślałem, że masz choć troche inteligencji... To dziecko jest z mojego miasta i od razu widać, że ma nie równo pod sufitem. Zresztą zawsze ściemniał. Także ludzie... apeluje do was, abyście nawet nie zwracali na niego uwagi. |
Cytuj:
@Down W to nie wątpie ;) |
Ale, nie sądze żeby taki Eternal dał takie itemy takiemu idiocie :)
Zrozumiał bym jeszcze te fak'i, ale komentarze do nich mnie rozwalaja i jego słownictwo xDD Może i sie pomyliłem, owszem wszyscy razem wzięci mają takich zabawek wiecej, ale co do jednego posiadacza bym sie nieco wachał. No cóż, kto wie... |
Odpowiedni post w odpowiednim miejscu
i teraz niech wszyscy mowia GZ Fake :P |
Chyab pisze dzial Fake -.-
|
@up
Ten temat został przeniesiony z działu zdjęcia, do działu "Fejki" -.- |
Jest blad :
Parcel nie jest zastemplowany ! (haha) To tak glupi blad. Lekko nie czaje o co tu wogole chodzi |
fejk w ****u zeby cos takiego dostac gosciu by mosial miec downa zeby komus oddac ile to by bylo na alegro warte ohhh ;/ ale fajk
|
Cytuj:
Cytuj:
To chyba miało być tak, że on już odsyła te itemki i włożył je do kupionego parcela, ale i tak pixele go zdradziły =) |
Cytuj:
@Topic No ja nie wiem ... ta sama historia co z golden axe i bazyliszkiem czy zrobienie fake'a i wmawianie ludziom ze to rl tibia jakos was satysfakcjonuje? |
nono ciekawe ile godzin chlopak spedzil nad tym fejkiem ;) oby wiecej takich tematow powstawalo 8o mozna sie niezle uśmiać 8o 8o 8o 8o 8o :D :D :D :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja zauwazylem jeszcze jeden blad.Na pierwszym screenie tym czerwonym bp jak jest żądek bohów to tam troche na lewo jest taka mała czarna kreseczka. Na innych screenach jej nie ma. ;)
|
o ja pie.......... ****.. ja tez tak chce X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( you are dead
|
@Up - czlowieku czytales poprzednie posty -.- ? TO FAKE
i juz zostawcie ten temat chcial zaszpanowac ale mu nie wyszlo a nie ciągle piszecie " tu błąd tam błąd " no tak wszyscy wiemy juz ze to fake więc po co ciągle o tym pisać -.- |
no niewierze deb i lu sciemniasz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:44. |