Telupeje |
19-09-2005 01:47 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez seedee
GG wygra ... bo corac wiecej ludzi ma dosyc DT ...
|
Tia...no to powodzenia ; )
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
kilka slow do frajera Althunus: jestes zalosny stary ile ty masz lat nie potrafisz dotrzymac slowa to morda w kubel najpierw mowiles ze nie bedziesz placil detrosom a teraz jestes z nimi hahaha to jest smiesznie zalosne szkoda mi cie walczysz z frajerami ktorzy po wojnie cie za sdkuja i dopiero wtedy bedziesz placil haha to tyle i jezeli myslisz ze detrosi cie beda kochac po wojnie i ze bedziesz sie z nimi wozil na hunty i bedziesz "gangsta" to jestes zalosny to samo do zalozyciela tematu tylko nie wiem czy on walycz w wa lub jna tak jak pan zalosny Althunus szkoda mi cie
|
Że niby ja jestem żałosny?: /
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
myslisz ze to jest smieszne ??? stary jestes zalosny smieszy moze tytlko ciebie i tego debila alt~ ciekawe gdzie ty mieszkasz wawa?? ja bym chcial zamieszkac na wsi bez korkow spalin i zuli a ty jestes zalosny
|
Że niby Drehu jest żałosny?: /
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dethmar
zrobisz mi wielka przyjemonsc gdy obejrze napisz ,,Warning the murder of Sir Dreathan was not justif~
|
Niestety, ale Drehu nie zrobi Ci tej przyjemności więc będzisz musiał sie zadowolić zwaleniem konia.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwik
Dajcie mi 80 pala to pokaże wam co oznacza dobre pvp ;]
|
To se ku... zrób takiego pala pajacu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwik
GG raczej zbyt dużych szans nie ma, jednak tkwi w nich naprawdę duży potencjał, wystarczy że zsharuja konta graczom z naprawdę dobrym pvp
|
To w kim tkwi ten potencjal? W GG czy w tych z którymi mogą sharować? Ty wogóle czytasz to co piszesz? Nie sądze...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Altir
tak sie sklada ze Nisko ma prawa miejskie to sie panowie zblazniliscie :/ szkoda mi was...a co do Althunus to dwa slowa "NO COMMENT"
|
Chu.j mnie to bo i tak mam was za wsioków. I sie do kur.wy nędzy nauczcie odmieniać mój nick!-,-
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD No kur.wa nie moge skad tyle taboretow xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DD
|